Malta

De Republiek Malta is een archipel in het zuiden van Europa, grenzend aan de Middellandse Zee. Het ligt ten zuiden van Italië, ten oosten van Tunesië en ten noorden van Libië. De hoofLees meerdstad is Valetta, de kleinste nationale hoofdstad van Europa. Photowall brengt hulde aan dit exotische land in zijn eigen collectie Muurschilderingen van Malta. Deze afbeeldingen tonen de meer stedelijke omgevingen van dit grote land. Met hun levendige kleuren en continentale kwaliteit, zouden deze Malta muurschilderingen er perfect uitzien in bijna elke kamer of muur in je huis. Plaats een paar van deze Malta muurschilderingen in je woonkamer als middelpunt en kijk hoe deze voorheen saaie ruimte verandert in een levendige en exotische ruimte, die door iedereen bezocht wordt. Uw familie en vrienden zullen deze ruimte nooit meer willen verlaten met deze Malta muurschilderingen op de muren. Plaats meerdere van deze Malta muurschilderingen in uw ontspanningsruimtes en voel u als een internationale, jet-setting playboy, die de wonderen van meer continentale klimaten verkent. Het gevoel van opwinding en avontuur dat deze muurschilderingen met zich meebrengen is niet in woorden uit te drukken. Uw kinderen kunnen jong zijn, maar zelfs zij zullen genieten van deze Malta muurschilderingen in hun speelruimtes.

Exotisch in Malta muurschilderingen

De moedertaal in deze regio is het Maltees, maar Engels is ook een veelgebruikte tweede taal. Hun patois stamt af van de Siciliaanse Arabische wortels, die een hybride zijn van het Italiaans en de Arabische taal. Photowall zet zijn hoed af voor deze geweldige cultuur met "Malta Facade-Pink", "Malta", en "Malta Old Town" in haar gevarieerde collectie van Malta muurschilderingen. Een paar van deze geweldige malta muurschilderingen in je studeerkamer of mini-bibliotheek zal de cool-factor van de plaats verhogen. Ook in je loungeruimte zal de aanwezigheid van deze muurschilderingen je het gevoel geven dat je in een afgelegen Mediterraans oord bent, met niets anders dan je gedachten en het geluid van de golven om je gezelschap te houden. Je hoeft geen arm en een been uit te geven om naar dit prachtige deel van de wereld te gaan. Laat deze Muurschilderingen van Malta je erheen brengen. Ze zeggen dat er geen ervaring is die visceraler is dan het daadwerkelijk neerzetten van je laarzen in een nieuw land, het daadwerkelijk ruiken van de lucht en het voelen van de warmte van het klimaat op je gezicht. Deze prachtige beelden zijn een prima substituut.

Ver weg in Malta muurschilderingen

Malta is al sinds 5900 v. Chr. bewoond. De ligging, midden in de Middellandse Zee, maakt het tot de perfecte marinebasis voor de verschillende landen die ooit eigenaar waren van deze regio. Malta werd een kolonie van Engeland in 1813. Het was de belangrijkste zeepassage voor schepen en de thuishaven van de Britse marine tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het was in feite het springpunt voor de Britse marine om oorlogsoperaties uit te voeren in Noord-Afrika. Photowall brengt hulde aan dit opmerkelijke eiland met "Malta Facade" in haar mooie lijn van Malta muurschilderingen. Deze afbeeldingen zijn een eerbetoon aan dit prachtige land en de onschatbare bijdrage die het heeft geleverd in de geschiedenis. Plaats er een paar boven op je bed, in je slaapvertrek, en waan je onder de betoverende maan van de Middellandse Zee. Droom van zandstranden, olijfbomen en prachtige zonsondergangen met deze Malta muurschilderingen boven je. Voel je als een grote avonturier die de poort naar het Oosten betreedt met deze geweldige Malta muurschilderingen in je huis. Ze verlevendigen niet alleen je woonvertrekken, maar brengen ook een gevoel van opwinding en durf in je koddige ruimtes.

Zonnig en zanderig

Malta werd in 1974 een republiek en trad meteen toe tot de Verenigde Naties. In 2004 werd het lid van de Europese Unie. Het is ook uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed, met een aantal historische en monumentale locaties binnen zijn gebied. Hang een paar van de Maltese muurschilderingen in uw eetkamer en u zou tijdens het eten bijna het beuken van de golven op de kust kunnen horen. De gesprekken en argumenten die zullen worden geïnspireerd door deze beelden zal niets minder dan fenomenaal. Deze Malta muurschilderingen komen in een grote verscheidenheid van kleuren en ontwerpen voor de discriminerende stedelijke huiseigenaar om uit te kiezen. Zij zullen volkomen met om het even welke kleur van muur of behang gaan u verkiest om hen met te steunen. Ze zijn vervaardigd van materialen die gegarandeerd veilig zijn om in uw huis te bestaan, en veilig om rond uw kinderen te zijn. Breng de allure en het mysterie van het Middellandse Zeegebied in uw huis met deze Malta muurschilderingen op uw muren. Het zal zijn alsof u en uw familie de reis erheen zelf hebben gemaakt. Laat nooit meer een saai of saai moment toe in je huis door deze Malta muurschilderingen in je woning op te hangen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's