Kitsch

Soms is het leuk om uw ruimte met kunst te versieren. Een beetje humor of ironie kunnen de sfeer bepalen en een weerspiegeling zijn van je persoonlijkheid. Met de Kitsch-muurschilderiLees meerngen van Photowall hebt u een ruime keuze aan motieven die kunstzinnig zijn, maar niet al te serieus. Kitsch is eigenlijk het Duitse woord voor rotzooi, en wordt in het Engels gebruikt om bijzonder goedkope en sentimentele vormen van populaire en commerciële cultuur te beschrijven. Om dit wat uitvoeriger uit te leggen, moet men begrijpen dat waar avant-garde is, er meestal ook iets is dat als achterhoede kan worden beschouwd. Zo verscheen gelijktijdig met de intrede van de avant-garde een tweede nieuw cultureel verschijnsel in het industriële Westen, datgene wat de Duitsers de prachtige naam Kitsch gaven. Zoals je zult zien in Kitsch muurschilderingen, zijn dit populaire, commerciële kunst en literatuur in de vorm van tijdschrift covers, illustraties, advertenties, strips, enzovoort. Deze Kitsch muurschilderingen kunnen worden aangepast aan uw geplande ontwerp en esthetiek.

De waarde van Kitsch muurschilderingen

Hoewel Kitsch in het Duits afval betekent, is het duidelijk dat dit type kunst alomtegenwoordig is. Het is echt wat men zou kunnen bestempelen als niet-artistieke kunst, in die zin dat het over het algemeen niet tot nadenken stemt, beperkt is in de reikwijdte van emoties en vaak wordt geproduceerd, of gereproduceerd, voor bijbedoelingen zoals winstbejag of de versterking van een politiek of cultureel dogma. Dit kan van Kitsch muurschilderingen van Photowall een behoorlijk zwaar onderwerp maken. Hoewel het soms verontrustend kan zijn, is het waarschijnlijker dat het de gewone toeschouwer troost en geruststelt. Kitsch muurschilderingen sentimentaliseren alledaagse ervaringen, of doen een beroep op overtuigingen en emoties die zelfs ijdelheid aanmoedigen. Onze culturele vooroordelen worden opzettelijk aangesproken door Kitsch, waarbij emoties worden aangesproken en het zogenaamde intellect terloops wordt genegeerd. Niettemin, ondanks sommige van deze negatieve connotaties, Kitsch muurschilderingen zijn gegarandeerd een dynamische en visuele gewicht te creëren, ongeacht of de ruimte die u versieren is een woning, een werkplek of een ontspanningsplek.

De waarde van Kitsch muurschilderingen

Het woord Kitsch zelf ontstond op de kunstmarkten van München in de jaren 1860 en 1870, en beschreef goedkope, populaire en verhandelbare afbeeldingen en schetsen. Er zijn ook verschillende andere ideeën over hoe het werd afgeleid, zoals van het dialect Duitse woord, "kitschen", wat smeren betekent, of van het Duitse werkwoord "verkitschen", wat bedriegen betekent. Hoe dan ook, het werd geboren uit een negatieve benadering, maar is uitgegroeid tot een soort van een cult ding in de moderne interpretaties. Kitsch muurschilderingen zijn interessant om naar te kijken, en brengen een gevoel van zelfbewustzijn dat kan ontbreken in te artistieke kringen. Ze vormen een geweldige muurdecoratie, zoals je kunt zien in items als "Kitsch Nature - Blue" of "Flamingo's Roze". Het mooie van Kitsch muurschilderingen is dat het geen specifieke vorm van artistieke stroming is, het hangt allemaal af van perceptie en interpretatie.

Meer Kitsch muurschilderingen

Het valt echter niet te ontkennen dat het woord Kitsch, eenmaal geïntroduceerd, is blijven hangen. Dit komt voort uit een beroemd essay dat in 1939 werd gepubliceerd door de Amerikaanse criticus Clement Greenberg, die zijn lezers voorhield dat er voor de kunstenaar nu slechts twee mogelijkheden zijn. Of je behoort tot de avant-garde en daagt de oude manieren van figuratieve schilderkunst uit, of je produceert kitsch. Zoals je in Kitsch muurschilderingen zult zien, is dat een heel moeilijke zaak, omdat er geen strikte richtlijnen zijn voor wat Kitsch zelf is. Zoals reeds gezegd, is het een kwestie van begrip en toepassing. Echt kunstenaarschap vereist niet alleen bekwaamheid in een artistieke traditie, maar ook de kunst om van de traditie af te wijken om iets nieuws te zeggen. Als zodanig is het bereik van Kitsch muurschilderingen enorm en kan de reikwijdte worden toegepast op zo vele interpretaties.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's