Wegen & snelwegen

Alle wegen leiden naar Rome… wegen zijn van vitaal belang voor onze cultuur, en dat zijn ze altijd al geweest. Rome had nooit de halve wereld kunnen veroveren als ze niet de beste wegLees meeren hadden gebouwd die er ooit zijn geweest. En voor de meeste mensen heft een lange weg een romantische aantrekkingskracht. De sensatie die je voelt op de open weg, en je hoeft je alleen maar te laten leiden door de weg, is universeel. Waarom breng de die open weg niet naar je huis met een fotobehang.

De open weg

Heb je ooit over een lege weg op het platteland gereden? Het is het meest rustgevende dat je je kunt voorstellen, gewoon jij met je auto en de wielen die over het wegdek suizen. Of misschien ooit over een bergpas gereden, handen stevig om je stuur met een ravijn op enkele meters afstand, je hart in je keel. Rijd langzaam op een regenachtige weg in een eeuwenoud bos en denk na over wat de bomen zouden kunnen vertellen. Wegen zijn bronnen van emoties en daarover rijden kan ons naar onverwachte plaatsen brengen. Neem die gevoelens mee naar huis met een fotobehang van de weg en snelweg collectie.

Naar de stad

Iedere straat in iedere stad is uniek omdat ze allemaal iets speciaals tonen. Van oude huizen in Londen tot de glamour van Los Angeles, er is altijd iets nieuws om te bekijken. Met fotobehang kun je je verbeelding de vrije loop laten gaan via enkele van de mooiste en exotische wegen in ter wereld.

Geschiedenis

Wegen zijn een inspiratie voor artiesten en fotografen. Sommigen nemen foto’s van het verkeer in de nacht om voor altijd de efemere schoonheid van voorbijflitsende lichten te bewaren. Anderen nemen foto’s van bekende mensen op bekende wegen, zoals de Beatles op Abbey Road, waarschijnlijk de beroemdste foto van de Beatles ooit genomen. Iedere foto van Piccadilly Circus is een historisch moment, voor altijd vastgelegd. Maak je eigen geschiedenis met het fotobehang van Photowall.

Breng de wereld naar huis

Met onze selectie fotobehang kun je de kracht van de open weg naar iedere kamer brengen. Een afbeelding van de weg zal onmiddellijk extra ruimte geven aan iedere kamer, terwijl een weg richting zonsondergang extra kleur zal geven. Breng wat van de buitenwereld naar je huis met een fotobehang.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's