Polen

Geografie biedt heel wat mogelijkheden bij het zoeken naar een centraal thema om je ruimte mee in te richten. Soms trekken tegenpolen elkaar aan, zowel in metafysische als in letterliLees meerjke zin. Photowall's collectie muurschilderingen van Polen zit vol tegenstellingen, net als dit negende grootste land van Europa. Dit post-communistische land kan bogen op een rijke geschiedenis, vele gerenommeerde wetenschappers en ook een paar wonderen van Moeder Natuur. Verfraai uw woon-, bedrijfs- of ontspanningsruimte met deze Poolse muurschilderingen om wat karakter en maximale charme in uw interieur te brengen. U kunt deze motieven combineren, mixen en contrasteren met uw bestaande esthetiek en kleurenschema's.

Korte geschiedenisles in Polen muurschilderingen

Zoals reeds gezegd, heeft Polen een rijke geschiedenis en het zal veel tijd kosten om daar diep in te duiken. Laten we daarom beginnen met het feit dat het Poolse land prachtig is, rijk aan natuurlijke hulpbronnen en een bezoek waard. Dat is de reden waarom sommige landen erg jaloers werden en in 1772 vond de eerste verdeling van het Poolse land plaats. Polen werd in 3 delen verdeeld tussen Rusland, Oostenrijk en Pruisen. Hier kunt u nog veel van de overgebleven invloeden zien, zoals in de Poolse muurschildering met de titel "Rivieren van Gdansk". Het toont de schoonheid van Polen en de verschillende invloeden die verschillende staten hadden op de architectuur van het land. Vanaf 1914 vocht Polen in de Eerste Wereldoorlog en in 1918 herwon het eindelijk zijn onafhankelijkheid. Om dit te vieren of er een vleugje nostalgie aan over te houden, kunt u een Poolse muurschildering aanschaffen zoals "Burn My Shadow", waarop een eenzame Pool te zien is die op een griezelig meer vist. Het is krachtig en tegelijkertijd dramatisch, ideaal voor elk huis of werkplek, waardoor het veel visueel gewicht krijgt.

Aanraking met de natuur

Het Bialowieza Bos, een wild en oeroud land op de grens tussen Polen en Wit-Rusland in het uiterste oosten van het land, wordt beschouwd als een van de laatste overblijfselen van ongerept bos in Europa. Het geniet de status van een door UNESCO aangewezen Werelderfgoedlocatie voor zijn omgeving en ongerepte natuurlijke schoonheid. Polen muurschilderingen schijnen ook een licht op deze schoonheid in de vorm van een motief genaamd "Dageraad van Bialowieza Weiden", een prachtige scène die veel emotie kan oproepen. Deze bijzondere Poolse muurschildering zou subliem staan in een slaapkamer en ons inspireren om niet alleen op te staan, maar ook het beste uit onze dag te halen. "Golfbreker bij Niechorze" is een andere scherpe en enigszins donkere Polen muurschildering die kan fungeren als het ideale middelpunt in uw ruimte.

Muurschilderingen in Polen

Wist u dat Warschau niet de eerste hoofdstad van Polen is? Gniezno was de eerste Poolse hoofdstad en de historische bronnen zeggen dat de Poolse staat daar werd opgericht. Niettemin is Warschau vandaag de dag een zich snel ontwikkelende stad in Midden-Europa, die elk jaar meer en meer buitenlandse bezoekers trekt. Je kunt zien waarom in Polen muurschilderingen in de aderen van "Warsaw Skyline, black and white", die is een in een set van verschillende kleuren die de prachtige skyline van deze interessante metropool weer te geven. De oude binnenstad van Warschau, die na de Tweede Wereldoorlog werd herbouwd op basis van schilderingen uit de 17e-18e eeuw, wordt nu beschermd door UNESCO en is een perfect voorbeeld van restauratie van cultureel erfgoed. Onze muurschilderingen in Polen zijn niet alleen enorm stijlvol, maar dragen ook een diepere betekenis en waardering voor deze locatie. "Warsaw Poland Skyline" wordt geleverd in een gevarieerd palet van kleuren, die elk hun eigen aantrekkingskracht aan een ruimte geven, of dit nu een huis of het kantoor is. Het Paleis van Cultuur en Wetenschap in Warschau was een geschenk van de Sovjet-dictator Stalin aan de Poolse natie. Met zijn hoogte van 237 meter is het het hoogste gebouw van Polen, en de klokkentoren wordt met 165 meter beschouwd als de hoogste van Europa. Dit is te zien op de vele Poolse muurschilderingen, voorafgegaan door de woorden "Warsaw Skyline".
Productinformatie
  • 1-20 van 20 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.