Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

Structuur van marmer blok - Behang - Woonkamer

12

motieven

Mozaïek

Als je op zoek bent naar advies over hoe je jouw interieur moet opfrissen, dan heeft Photowall de oplossing. Onze collectie mozaïekfotobehang uit de categorie patronen in kunst en desLees meerign kan de ontbrekende schakel zijn in je interieurdecoratie. Je kunt die verouderde ideeën van "flauw" en "over-the-top kitsch" vergeten, want deze motieven die we voor je hebben geselecteerd, zijn ongelooflijk stijlvol en aantrekkelijk. Van verre glinstert ons mozaïekfotobehang met een indrukwekkende reeks kleuren. Van dichtbij zie je de details en je kunt zien hoeveel tijd en moeite er moet zijn gestoken in het maken van dit kunstwerk. Om een paar stationaire dingen in de kamer te accentueren en het geheel echt te laten knallen, zijn mozaïekafbeeldingen het beste hulpmiddel. Of het nu voor thuis, een recreatiegebied of zelfs op kantoor is, deze items zullen gegarandeerd visueel prachtig zijn. Je kunt jouw geselecteerde mozaïekfotobehang ook altijd aanpassen aan je bestaande esthetische en kleurenschema's.

De achtergrond van mozaïekfotobehang

Een mozaïek is in wezen een artistieke techniek die kleine stukjes gebruikt om een volledig beeld of object te creëren. Mozaïeken worden meestal samengesteld met kleine tegels die zijn gemaakt van glas, steen of andere materialen. Hoewel deze tegels meestal vierkant zijn, kunnen ze ook rond of willekeurig gevormd zijn, zoals je kunt zien op de volgende afbeeldingen in mozaïekfotobehang. Er zijn twee hoofdmethoden voor het maken van mozaïeken. De ene staat bekend als de directe methode, waarbij kunstenaars de tegels direct op het uiteindelijke oppervlak plaatsen, en de andere is de indirecte methode, die ideaal is voor grootschalige stukken met veel ingewikkelde details. Kunstenaars plaatsen de tegels op een rugpapier dat later wordt overgebracht naar het uiteindelijke oppervlak zodra het mozaïek is voltooid. Het is leuk om deze collectie mozaïekfotobehang te bekijken en te proberen te achterhalen welke methode op de verschillende motieven is gebruikt. Mozaïekfotobehang is ideaal in die zin dat het zowel de illusie van ruimte als de illusie van textuur creëert. Subtiel, maar toch effectief decor, zoals je kunt zien in Abstract Mosaic - Warm Grey.

Snelle reis door de geschiedenis

De term mozaïek zelf is waarschijnlijk afgeleid van het Griekse woord "mousa", wat "muze" betekent. Het is een kunstvorm die al duizenden jaren bestaat en voor het eerst werd ontdekt in het oude Mesopotamië, waar kleine stukjes tegel werden gevonden in een tempel uit het derde millennium voor Christus! Het waren echter pas in de tijd van de oude Grieken en Romeinen dat mozaïeken echte scènes, patronen en symbolen begonnen af te beelden. Naarmate de jaren verstreken, werden mozaïeken ingewikkelder en realistischer en de kunstvorm werd over de hele wereld cultureel belangrijk, zoals je kunt zien op het mozaïekfotobehang getiteld Berber Mosaic Mosque. De Berbers komen oorspronkelijk uit Noord-Afrika en de meerderheid woont in plaatsen zoals Marokko en Algerije. Zoals je kunt zien, heeft mozaïekfotobehang niet alleen stijl en karakter, het draagt ook een culturele waarde uit die tegenwoordig zo belangrijk is. Met een mooi item als dit kun je jouw liefde voor reizen en cultuur onder de aandacht brengen en tegelijkertijd een grote visuele impact genereren met mozaïekfotobehang.

Mozaïekfotobehang gebruiken

In moderne tijden hebben mozaïeken een opleving gezien onder straatartiesten, ambachtslieden en interieurdesigners, waar je ze zult vinden in de vorm van tuinkunst, stapstenen, accenttafels, enzovoort. Een modernere versie van het mozaïek staat bekend als een fotomozaïek waarmee kunstenaars met verschillende foto's kunnen werken en ze kunnen rangschikken om een groter beeld te creëren. U kunt sporen hiervan zien op het mozaïekfotobehang genaamd Mosaic Cat. Dit moderne maar charmante exemplaar kan praktisch overal worden gebruikt en zal een blijvende indruk maken door het unieke design en de levendige kleuren. Zelfs een eenvoudige keuken kan worden omgetoverd tot een ontmoetingsruimte met zoiets eenvoudigs als een mozaïekfotobehang zoals deze, omdat het de ruimte een flair geeft en het meer maakt dan alleen een plek om in te koken.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.