Florida

Florida is een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten. In het westen ligt de Golf van Mexico, in het noorden Alabama, in het oosten de Atlantische Oceaan, en in het zuiden deLees meer Straat van Florida. De hoofdstad is Tallahassee, en Miami is de dichtstbevolkte en meest verstedelijkte stad. Photowall toont zijn respect voor deze unieke en gevierde staat in zijn eigen lijn van Florida muurschilderingen. Deze afbeeldingen geven de swingende en elektrische sfeer weer van de verschillende locaties die deze opmerkelijke regio rijk is. Met deze muurschilderingen van Florida in uw huis brengt u de hitte van de stadsnachten, de geluiden van de samba, het aroma van tamales, en de lichten van Miami in uw eigen prive-heiligdom. Er is geen staat die kan tippen aan Florida als het gaat om de party scene, en er zijn geen beelden zoals deze Florida muurschilderingen om deze magie in uw huis te brengen. Stel je de gebruinde lichamen voor die door de drukke straten lopen, de glanzende sportauto's langs de trottoirs, en de prachtige blauwe stranden van deze regio met deze verbazingwekkende muurschilderingen van Florida. Er is zeker geen ruimte in uw huis dat niet tot leven zal worden gebracht door deze verbazingwekkende beelden.

Elektriciteit in Florida muurschilderingen

Inheemse Amerikanen hebben deze staat bewoond voor meer dan 14.000 jaar. Ze werden voor het eerst ontdekt door de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de Leon. Hij noemde het land La Florida omdat dit Spaans was voor Pasen, de tijd van het jaar dat hij er aan land ging. Op verschillende momenten in de geschiedenis was deze historische staat eigendom van Spanje of Engeland. Het is de plaats waar de Seminoleoorlogen plaatsvonden, de bloedigste en langste indianenoorlogen in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Photowall zet zijn hoed af voor deze geweldige staat met "Miami", "Lifeguard Tower in Miami, USA", en "Beach in Islamorada in Florida Keys, USA" in zijn verbazingwekkende collectie van Florida muurschilderingen. Deze exotische afbeeldingen tonen het bruisende stadsleven en de hartslag van deze mooie staat. Hang een paar van deze muurschilderingen van Florida in uw woonkamer om de ruimte een feestelijke en dynamische sfeer te geven. Een paar van deze muurschilderingen van Florida in uw recreatieholen zullen de opwinding en de spanning van speeltijd verhogen. Plaats een aantal van deze prachtige Florida muurschilderingen in uw loungeruimten en voel het ritme van de straten in uw aderen.

Pulserende in Florida muurschilderingen

In de jaren 80 was de populairste en best bekeken televisieserie Miami Vice. Deze cops and robbers show ving perfect het nachtleven, de ondeugden, en de meeslepende muziek van Florida's meest energieke stad. De hoofdrollen waren weggelegd voor Don Johnson, Jan Michael Philips en de briljante Edward James Olmos. Deze show katapulteerde al deze acteurs naar supersterrendom. Photowall geeft je meer om van te houden met "Downtown Miami, Florida", "Miami South Beach", en "Suwanne Reflection Panoramic" in haar fijne lijn van Florida muurschilderingen. Deze verbazingwekkende beelden laten alle dingen zien waar we van houden en die we bewonderen in deze prachtige staat. Hang deze muurschilderingen van Florida boven op uw bed, in uw slaapkamer, en voel u alsof u uw ogen sluit op een van die hete nachten in Miami. Sluimer in stijl met deze muurschilderingen van Florida in uw slaapkamer. U zou zelfs zo ver kunnen gaan om deze afbeeldingen op de muren van de slaap- en speelruimten van uw kinderen weer te geven. Hun boeiende kleuren alleen al zullen uw kleintjes urenlang bezighouden en vermaken. Breng de bedrijvigheid en het bruisende leven van deze mooie staat in uw huis met deze muurschilderingen van Florida. Er zal nooit meer een moment van somberheid in uw woning zijn.

Snel en los

Florida is lang gevierd als de pensioenhoofdstad van de Verenigde Staten. Dat komt omdat het er mooi en warm weer is, ideaal voor ouderen. De levensstandaard is er goedkoop en er zijn talloze amusementsmogelijkheden om senioren bezig te houden. De rest van je dagen in Florida slijten is een prima voorstel. De familie Kennedy heeft ook haar voorouderlijk huis in Hyannisport, en hun leden worden meestal gezien in de vele nachtclubs die in de straten te vinden zijn. Het Kennedy Space Center ligt ook in deze staat, net als Lake Okeechobee. De grootste Cubaanse expatgemeenschap woont hier ook, vanwege het feit dat Florida slechts een paar honderd mijl van Cuba verwijderd is. Het is ook een mekka geweest voor onsterfelijke schrijvers als Ernest Hemingway, Tennessee Williams, en Marjorie Rawlings. Het Everglades National Park is ook de woonplaats van de Amerikaanse alligator, de Florida panter, de flesneus dolfijn, en de beminnelijke zeekoe. Dit zijn maar een paar van de attracties die mensen naar deze geweldige staat trekken. Laat het gevoel van deze regio doordringen in je huis met deze muurschilderingen van Florida.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's