Zuid-Amerika

Zuid-Amerika muurschilderingen van Photowall zijn het ideale hulpmiddel als u cultuur en natuur in één keer in uw interieurontwerp wilt opnemen. Het continent is romantisch, bruisend Lees meeren divers en staat bekend om fantastische landschappen, contrasterende keukens en ongelooflijke muziek die voortkomt uit een gezonde mix van invloeden. Onze collectie muurschilderingen van Zuid-Amerika heeft de moderne allure van wereldsteden zoals de Braziliaanse hoofdstad Sao Paulo, maar ook de oude charme van bezienswaardigheden zoals de mystiek van Machu Picchu. Contrasterende kleuren, verschillende stijlen en unieke ontwerpen zijn slechts enkele van de ingrediënten die we hebben toegevoegd om dit assortiment van Zuid-Amerika muurschilderingen tot het neusje van de zalm te maken. Het vierde grootste continent in grootte en de vijfde grootste als we kijken naar de bevolking, het bestaat uit 12 landen die Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela. Zuid-Amerika muurschilderingen zijn ook de thuisbasis van de op een na langste rivier in de wereld na de Nijl, de Amazone, evenals de op een na hoogste van de zeven toppen van de wereld na Mount Everest, Aconcagua in Argentinië. De muurschilderingen van Zuid-Amerika zullen u, uw familie, vrienden en iedereen die deze prachtige uitzichten aanschouwt, verrukken, behagen en informeren.

De aantrekkingskracht van Zuid-Amerika muurschilderingen

Brazilië heeft misschien wel het grootste aantal UNESCO Werelderfgoederen, maar Peru, op de tweede plaats met 12 van dergelijke sites, heeft misschien wel de meest bekende en beroemdste. Zo'n beetje het kroonjuweel van culturele bezienswaardigheden in Zuid-Amerika is ongetwijfeld de sublieme en "Verloren Stad" Machu Picchu. Hoog in de bergen gelegen, laat dit archeologische wonder nooit na bezoekers te verbazen die van over de hele wereld komen om de tijdloze schoonheid en de adembenemende vergezichten te bewonderen, zoals je ook zult zien in de muurschilderingen van Zuid-Amerika. Met zijn gigantische muren, terrassen en hellingen is het werkelijk een lust voor het oog. Bekijk de Zuid-Amerika muurschildering genaamd "Machu Picchu" en wees verbaasd over hoe het de hele aanblik van uw kamer kan veranderen, het meer diepte en dimensie kan geven, maar ook schoonheid en karakter.

Grootste stuk van de puzzel

Brazilië is niet alleen het grootste land, het is ook een van de historisch rijkste landen in het zuiden van Amerika, wat blijkt uit het feit dat het 21 werelderfgoedlocaties heeft. De eerste Europeanen die zich hier vestigden waren de Portugezen die de eerste nederzetting stichtten in 1532. Brazilië bleef zich uitbreiden door oorlogen en gevechten totdat de Portugese koninklijke familie aan Napoleon ontsnapte en in 1807 naar Brazilië vluchtte. Deze verschillende invloeden zijn voelbaar in alle aspecten van de Braziliaanse cultuur, en dus ook in de muurschilderingen van Zuid-Amerika. Hoewel de koning, Dom Joao VI, in 1821 terugkeerde naar Portugal, bleef zijn zoon in Brazilië en werd keizer van het land en uiteindelijk onafhankelijk in 1822. In 1889 leidde Deodoro Da Fonseca een staatsgreep om de regering van de keizer over te nemen en veranderde deze in een republiek die door een grondwet werd geregeerd. Vandaag is Brazilië het vijfde grootste land ter wereld!

Culturele hoofdrol in Zuid-Amerikaanse muurschilderingen

Bogota is de hoofdstad van Colombia met ongeveer 8 miljoen inwoners. Een ooit kosmopolitisch centrum van verfijning is in de afgelopen decennia een epicentrum van zaken, politiek en entertainment geworden. De bevoorrechte locatie en de nationale luchthaven maken het een zeer toegankelijk en een handig "jump-off point" voor andere bestemmingen in het hele land. Misschien kunt u het zelfs terugvinden in Zuid-Amerikaanse muurschilderingen zoals "Bogota Colombia City Map". Bogota's bijnaam is afgeleid van het feit dat er zoveel bibliotheken en universiteiten zijn gevestigd. Zuid-Amerika muurschilderingen zoals "Bogota Colombia Skyline" laten iconische gebouwen zien zoals Palacio Arzobispal of de Rosario Universiteit. Met verschillende tinten en tonen om uit te kiezen, deze Zuid-Amerika muurschilderingen zijn een veelzijdig en handig hulpmiddel bij het aanpassen van het visuele gewicht aan te passen, of contrast met uw bestaande interieur design of kleurenschema's.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's