België

België muurschilderingen door Photowall is de manier om te gaan als je een fan bent van het unieke, vooral als het gaat om het decoreren van uw woon-, bedrijfs-of recreatieve ruimte. Lees meerDit zeer multiculturele en toch authentieke land heeft drie officiële talen en geen van hen heet Belgisch. De mensen daar spreken Nederlands, Frans en Duits in verschillende delen van het land. Deze diversiteit wordt ook weerspiegeld in de muurschilderingen van België, waar je de verschillende soorten invloeden in de architectuur en de verschillende kleuren en tinten kunt zien. Met vele prachtige historische steden, zoals Brugge, Gent, Antwerpen of Leuven, biedt dit land een enorme verscheidenheid aan prachtige bezienswaardigheden, waarvan u er enkele kunt bekijken en verwerven in de muurschilderingen van België.

Geschiedenisles met muurschilderingen in België

Het land België dankt zijn naam aan de oorspronkelijke kolonisten van het gebied die een Keltische stam genaamd de Belgae waren. De ligging van België maakte het tot het centrum van vele Europese industrieën waaronder textiel, handel en kunst. België werd onafhankelijk van Nederland in 1830 en werd bezet door Duitsland tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog, vandaar de Nederlandse en Duitse invloeden die ook te zien zijn in sommige Belgische muurschilderingen. Het land bloeide vooral in de afgelopen halve eeuw op als een moderne, technologisch geavanceerde Europese staat en lid van de NAVO en de EU. De hoofdstad, Brussel, is ook een belangrijke speler in de wereldpolitiek en de thuisbasis van vele internationale organisaties. Deze prachtige metropool is ook vertegenwoordigd in België muurschilderingen. "Brussels Belgium Skyline" is verkrijgbaar in verschillende tinten en schakeringen, elk even mooi en gegarandeerd met een maximale visuele impact. U kunt het zich al voorstellen in uw gang, of dat nu op kantoor is of thuis.

Versterk uw wanddecoratie

De Belgen zeggen dat ze geboren worden met een baksteen in de maag, wat betekent dat elke Belg probeert om zo snel mogelijk een huis te kopen of te bouwen. U kunt deze geest ook in uw huis brengen met muurschilderingen in België. Zoals reeds vermeld, vloeit het multiculturele karakter van het moderne België ook voort uit de verschillen in culturen in deze natie, waar er zelfs een formele grens binnen het land bestaat die het land in verschillende talen verdeelt. In het noorden is het Nederlandstalig gebied en in het zuiden is het Franstalig. Er is ook een kleiner gebied in het oosten dat Duits spreekt. Deze diversiteit maakt van de muurschilderingen in België een geschikt decoratiemiddel voor uw interieur. Ondanks zijn relatief kleine omvang, heeft België tal van pittoreske plekjes en diverse bezienswaardigheden. Gent, Antwerpen, Luik, Brussel, de beboste Ardennen, de rustgevende kust, en het prachtige Brugge, ze liggen allemaal binnen twee uur of minder van elkaar, wat betekent dat je meer tijd hebt om verschillende locaties en omgevingen in je op te nemen. Sommige van deze steden zijn ook te zien op muurschilderingen in België. "Bruggen in Brugge" bijvoorbeeld, is een prachtig motief om in uw huis, kantoor of een andere ruimte die visueel interessant moet zijn, op te hangen.

Aanvullende muurschilderingen van België voor u

België heeft 's werelds grootste aantal kastelen per vierkante meter. Sommige regio's hebben zelfs twee kastelen per dorp, wat verbazingwekkend en leuk is om te weten. "Castle Fortress" is een muurschildering in België die dat aantoont, met een prachtige afbeelding van een kasteel dat wordt weerspiegeld in de omliggende vijver. Het rijke detail en de ongelooflijke bouw van dit bouwwerk kan elke kamer laten knallen met charme en karakter. Een andere zeer interessante zaak in België is de stad Antwerpen. Deze metropool is de thuisbasis van meer dan driekwart van de diamanten in de wereld! Er zijn zo veel bekwame ambachtslui in Antwerpen die goed zijn in diamantslijpen. "Antwerp Skyline at Dusk" is een andere prachtige België muurschildering die kan fungeren als het perfecte middelpunt in uw gekozen ruimte.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's