Slovenië

Soms is minder meer, vooral als het om decoreren gaat. Hetzelfde kan worden gezegd over een vrij klein land waarvan de bijnaam "De zonnige kant van de Alpen" is! De muurschilderingen Lees meervan SloveniÃ" van Photowall zetten de schijnwerper op een land dat erg mooi, milieuvriendelijk en enorm onderschat is. Deze collectie van muurschilderingen uit Slovenië bezit een combinatie van prachtige levensechte foto's met details zo rijk dat je het gevoel hebt er al te zijn, en kunstwerken die elke ruimte kunnen omtoveren tot iets echt memorabels. Of u nu een residentiële, commerciële of recreatieve ruimte hebt gekozen om te ontwerpen of nieuw leven in te blazen, wij hebben iets voor u. U kunt deze muurschilderingen uit Slovenië ook aanpassen aan uw bestaande interieurontwerp en kleurenschema's.

Slovenië muurschilderingen en de hoofdstad

Ljubljana is de grootste stad van Slovenië met een bevolking van ongeveer 300.000 mensen. De stad heeft een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Ljubljana, een kasteelcomplex op de Burchtheuvel boven het centrum van Ljubljana. Oorspronkelijk was het een verdedigingswerk en sinds de eerste helft van de 14e eeuw de zetel van de heren van Carniola, maar sinds het begin van de 19e eeuw werd het voor verschillende andere doeleinden gebruikt en vandaag de dag is het een belangrijke culturele locatie. U kunt dit verbazingwekkende gebouw zien in de muurschildering van Slovenië getiteld "Ljubljana Solvenia Skyline", die wordt geleverd in verschillende tinten en tonen. Deze bijzondere set van Slovenië muurschilderingen kan een geweldig brandpunt in uw gang thuis of zorgen voor een visueel interessante aanblik in de directiekamer van uw kantoor.

Grote historische waarde

Veel mensen hebben nog nooit van deze plaats gehoord, maar de ruwweg meer dan 2 miljoen inwoners van Slovenië kunnen echt trots zijn op hoe de geschiedenis voor hen heeft uitgepakt. Slovenië was 1000 jaar lang in handen van de Romeinen, meer dan 500 jaar onder Habsburgse bezetting en bijna 50 jaar lang een deel van Joegoslavië. Uiteindelijk werden ze in 1991 onafhankelijk via een referendum, waarbij ze kozen voor democratie en burgerrechten. De vruchten van hun arbeid zijn te zien in hun dagelijkse cultuur, want de Slovenen leven een gezond en vredig leven. De muurschilderingen van Slovenië kunnen in uw eigen ruimte een gelijkaardige levensstijl uitdragen en een gevoel van ontspanning en rust in uw kamer brengen. Begrensd door Italië in het westen, Oostenrijk in het noorden, Hongarije in het noordoosten, Kroatië in het zuiden en zuidoosten, en de Adriatische Zee in het zuidwesten, Slovenië heeft zo veel esthetische invloeden en prachtige bezienswaardigheden die u zult zien in Slovenia muurschilderingen. Met hun ethiek van hard werken en focus op onderwijs, is het geen wonder dat ze momenteel worden beschouwd als het meest geavanceerde land van wat wordt genoemd "Ex-Joegoslavië".

Verzorging met muurschilderingen uit Slovenië

Zoals reeds vermeld, hecht dit land veel waarde aan het behoud en de waardering van de natuur. Een opmerkelijke 53,6 procent van Slovenië is beschermd land, een hoger percentage dan enig ander land op aarde behalve Venezuela. Met meer dan de helft van zijn totale oppervlakte bedekt met bossen, is Slovenië echt een van de groenste landen ter wereld. Dit zal een prachtige decoratie zijn in uw interieur, niet alleen een lust voor het oog, maar ook een afspiegeling van uw houding ten opzichte van het milieu en het delen van een gemeenschappelijke factor met dit prachtige land. Slovenië heeft meer dan 7.000 kilometer aan gemarkeerde bergpaden, waaronder 165 berghutten en schuilhutten. Kijk maar eens naar de Sloveense muurschildering "Sloveense herfst", een werkelijk prachtig motief dat zo'n bergpad in al zijn glorie toont. Ondanks hun relatief kleine inwonertal zijn de Slovenen ook heel sportief in een hele reeks sporten. "Live the Adventure" is bijvoorbeeld een Sloveense muurschildering die hun affiniteit voor natuur en sport combineert, een afbeelding die een zeer coole en sportieve muurdecoratie in uw huis of kantoor kan opleveren.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's