Ruimte Odyssee - Behang - Kinderkamer

571

motieven

Fantasy

Fantasyfotobehang is een geweldige manier om je leuke en creatieve kant te laten zien. Ons brede scala aan fantasy-gerelateerde thema's omvat maar is niet beperkt tot: draken, eenhoorLees meerns, feeën, tovenaars, dinosaurussen, speelgoed, personages uit folklore, enz. Je kunt ook fantasyfotobehang vinden met moderne dieren zoals wolven, zeedieren, paarden, safaridieren en allerlei mythische wezens in alledaagse omgevingen. Hierdoor kun je experimenteren met contrasten en het visuele gewicht van een kamer aanpassen aan jouw voorkeur.

De personages van fantasyfotobehang

De vele taferelen en thema's met echte en mythische wezens op fantasybehang kunnen de aanzet zijn tot een sterke decoratieve geest, waardoor het een leuke activiteit is voor jong en oud. Een van de meest populaire items in ons arsenaal aan fantasyfotobehang is het behang met eenhoornthema. Stel je deze prachtig geheimzinnige entiteiten voor die op een astrale golf over de sterren galopperen, terwijl hun baby's spelen in een sprookjesachtige vijver bij een kasteel en grazen in weelderige tuinen, en dit alles binnen je vier muren! Unicorn Waves heeft immens prachtige kleuren in combinatie met een ongewoon design, waar jong en oud zeker van zullen genieten.

Meer figuren, meer keuzes

Draken en dinosaurussen zijn ook prominent aanwezig in onze collectie hoogwaardig fantasyfotobehang. Deze zijn vooral populair bij onze kinderen. Daarnaast zijn er surrealistische afbeeldingen zoals drakenkrijgers, retro robots, huizen die bij een waterval zweven of Gotham City bij nacht. We nemen personages van televisie maken fantasy-achtige portretten van mensen die je vervolgens kunt aanpassen aan je esthetiek en wensen. Blumenengel is daar een glorieus voorbeeld van, waar een mooi meisje wordt voorgesteld als een engelachtige figuur die diep in je ziel staart. Dat is de kracht van ons eersteklas fantasybehang. Wij hebben ook opties die gebaseerd zijn op boeken zoals Alice in Wonderland of Moomin, die je in een oogwenk naar een andere wereld kunnen vervoeren met dit niet te missen fantasyfotobehang.

Fantasyfotobehang gebruiken als opvallende achtergrond

We onderschatten nooit de kracht van een geweldige achtergrond, vooral niet in onze eigen persoonlijke ruimtes. Sommige zijn puur speels, zoals achtergronden van alledaagse voorwerpen zoals een keuken of boekenplanken. Dan zijn er andere achtergronden die je meenemen naar een andere wereld zoals een jungle uit het Jura of kastelen in de lucht. Ons fantasyfotobehang biedt ook leerzame items, met de sterrenbeelden van onze verschillende horoscooptekens. Deze kunnen goed werken als een statement van karakter, waardoor je ruimte een persoonlijk tintje krijgt. Met onze brede selectie heb je de kracht om uit deze verschillende motieven te kiezen en je fantasyfotobehang aan te passen aan je decoratieve voorkeur.

Aan de slag

Illusies maken ook deel uit van onze psyche en geven ons input voor creativiteit. Waarom zou je dit concept niet omarmen door meer fantasyfotobehang toe te voegen, zoals het thema Aquatic, dat uitzicht biedt op de oceaanbodem, compleet met zeeleven en verzonken schatten? Of wat dacht je van het mooie Life Is Good, waar je naar de wereld staart, alsof je bij een raam staat, maar het zich manifesteert in een traditioneel schilderij? Er zijn kastelen, leuke huisjes, tuinpaden, fantasybostaferelen met vlinders, feeën met een beetje feeënstof en nog veel meer om uit te kiezen.

Fantasyfotobehang voor een iets oudere doelgroep

Hoe meer je naar dit oogverblindende fantasyfotobehang kijkt, hoe meer detail je zult opmerken in praktisch elk onderdeel van het fotobehang, vanwege onze hoge kwaliteitsnormen en zeer unieke designs. Voor degenen die wat meer affiniteit hebben met het duistere materiaal, hebben we stukken zoals Spooky Tree, een door gothic geïnspireerd concept waarbij je een echte foto in zwart-wit kunt zien die eruitziet als een zeer gedetailleerde tekening. Dan is er Gustave Dore - Ogre in the Forest, een verrukkelijke artistieke presentatie die prettige rillingen over je rug laat lopen en zeker een fantasyfotobehang dat interessante uitwisselingen tussen jou en je gasten zal opleveren.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.