Patchwork

Het combineren van verschillende elementen in het interieurontwerp kan een uitdaging zijn, maar als je het voor elkaar krijgt, ziet het er subliem uit en heeft het een enorme visuele Lees meerimpact. Met Photowall's hoogwaardige collectie patchwork muurschilderingen uit de categorie patronen in kunst en design, heb je de belichaming van dit idee. Het woord patchwork zelf verwijst naar een stuk stof dat ontstaat wanneer kleinere stukken stof, vaak lapjes genoemd, aan elkaar worden genaaid. Hetzelfde geldt voor je interieurontwerp, je neemt kleinere stukken en probeert die aan elkaar te naaien om een esthetiek te creëren. Patchworks muurschilderingen kunnen de ontbrekende schakel en behulpzame metgezel zijn in deze decoratieve reis. Het maakt niet uit of u probeert om uw woning, een recreatieve verblijfplaats of zelfs gewoon het kantoor te verfraaien, kunnen deze motieven u helpen bij het veranderen van een gewone ruimte in iets echt bijzonders. Zoals gebruikelijk, kunt u patchwork muurschilderingen die u hebt geselecteerd aan te passen of te contrasteren met uw bestaande interieur en kleurenschema's.

Types van patchwork muurschilderingen

Patchwork quilt blokken worden vaak gesorteerd in categorieën met namen die u details geven over hun algemene structuur en het aantal stukken in een blok. De meest voorkomende zijn echter one patch quilts, die steeds dezelfde vorm herhalen en four patch quilt blocks, die uit vier stukken stof bestaan. Dit betekent dat er twee dwars en twee omlaag zijn, waarbij sommige vormen in een four patch vaak in meerdere segmenten zijn verdeeld. U kunt dit zien in het assortiment van Photowall's patchworks muurschilderingen. Er zijn ook vijf flard quiltblokken die met vijfentwintig flarden en negen flard quiltblokken met aanvankelijk negen vierkante flarden worden gestructureerd, maar de meerderheid van negen flardsecties is onderverdeeld in een verscheidenheid van vormen. Voel u vrij om deze verbazende muur muurschilderingen van patchworks door te nemen om meer te ontdekken en te vinden die het meest tot u spreekt. Het is belangrijk om een persoonlijke band met uw patchwork muurschilderingen hebben als ze zullen de weerspiegeling van uw persoonlijkheid in de kamer die u versieren.

Beknopte geschiedenis

Patchworks dateren van ongeveer vijfduizend jaar geleden tot de vroege leeftijd China en Egyptische graven. De patchworktechniek wordt meestal gebruikt om quilts te maken, maar kan ook worden gebruikt om tassen en kledingstukken te maken, wat zelfs een recente opleving in de modewereld heeft gekend. Patchwork quilts zijn zelfs een populair stukje wereldgeschiedenis geworden, waar we later op terug zullen komen. Je ziet dat patchwork muurschilderingen er niet alleen goed uitzien, ze hebben ook historische en culturele waarde. In de 18e eeuw bloeide patchwork op na technologische verbeteringen in de textielverwerkende industrie, waardoor mensen bedrukte katoenen stoffen gingen gebruiken. Het werd zelfs straatmode in de jaren 1960, en heeft zich tot vandaag voortgezet, en presenteert zich in een verscheidenheid van vormen in de winkelstraten. De innovatieve patronen in patchworks muurschilderingen kan genereren een prachtige nietje stuk in uw huis of werkplek.

Patchworks muurschilderingen impact

Net als literatuur vertellen patchworks een verhaal en bieden ze een blik op een manier van leven in het verleden of zelfs het heden. Zij symboliseren vaak vindingrijkheid, aangezien de quilters de middelen gebruiken die zij hebben om een patchwork als bedekking te maken. Zij kunnen ook het erfgoed symboliseren, aangezien zij worden gemaakt met stoffen die getuigen van een moment in de tijd. Eastern Crossing is een mooi voorbeeld van een patchwork muurschildering die in deze specifieke categorie zou kunnen vallen. Een amalgaam van verschillende thema's, decors en kleuren, kan dit item te maken voor een prachtige achtergrond in elk soort ruimte. Voor een nog stijlvollere aanpak, probeer de patchworks muurschildering genaamd Polar Bears Gray. Dit charmante en absoluut verrukkelijke motief zal er niet alleen subliem uitzien, maar ook de kleintjes bekoren.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's