Noord-Ierland

Hoewel het Verenigd Koninkrijk vele fascinerende natuurlijke wonderen heeft, bevinden sommige van de mooiste zich in het kleinste land, Noord-Ierland. Photowall's uitstekende selectieLees meer van hoge kwaliteit Noord-Ierland muurschilderingen kan transporteren deze verbazingwekkende uitzichten in uw huis, kantoor of een andere ruimte die u hebt gekozen om te versieren. Ondanks zijn kleine geografische omvang is het een land van cultuur, waar beroemde schrijvers zoals Seamus Heaney en C.S. Lewis vandaan komen, evenals bekende acteurs zoals Liam Neeson en Kenneth Branagh. De muurschilderingen in Noord-Ierland zijn geschikt voor verschillende thema's en smaken, van levensechte foto's tot kunstwerken die elke kamer tot leven brengen. Zoals gebruikelijk staat het u vrij om aanpassingen te vragen die passen bij of contrasteren met uw bestaande interieurontwerp en kleurenschema's.

Informatie over Noord-Ierse muurschilderingen

In 1921 werd het eiland Ierland in twee delen gesplitst. Noord-Ierland bleef deel uitmaken van het Verenigd Koninkrijk en de rest werd bekend als de Republiek Ierland. Volgens sommigen is het een zeer vreemde plaats, en niet zo gemakkelijk te leren kennen omdat het politiek gezien deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk, maar geografisch, en volgens sommigen ook cultureel, deel uitmaakt van Ierland. Niettemin heeft dit deel van het Verenigd Koninkrijk een enorme verscheidenheid aan attracties voor toeristen, zowel natuurlijke als kunstmatige. Noord-Ierland zit boordevol natuurwonderen die je doen watertanden van pure waardering voor hun inherente schoonheid, waarvan er één prominent aanwezig is in de muurschilderingen van Noord-Ierland. Een echt nationaal icoon, wonderbaarlijker dan de symmetrische stenen van de Giant's Causeway zijn de natuurwonderen niet. Zoals te zien is in het motief getiteld "Giants Causeway in Antrim", benadrukt deze specifieke muurschildering in Noord-Ierland de verbazingwekkende, wilde aantrekkingskracht van dit wonder dat door Moeder Aarde is geschapen. De zuilen van rotsen die uitreiken in de wilde Atlantische Oceaan zijn zo uniek, dat het moeilijk te geloven is dat het natuurlijke formaties zijn. Miljoenen stromen elk jaar toe om zich te vergapen aan de schoonheid van dit UNESCO-werelderfgoed.

Kleinere categorie

Photowall hecht er veel waarde aan uw selectieproces eenvoudiger en doelgerichter te maken. Daarom heeft Noord-Ierland een kleinere subcategorie muurschilderingen in de vorm van Belfast. De hoofdstad, wiens naam riviermonding van de zandbanken betekent in het oud-Iers, blijft een centrum voor de industrie, evenals de kunsten, het hoger onderwijs, het bedrijfsleven, en de wet, en is de economische motor van Noord-Ierland. Noord-Ierland muurschilderingen met deze metropool worden gedomineerd door kleurrijke weergaven van kaarten en horizonnen die pronken met de enorme architectuur aanwezig in Belfast. De architectonische stijl van de gebouwen varieert van Edwardiaans, zoals het stadhuis, tot modern, zoals de Waterfront Hall. Veel van de Victoriaanse monumenten van de stad, zoals het Lanyon-gebouw van de Queen's University Belfast en de Linenhall Library, zijn ontworpen door Sir Charles Lanyon. Enkele overblijfselen hiervan zijn te zien in de set Noord-Ierse muurschilderingen met de naam "Belfast Northern Ireland Skyline", die in een verscheidenheid van kleuren en tinten is uitgevoerd, stuk voor stuk opvallend en fantastisch.

Andere Noord-Ierse muurschilderingen

Een leuk weetje is dat Noord-Ierland van sport houdt! De populairste zijn voetbal, Gaelic football en rugby union, hoewel atletiek, boksen, cricket, golf en snooker ook erg populair zijn. Een van de twee luchthavens van de hoofdstad is zelfs vernoemd naar hun grootste voetballer ooit, George Best. Als je goed kijkt, kun je dit zien in de Noord-Ierse muurschildering genaamd "Belfast Northern Ireland City Map". Dit item kan het perfecte middelpunt zijn in uw studeerkamer thuis of in de directiekamer op kantoor. Met zijn unieke ontwerp en aantrekkelijke kleuren, kan Noord-Ierland muurschildering van deze soort hebben een maximale visuele impact en het genereren van optisch dynamiek in elke ruimte.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's