Gestreept

Decoreren met gestreept fotobehang is een geweldige manier om een stijlvolle uitstraling te creëren en karakter aan jouw ruimte te geven. Of je ze nu op een traditionele manier of op Lees meereen volledig eigentijdse manier gebruikt, het is helemaal aan jou en je algemene decoratieplan. Het gestreepte fotobehang van Photowall heeft de kracht om een kamer opnieuw vorm te geven, afhankelijk van hoe en waar het wordt gebruikt, terwijl het een fris, gepolijst element toevoegt aan een residentiële, commerciële of zelfs recreatieve ruimte. Gestreept fotobehang gaat ook prachtig samen met rasters, bloemen en vele andere patronen, wat betekent dat deze motieven vrijwel overal kunnen worden gebruikt. Een ander voordeel van gestreept fotobehang is dat het zeer veelzijdig is. Je zult hier meer over zien en leren in onze uitstekende selectie gestreept fotobehang van hoge kwaliteit, rijk aan details en prachtig gekleurd, die je ook kunt aanpassen aan jouw esthetische en interieurdesign.

Kleur als hoofdingrediënt in gestreept fotobehang

Gestreept fotobehang zou ongetwijfeld ideaal moeten passen bij het kleurenschema van je interieur, waar je achter komt tijdens het bekijken van deze collectie. Als het gestreepte fotobehang te storend lijkt, is het beter om er een kleur uit te kiezen en deze op te nemen in de rest van het design van de kamer. Strepen hoeven niet per se recht te zijn, waardoor een stuk gestreept fotobehang zoals Waterfall opvalt. Het unieke design en de elegante donkergrijze tinten kunnen een ruimte echt het nodige karakter geven.

Decoratieve tips

Gebruik ten eerste geen gestreept behang met kleuren die botsen. Strepen zijn op zichzelf grafisch genoeg om impact te creëren, dus het is belangrijk om kleuren te gebruiken die ofwel contrasteren of uit dezelfde kleurgroep komen, afhankelijk van de look waar je voor gaat. Door botsende kleuren in gestreept fotobehang ziet de ruimte er rommelig en afleidend uit in plaats van grafisch en pittig. Het is ook belangrijk om strepen tegen te gaan met minder drukke designelementen in jouw huis, kantoor of een andere ruimte die je hebt gekozen om te renoveren of opnieuw te ontwerpen. Als je bijvoorbeeld gestreept fotobehang hebt, is effen meubilair waarschijnlijk de juiste keuze. Een van de belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij het gebruik van gestreept fotobehang, is de grootte van de kamer. Hoe groter de kamer, hoe breder de strepen moeten zijn. Het combineren van breed en dun horizontaal gestreept fotobehang werkt ook heel goed in recreatiekamers en kinderkamers omdat ze een zeer speelse look creëren. Watercolor Stripes en Bambu Forest Green zijn een fijne combinatie van dit idee, dat elke kamer kan verfraaien en opfleuren.

Verticaal of horizontaal met gestreept fotobehang

Traditioneel gesproken was verticaal gestreept fotobehang gebruikelijke, omdat ze de illusie van hoogte creëren en plafonds daardoor hoger lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Een ton-sur-ton-kleurenschema zorgt voor een comfortabele en rustgevende look die stijlvol en mooi is. Naarmate kleuren meer contrast krijgen in gestreepte muurschilderingen, wordt de look krachtiger en sterker. Aan de andere kant is horizontaal gestreept fotobehang iets scherper en moderner, misschien zelfs nog gewaagder. Ze laten kamers breder aanvoelen en kunnen ruimtes verlengen, net als bij kleding in het echte leven. Horizontaal gestreept fotobehang worden ook vaak als speelser beschouwd, omdat de verscheidenheid aan kleuren en breedtes nieuw, leuk en fris aanvoelt. Terwijl we ons verder verdiepen in de selectie van gestreept fotobehang, zal je veel concrete voorbeelden hiervan zien met een gevarieerd assortiment dat gegarandeerd jouw keuze een stuk eenvoudiger en vooral handiger maakt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's