Geometrie

Geometrische patronen zijn terug te vinden in bijna elk aspect van interieurdesign, of het nu gaat om cirkels, vierkanten, driehoeken, rechthoeken of een andere vorm. InterieurontwerpLees meerers maken vaak gebruik van Geometrische ontwerpen om een gedurfd statement te maken of een in het oog springend focuspunt bij het ontwerpen van een ruimte. Zoals u zult zien in Photowall's top-notch line-up van geometrische muurschilderingen in de categorie van kunst & design onder patronen, kunnen deze vormen worden gebruikt om een gevoel van beweging in de ruimte te ontwikkelen, om het oog te leiden naar een onderwerp, of om textuur of diepte in de kamer te creëren. Eén ding is zeker, geometrische muurschilderingen kunnen een behoorlijke impact hebben. Een goed geplaatste, gedetailleerde en prachtig gekleurde geometrische muurschildering verandert een anders monochrome ruimte in iets fascinerends en gedenkwaardigs. Al deze motieven kunnen worden aangepast in overeenstemming met uw algemene ontwerpplannen, verschillende kleurenschema's en algemene esthetiek.

Veel geometrische muurschilderingen om uit te kiezen

Gezien het enorme aanbod geometrische muurschilderingen in deze selectie, kunt u letterlijk elke emotionele impact creëren die u wilt in uw woon-, commerciële of recreatieve ruimte. Met het assortiment geometrische muurschilderingen van Photowall kunt u uw decor gebruiken om uw stemming te verhogen, te inspireren, te motiveren en geweldige sferen te creëren. Iets als H Torsion kan uw interieur dat extra randje en karakter geven. Geometrische muurschilderingen zoals deze werken praktisch overal, zelfs op kantoor waar stijl vaak hand in hand kan gaan met reputatie. Native Tapestry is een ander opvallend motief dat een enorm visueel gewicht kan genereren in elke ruimte. Het gebruik van geometrische muurschilderingen zoals Dutch Eldorado aan de andere kant moeten echt een specifiek doel hebben in het decor, zoals u kunt zien in zijn zeer unieke ontwerp.

Hoe dit arsenaal te gebruiken

Geometrische muurschilderingen voegen niet alleen pit toe aan je kamer, maar kunnen ook een specifieke stemming creëren. Heb je ooit gemerkt hoe je je voelt als je een bepaalde vorm ziet? Verschillende vormen, afhankelijk van de omgeving waarin ze zich bevinden, kunnen een soort emotie of op zijn minst een reactie oproepen. Men moet echter voorzichtig zijn bij het profiteren van dit fenomeen bij het gebruik van geometrische muurschilderingen. Te veel vormen of te veel van één vorm kan een energieke vibe en een soort frenetieke scherpte uitstralen, maar kan ook vage gevoelens van ergernis oproepen. Het effect van geometrische muurschilderingen is subtiel, soms zelfs onbewust, maar het is er zeker. Psychologen hebben al lang geleden erkend dat geometrische vormen een plaats hebben, of zullen zoeken, in onze mentale en emotionele landschappen. Daarom worden ze veel gebruikt in persoonlijkheidstests, nog een interessante weetje om te overwegen bij het selecteren van je geometrische muurschilderingen. Om het eenvoudig te houden: de vormen die je in je interieur aanbrengt, in de vorm van geometrische muurschilderingen, moeten stemmingen oproepen die jij wilt.

Cirkelvormen in geometrische muurschilderingen

Cirkels creëren een stroom en komen vaak zelf uit een stroom. Daardoor wekken ze de zachtere gevoelens op, zoals tederheid, genegenheid en medeleven. Gebruik een cirkelvormige geometrische muurschildering om een zorgzame gemoedstoestand te creëren, iets wat bijzonder geschikt is voor een woonruimte. In persoonlijkheidstests staan cirkels vaak voor harmonie en veiligheid. Dit kan ook worden gebruikt om een cirkelvormige geometrische muurschildering in een kantoor te rechtvaardigen, om een sfeer van vertrouwen en veiligheid te creëren. Circulation II is hier een goed voorbeeld van, omdat het niet alleen de bovengenoemde eigenschappen combineert, maar ook een vleugje stijl en karakter inbrengt met zijn aparte ontwerp en dynamische kleurencombinatie. Guille is een andere geometrische muurschildering die bovengenoemde eigenschappen en emoties kan oproepen en er tegelijkertijd stijlvol en aantrekkelijk uitziet.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.