Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Lunch op de top van een wolkenkrabber - Behang - Slaapkamer

455

motieven

New York

New York is een uitgesproken Amerikaanse stad te kiezen als fotobehang. Verken de vele fotografische taferelen van de stad in panoramisch fotobehang. Van taxi's tot faux taferelen uitLees meer de ramen in de straten van New York, we hebben een brede selectie behang met een New York-thema om uit te kiezen. Times Square, Manhattan, de Brooklyn Bridge en Freedom Tower zijn enkele voorbeelden van ons behang. Misschien geniet je van taferelen uit het stedelijke New York of posters van het Vrijheidsbeeld. Voor natuurliefhebbers zijn er ook prints van Central Park en Hudson River voor in huis.

New York-fotobehang voor een prachtige kamer

Elk huis verdient een kleine upgrade en geloof het of niet, de keuzes zijn eindeloos. Als je referenties voor interieurontwerp bekijkt, zal je versteld staan over de talloze opties waaruit je kan kiezen. Kleuren hebben bijvoorbeeld een grote invloed op de totale uitstraling van de kamer, omdat verschillende kleuren de sfeer en stemming kunnen bepalen. Fotobehang van New York neemt je mee naar de verschillende plaatsen in de prachtige stad. Je zult zeker dol zijn op de taxi's die door de straten van New York, Times Square, Manhattan, het Vrijheidsbeeld en andere plekken reizen, zoals ze op het fotobehang zijn afgedrukt. Als je op zoek bent naar een wanddecoratie die jouw interieur er prachtig uit zal laten zien, heeft Photowall de antwoorden op jouw wensen. New York-fotobehang is er in verschillende designs en in verschillende kleurpatronen. Als je op zoek bent naar een klassieke uitstraling, is er fotobehang beschikbaar die het interieur van jouw ruimte een tijdloze uitstraling zouden geven. Het fotobehang is ook verkrijgbaar in levendige kleuren die saaie muren levendig en interessant maakt. Creëer een nostalgisch wanddecor met fotobehang in New York. Je zult zeker verliefd worden op de stad en haar bezienswaardigheden. Dit geldt ook voor degenen die de stad hebben bezocht of in de stad wonen. Een snel stadsleven voor degenen die graag snel leven. Maar toch een comfortabel en ontspannend uitzicht wanneer het fotobehang aan jouw muren wordt toegevoegd.

Wat is er zo speciaal aan New York?

De stad New York, vaak NYC genoemd, staat bekend als de meest dichtbevolkte stad in de Verenigde Staten. In 2017 werd de bevolking geschat op een populatie van 8,622,698. De stad zelf ligt op het zuidelijkste puntje van de staat New York en wordt beschouwd als het centrum van het grootstedelijk gebied van New York. New York City wordt beschreven als het wereldwijde machtscentrum en is de culturele, financiële en mediahoofdstad van de wereld. Er wordt aangenomen dat de stad een aanzienlijke impact heeft op handel, entertainment, onderzoek, technologie, onderwijs, politiek, toerisme en sport. New York City is ook de belangrijkste toegangspoort voor legale immigratie naar de Verenigde Staten, waar maar liefst 800 talen worden gesproken. Deze maken de stad tot de meest taalkundig diverse stad ter wereld. Historisch gezien is de stad New York ontstaan als een handelspost die in 1624 op Lower Manhattan was gesticht door kolonisten uit de Nederlandse Republiek. Een paar jaar later stond de stad onder controle van de Engelsen. De naam New York werd gegeven nadat koning Charles II van Engeland het land aan zijn broer, de hertog van York, had toegekend. New York was ook de hoofdstad van de Verenigde Staten van 1785 - 1790. Een van de belangrijkste herkenningspunten en symbolen van de stad is het Vrijheidsbeeld. Het begroet eigenlijk miljoenen immigranten als ze per schip in de stad aankomen. Het beeld staat ook symbool voor vrijheid en vrede. New York wordt ook bezocht door toeristen vanwege de vele bezienswaardigheden en toeristische attracties. Enkele daarvan zijn Times Square, Broadway Theater District, bruggen, wolkenkrabbers en parken, om er maar een paar te noemen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.