3D

Wij mensen nemen de ruimtelijke relatie tussen voorwerpen waar door er gewoon naar te kijken, omdat we 3D-waarneming hebben, een toestand die ook bekend is onder een andere term, diepLees meertewaarneming. Dit is zeer belangrijk om te overwegen bij het ontwerpen van uw interieur, omdat het kan factor in alles, van textuur tot patronen die uw prospectieve en gewenste esthetiek passen. Onze eersteklas muurschilderingen met 3D-patronen zorgen voor de noodzakelijke decoratieve breedte, hoogte, lengte en diepte die nodig zijn om uw arrangement te laten opvallen.

Gereedschap voor perceptie

De meesten van ons gebruiken alle of sommige van de volgende ooginstrumenten om waar te nemen en zich elke dag in 3D te verplaatsen, namelijk luchtperspectief, stereoscopisch zicht, groottebekendheid, accommodatie en parallax. Luchtperspectief heeft betrekking op verafgelegen voorwerpen die minder contrast lijken te hebben dan nabije voorwerpen, omdat het licht door de lucht wordt verspreid en willekeurig wordt verdeeld. Dit is waarom het vinden van het juiste licht voor een kamer zeer cruciaal is bij het toepassen van 3D patronen muurschilderingen. Stereoscopische visie is het feit dat onze twee ogen enigszins gescheiden beelden, zoals bijvoorbeeld hoe een dichterbij object kan lijken meer gescheiden dan de verre een. Het gebruik van onze 3D patronen muurschilderingen zal u snel bewust maken van deze hulpmiddelen die we dagelijks gebruiken, waardoor u niet alleen visueel plezier beleeft, maar ook inzicht krijgt in de fijne kneepjes van onze optische wereld en dus onze kijk op kunstenaarschap.

Meer optische mechanismen om 3D patronen muurschilderingen te waarderen

Als u de grootte van een voorwerp bij benadering kunt inschatten of u ervan bewust bent hoe groot het is, kunt u ook bij benadering zeggen hoe ver weg het is op basis van hoe groot het voor u lijkt. Dit heet vertrouwdheid met de grootte, wat ook belangrijk is bij het gebruik van 3d patronen muurschilderingen omdat het het contrast kan dicteren dat u tot stand brengt met de afstanden tussen uw interieurontwerpversieringen, waarbij ongelijke proporties worden gecoördineerd om een verenigend perspectief te genereren. Accommodatie verwijst naar uw visuele focus op een dichtbij of veraf object, waarbij de lenzen in uw ogen fysiek van vorm veranderen, om vast te stellen hoe ver het object van uzelf verwijderd is. Parallax ten slotte is wanneer je je hoofd van links naar rechts beweegt, lijken voorwerpen dichtbij sneller of sterker te bewegen dan voorwerpen ver weg. De 3D patronen muurschilderingen in ons arsenaal voldoen aan al deze criteria en visuele factoren, waardoor het decoreren van uw ruimte een fascinerende reis in de driedimensionale wereld wordt door gebruik te maken van deze zeldzame en prachtige motieven die wij voor u hebben.

3D patronen muurschilderingen voorbeelden

Nu is het tijd om te kijken naar een aantal van onze zeer verschillende ontwerpen, die uw persoonlijke ruimte op een heel ander niveau kunnen tillen. Tetris Pattern en Deep Tetris Color zijn twee verbazingwekkende composities in het 3D patronen muurschilderingen assortiment, het creëren van een speciale vibe door een beroep te doen op onze driedimensionale gevoel en het gebruik van de enkelvoudige kunstzinnige conceptie om uw huiskamer of kantoorruimte een enorme visuele gewicht te geven. Omdat ze kunnen worden aangepast aan uw beoogde sfeer in huis, kantoor of andere persoonlijke ruimte, kunt u spelen en produceren verschillende set-ups waarin deze 3D-patronen muurschilderingen helpen en leveren de gewenste cosmetische verandering.

Meer opties tot uw beschikking

Om u nog meer alternatieven te geven, en tips voor hoe ze te gebruiken, zijn hier nog enkele voorbeelden van onze prachtige selectie. Vloeiende Kubussen en 3D Constructie, bijvoorbeeld, kunnen er zeker voor zorgen dat uw 3D patronen muurschildering een hot topic wordt voor elk feestje dat u thuis, op kantoor of in andere persoonlijke nissen geeft. De herkenbare opstelling zal zeker intrige opwekken en visuele interesse genereren. De kleuren rood, groen, blauw, magenta en grijs zijn ook haalbare keuzes, afhankelijk van de reeds gevestigde of binnenkort te bereiken kleurbalans van de kamer waar 3D patronen muurschilderingen zal worden opgezet.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's