Alaska

Probeer "The Last Frontier" als het middelpunt van uw gekozen residentiële, recreatieve of zelfs zakelijke interieurdecoratie. De muurschilderingen van Alaska van Photowall tonen kantLees meeren van dit beeld die de meeste mensen nog niet eerder hebben gezien. U zult verrukt zijn van de unieke ontwerpen en aansprekende kleuren, maar ook het een en ander leren wat het selectieproces leuker en informatiever maakt. Alaska is niet alleen de grootste Amerikaanse staat, maar ook het grootste deel ervan is onbereikbaar per auto, met inbegrip van de hoofdstad Juneau, die alleen per boot of vliegtuig kan worden bereikt. Dit maakt Alaska muurschilderingen een zeer waardevolle decoratie en handelswaar. Natuur is koning in dit gebied van de Verenigde Staten van Amerika, zoals Alaska is de thuisbasis van 17 van de hoogste 20 bergen in de VS, en 7 van de 9 grootste nationale parken. U kunt Alaska muurschilderingen gebruiken om uw familie, vrienden en bezoekers te imponeren en te onderwijzen. Zoals gebruikelijk kunnen de door u geselecteerde motieven worden aangepast aan uw interieurontwerp, esthetiek en kleurenschema's, of juist contrasteren hiermee.

Alaska muurschilderingen van Anchorage

Deze plaats lijkt op het eerste gezicht misschien een typische Amerikaanse stad, maar nadere bestudering toont een aantal verrassende facetten van het stadsleven in wat velen ten onrechte veronderstellen de hoofdstad van Alaska te zijn. Zoals gezegd, net als de muurschilderingen in Alaska, is de staat zelf een geweldige mix van natuurwonderen en moderne innovatie. Anchorage is daar een heel leuk voorbeeld van, want de 300.000 inwoners van de stad delen hun ruimte met naar schatting 1.500 elanden! Deze prachtige stad is vooral bekend om zijn wandelpaden, wilde dieren en gletsjers, maar is ook de thuishaven van meer kunstenaars en muzikanten dan welke andere plaats in Alaska ook. Downtown Anchorage is een zeer levendig gebied, zoals je kunt zien in Alaska muurschilderingen zoals "Anchorage Alaska Skyline". Deze bijzondere set van Alaska muurschilderingen wordt geleverd in verschillende tinten en schakeringen, zodat u kunt spelen met uw interieur decoratie plannen.

Breng de natuur binnen

Een vleugje natuur in uw interieur is altijd een welkom en gezond gezicht. Het kan onze stemming en de sfeer volledig veranderen als u een prachtig uitzicht, zoals Alaska muurschilderingen in uw huis, kantoor of hangplek heeft. Aangezien de staat Alaska zo vele prachtige landschappen heeft, vonden wij het slechts juist om items zoals "Mt Denali Alaska" te verstrekken. Deze Alaska muurschildering toont Denali, ook wel Mount McKinley genoemd, dat is de hoogste berg in Noord-Amerika, gelegen in het zuiden-centrum van Alaska. Met een top die 6.190 meter boven de zeespiegel reikt, is Denali de op twee na hoogste van de zeven toppen. Als je iets wilt met nog meer beweging, kijk dan eens naar "Glacier Calving". Een muurschildering in Alaska als deze kan een maximaal visueel gewicht genereren en is werkelijk een lust voor het oog.

Geschiedenis in Alaska muurschilderingen

Geschiedenisstudenten geloven dat de eerste mensen die zich vestigden op het land dat nu Alaska is, afkomstig waren uit Noord-Azië, wat de reden is waarom stammen zoals de Inuit gelijkenis vertonen met sommige Aziaten. De eerste Europeaan die Alaska bereikte was een Deense ontdekkingsreiziger genaamd Vitus Bering in 1728, maar het waren de Russen die als eersten een permanente nederzetting in Alaska stichtten in 1784 op het eiland Kodiak. Wanneer mensen je muurschilderingen van Alaska bewonderen, kun je ze vertellen dat de Verenigde Staten van Amerika Alaska op 1 augustus 1867 van Rusland kochten voor slechts $ 7.200.000. In 1896 werden grote goudvoorraden ontdekt in het Klondike-gebied van Alaska, deze periode wordt de Klondike Gold Rush of de Yukon Gold Rush genoemd. Wat het nog waardevoller maakte voor de Amerikaanse economie was dat er later olie werd ontdekt en in januari 1959 werd Alaska toegelaten tot de Unie als de 49ste staat. Zoals u ziet, zijn de muurschilderingen van Alaska niet alleen een lust voor het oog, maar ook een leerrijk hulpmiddel.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's