Californië

Als je het woord Californië hoort, ga je in de meeste gevallen dromen over het strand en het leven van beroemdheden. Photowall heeft een geweldige line-up van Californië muurschilderiLees meerngen samengesteld die hetzelfde kunnen doen, en zelfs meer voor jou. De muurschilderingen van Californië bevatten niet alleen de beroemdste steden en plaatsen van de staat, maar ook enkele van de mooiste landschappen die je probleemloos op je muur kunt weergeven. Onze muurschilderingen van Californië bevatten levensechte foto's die je onmiddellijk naar de locatie brengen, maar ook kunstwerken die dit deel van het land meer diepte en context geven. Of het nu de beroemde San Francisco Bridge of de indrukwekkende skyline van Los Angeles is, u vindt gegarandeerd een muurschildering van Californië die uw ruimte op bewonderenswaardige wijze zal aanvullen. Ons assortiment van Californië muurschilderingen toont verschillende instellingen om uw unieke smaak en ontwerp plannen aan te passen. Probeer deze motieven als motivators om ooit die reis naar Californië te maken, of als u het geluk hebt gehad om al te hebben bezocht, een mooie herinnering aan een glorieus verleden.

Hoofdrol in muurschilderingen in Californië

Wie Los Angeles niet kent, gaat er soms van uit dat het er permanent zonnig is en vol beroemdheden. De waarheid is echter veel genuanceerder: het weer kan variëren, de meerderheid van de mensen is arbeidersvolk en er is meer verbazingwekkende kunst en bezienswaardigheden dan een bezoeker in één reis zou kunnen proppen. De muurschilderingen in Californië laten zeker deze kant van Los Angeles zien in unieke ontwerpen, levendige kleuren en een verscheidenheid aan thema's. Terwijl andere iconische Amerikaanse steden zoals New York hoog zijn, is Los Angeles breed. Santa Monica en Venice Beach, bijvoorbeeld, zijn populair bij toeristen maar liggen op een behoorlijk eind rijden. Californische muurschilderingen zoals "Lifeguard in Santa Monica, Los Angeles" laten zien hoe mooi deze plekken kunnen zijn, ongeacht de afstand. Met dit soort muurschilderingen kunt u het hele jaar door de beroemde strandfeeling in uw interieur hebben.

Extra aantrekkingskracht

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is Californië niet alleen glitter en glamour, maar heeft het ook een interessante geschiedenis. Het kwam bij de Verenigde Staten met de ondertekening van het Verdrag van Guadalupe Hidalgo, dat een einde maakte aan de Mexicaans-Amerikaanse oorlog, in 1848, waarbij de VS Mexico 15 miljoen dollar betaalden voor oorlogsschade. Op zijn beurt stond Mexico bijna de helft van zijn grondgebied af, waaronder Californië, Arizona, New Mexico, Texas en delen van Colorado, Nevada en Utah. Hoewel het oorspronkelijk bekend stond als de Grizzly Bear State, staat het nu bekend als de Golden State. U zult zien en voelen waarom wanneer je muurschilderingen Californië, zoals deze echt zijn gouden medaillewinnaars als het gaat om het uitrusten van uw interieur met schoonheid, stijl en textuur. Het andere prachtige ding over Californië muurschilderingen is dat we hebben toegevoegd twee kleinere subcategorieën, Los Angeles en San Francisco, om uw selectieproces meer samenhangend en gestroomlijnd te maken.

Verreis naar het noorden met Californië muurschilderingen

Als je het over San Francisco hebt, kun je de Golden Gate Bridge, de meest kenmerkende bezienswaardigheid, niet onvermeld laten. Aan het eind van de 19e eeuw was San Francisco een van de snelst ontwikkelende steden in de Verenigde Staten, maar het raakte een grote snelheidsbuil toen het zich begon te ontwikkelen tot een belangrijk knooppunt dat behoefte had aan snel en betrouwbaar vervoer, vooral na de ontwikkeling van de betaalbare auto in het begin van de 20e eeuw. Toen de stad stagneerde en stopte met groeien, riepen de lokale bewoners op tot de bouw van een brug, zodat mensen gemakkelijker en sneller konden reizen. Met Californië muurschilderingen die San Francisco zijn voorzien, heb je niet alleen een mooie verfraaiing voor uw muren, maar ook een belangrijke en zinvolle structuur in uw interieur. Californië muurschilderingen zal verhogen het visuele gewicht terwijl ook het verstrekken van historische context en een prachtig stuk van Americana. Symbolisch voor de Amerikaanse vindingrijkheid en innovatie, Californië muurschilderingen zoals "Golden Gate - Sepia" brengen een grote hoeveelheid karakter en optische belangstelling.

Superieure verscheidenheid

Zoals eerder vermeld, kunt u Californië muurschilderingen selecteren die ofwel rijk gedetailleerde foto's van het echte leven zijn, of kunstwerken die echt speciaal zijn. Afhankelijk van uw interieurontwerp, misschien zelfs een paar van beide. De sereniteit van items zoals "Bowman Lake Panorama", bijvoorbeeld, echt contrasteert met de drukte we de neiging om de stad van Los Angeles te associëren. Deze levendigheid wordt ook weerspiegeld in Californische muurschilderingen zoals "Downtown LA at Sunset". De ingewikkelde kenmerken van stukken zoals "Sparkling San Francisco" verschillen ook veel van de artisticiteit in Californië muurschilderingen zoals "Los Angeles California Skyline Blue". Terwijl de eerste perfect zou passen in een ruimte met retro-thema, is de laatste een voorbeeld van een Californië muurschildering dicht bij minimalisme.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.