Patchwork

15

motieven

Patchwork

Het combineren van verschillende elementen in het interieurdesign kan een uitdaging zijn, maar als je het voor elkaar krijgt, ziet het er subliem uit en heeft het een enorme visuele iLees meermpact. Met de hoogwaardige collectie fotobehang met patchworks van Photowall uit de categorie patronen in kunst en design, heb je de belichaming van dit idee. Het woord patchwork zelf verwijst naar een stuk stof dat ontstaat wanneer kleinere stukjes stof, ook wel patches genoemd, aan elkaar worden genaaid. Hetzelfde geldt voor jouw interieurdesign, je neemt kleinere stukken en probeert ze aan elkaar te naaien om een esthetiek te creëren. fotobehang met patchworks kunnen de ontbrekende schakel en nuttige metgezel zijn in deze decoratieve reis. Het maakt niet uit of je jouw woning, een recreatieruimte of zelfs alleen het kantoor probeert op te fleuren, deze motieven kunnen je helpen om van een gewone ruimte iets bijzonders te maken. Zoals gewoonlijk kunt je patchwork-muurschilderingen die je hebt geselecteerd aanpassen aan of contrasteren met je bestaande interieurontwerp en kleurenschema's.

Soorten fotobehang met patchworks

Patchwork-quiltblokken worden vaak gesorteerd in categorieën met namen die je details geven over hun algehele structuur en het aantal stukjes in een blok. De meest voorkomende zijn echter een patch-quilts, die dezelfde vorm keer op keer herhalen en vier patch-quiltblokken, die bestaan uit vier stukken stof. Dit betekent dat er twee over en twee naar beneden zijn, waarbij sommige vormen in een viervlak vaak worden verdeeld in meerdere segmenten. Dit zie je terug in het assortiment fotobehang met patchworks van Photowall. Er zijn ook vijf patch-quiltblokken die zijn gestructureerd met vijfentwintig patches en negen patch-quiltblokken met aanvankelijk negen vierkante patches, maar de meerderheid van negen patch-secties is onderverdeeld in verschillende vormen. Voel je vrij om dit verbazingwekkende fotobehang met patchworks te bekijken om meer te ontdekken en het fotobehang te vinden dat je het meest aanspreekt. Het is belangrijk om een persoonlijke connectie te hebben met jouw fotobehang met patchworks, omdat deze de weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid in de kamer die je aan het decoreren bent.

Beknopte historie

Patchworks dateren van ongeveer vijfduizend jaar tot vroege Chinese en Egyptische graven. De patchworktechniek, die meestal wordt gebruikt om quilts te maken, kan ook worden gebruikt om tassen en kledingstukken te maken, die zelfs een recente opleving in de mode heeft gezien. Patchwork-quilts zijn zelfs een populair stuk van de wereldwijde geschiedenis geworden, waar we later op terug zullen komen. Je ziet dat patchwork-muurschilderingen er niet alleen goed uitzien, ze hebben ook een historische en culturele waarde. In de 18e eeuw werd patchwork na technologische verbeteringen in de textielverwerkende industrie extreem populair, toen mensen bedrukte katoenen stoffen begonnen te gebruiken. Het werd zelfs straatmode in de jaren zestig en is tot op de dag nog populair en is in verschillende vormen te vinden in dure modewinkels. De innovatieve patronen in fotobehangpatchworks kunnen een prachtig basisstuk in jouw huis of werkplek opleveren.

Impact van fotobehang met patchworks

Net als literatuur vertellen patchworks een verhaal en kunnen ze een kijkje geven in een manier van leven uit het verleden of zelfs het heden. Ze symboliseren vaak vindingrijkheid, omdat quiltsters de middelen gebruiken die ze hebben om een lappendeken te maken als bekleding. Deze dingen kunnen ook erfgoed symboliseren, omdat ze zijn gemaakt met stoffen die een indicatie zijn van een moment in de tijd. Eastern Crossing is een mooi voorbeeld van een fotobehang met patchworks die in deze specifieke categorie zou kunnen vallen. Een samensmelting van verschillende thema's, decors en kleuren, dit item kan zorgen voor een prachtige achtergrond in elke vorm van ruimte. Voor een nog stijlvollere aanpak, probeer het fotobehang met patchworks genaamd Polar Bears Grey. Dit charmante en absoluut verrukkelijke motief zal er niet alleen subliem uitzien, maar ook de kleintjes behagen.
Productinformatie
  • 1-15 van 15 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.