Pop-art

Iets visueel boeiends en voortkomend uit uw persoonlijkheid en individuele smaak is de manier om te gaan wanneer u het inrichten van een ruimte waar je vaak bent. Photowall heeft een Lees meeruitstekende categorie die hierop betrekking heeft, een line-up van pop-art muurschilderingen van de hoogste kwaliteit, de meest unieke ontwerpen, ongelooflijk rijke details en verbluffende kleurencombinaties. Neem een kijkje in onze selectie van uitstekende pop art muurschilderingen en kies uw favorieten om uw huis, kantoor of elke andere ruimte die u op zoek bent om op te frissen. Zoals gewoonlijk kun je deze motieven aanpassen om ze te laten passen bij of contrasteren met uw bestaande interieurontwerp, algemene esthetiek, kleurenschema's en alle andere decoratieve elementen.

Een snelle achtergrond check over pop art muurschilderingen

Pop art is een kunstvorm die helemaal teruggaat tot de jaren '50. Het woord pop zelf is uiteraard een afkorting van populair, wat letterlijk vertaald de vakterm voor het volk betekent, en als zodanig is het de kunst voor de massa. Deze vorm van moderne kunst is vooral ontstaan en geëvolueerd in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, die u later zien in Photowall's assortiment van pop-art muurschilderingen. Geïnspireerd door de waargenomen visuele middelmatigheid van reclamecampagnes, billboards en televisie, wendden kunstenaars als Andy Warhol, Roy Lichtenstein en Richard Hamilton zich tot de zogenaamde anti-kunst campagne, waarin ze de banale of saaie beelden van beroemde acteurs omvormden tot een opwindende nieuwe kunstvorm. Deze heruitvinding en opwinding is overgebracht naar onze reeks van pop-art muurschilderingen, die uw gewone interieur in een oogwenk kunnen veranderen in iets nieuws en verfrissends. Neem bijvoorbeeld bijvoorbeeld het motief genaamd Suprematist Portret van Lena Naymkina. Deze pop art muurschildering trekt onmiddellijk de aandacht, genereert optische dynamiek en zal gegarandeerd gespreksstof en discussie opwekken.

Dieper

Omdat pop-art een vorm van schilderen en tekenen is die een grote mate van natuurlijke expressie toelaat, belichten veel voorbeelden in deze categorie zowel gewone voorwerpen of mensen, maar ook figuren of structuren die bekend en beroemd zijn. Veel popart-kunstenaars waren ook illustratoren, grafisch ontwerpers en zelfs billboard-schilders. Hun werk bevatte voorwerpen in de schilderijen, zoals soepblikken, werkinstrumenten of natuurlijke voorwerpen zoals zeeschelpen. Als zodanig, pop art muurschilderingen een waaier van ideeën en personages. Het werk getiteld Beatles - Revolver is een concreet voorbeeld van een pop art muurschildering muurschildering die beter wordt bij elke kijkbeurt. Het maakt niet uit of de ruimte die u renoveert is residentieel, zakelijk of recreatief is, dit zal iedereen boeien die er oog op heeft.

De impact van pop art muurschilderingen op uw interieur

Omdat het hedendaagse kunst is, past pop-art goed in een aantal decoratieschema's in een huis of werkplaats. Het is een meestal niet aanstootgevend onderwerp dat smaakvol kan worden weergegeven en in kleur kan worden afgestemd op de muren en omringende interieur elementen, zoals meubels, enzovoort. Om een pop art muurschildering visueel te maken, is er een bepaald begrip om overwegen. Het centrale idee van pop art muurschilderingen is niet alleen om uw interieur te verfraaien, maar ook om een commentaar over cultuur en samenleving door middel van populaire logo's, beelden en iconen die vervolgens worden herschapen alsof ze een recent en nieuw idee zijn in de afbeelding. Zoals u zult zien in onze pop-art muurschilderingen monsters, wat velen vinden specifiek sympathiek vinden aan deze kunstvorm is dat, terwijl het probeert zichzelf niet te serieus te nemen, het soms een diepere, meer betekenisvolle boodschap. Het kiezen van een pop art muurschildering is deel uitmaken van de cultuur erachter, wat betekent dat wat je kiest een reflectie kan zijn van je eigen perceptie en geloof.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's