Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

Eenhoorn - Behang - Babykamer

435

motieven

Fantasy

Fantasy fotobehang is een geweldige manier om je gekke en creatieve kant te laten zien. We hebben behang en fotobehang in een groot scala aan fantasy-gerelateerde thema’s, waaronder dLees meerraken, eenhoorns, elfjes, tovenaars en meer. Je kan fantasy achtergronden vinden met moderne dieren zoals wolven, zeewezens, paarden, safaridieren en ook allerlei soorten mythische, magische, geweldige en fantastische wezens in alledaagse omgevingen. Bekijk de collectie en je vindt vast iets leuks en opvallends dat je niet zal kunnen weerstaan.

De figuren

Behang kan een leuke manier zijn om een saaie muur te versieren. We hebben allerlei soorten taferelen en thema’s met echte en mythische dieren op fotobehang. Een populair artikel is het eenhoornbehang. Stel je eens voor dat deze prachtige wilde wezens over de sterren galopperen op een astrale golf; met hun veulens in een sprookjesachtige vijver bij een kasteel spetteren; grazen in tuinen met een verlegen blik die zegt dat als je te veel naar ze staart ze misschien wel verdwijnen! Draken en dinosauriërs hebben ook een grote rol in onze collectie van kwaliteitsbehang. Er zijn surreële afbeeldingen zoals drakenstrijders, retro robots, huizen die bij een waterval zweven of Gotham City bij nacht.

De achtergronden

Sommige achtergronden zijn pure eigenaardigheid, zoals achtergronden van alledaagse dingen zoals een keuken of boekenplanken. Andere achtergronden nemen je mee in een ontsnapping aan de realiteit, met taferelen zoals een jungle in het Juratijdperk of kastelen op land of in de lucht. Aquatische thema’s geven een blik op de oceaanbodem, compleet met zeeleven en gezonken schatten. Kastelen, huisjes, tuinpaden en meer zijn beschikbaar om naar te staren, en zelfs fantastische bossen met vlinders, elfen en een beetje feeënstof! Hoe meer je kijkt naar deze oogstrelende ontwerpen en fotobehang, hoe meer details je zal zien in elke deel van het behang.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.