New York

New York is een uitgesproken Amerikaanse stad om als muurschildering te kiezen. Ontdek de vele fotografische uitzichten van de stad in panoramische muurschilderingen. Van taxi cabinesLees meer tot faux scènes die uit ramen op de straten van New York kijken, er is een brede selectie van New York thema behang om te kiezen. Times Square, Manhattan, de Brooklyn Bridge en de Freedom Tower zijn enkele van de wallpapers. Misschien vindt u scènes van stedelijk New York of posters van het Vrijheidsbeeld mooi. Voor natuurliefhebbers zijn er ook prints van Central Park en de Hudson River voor in uw huis.

New Yorkse muurschilderingen voor een prachtige kamer

Elk huis verdient een kleine opwaardering en geloof het of niet, de keuzes zijn eindeloos. Als u interieur design referenties gaat bekijken, zult u het verbazingwekkend vinden dat er tonnen opties zijn om uit te kiezen. Kleuren, bijvoorbeeld, hebben een belangrijke invloed op de totale uitstraling van de kamer, omdat verschillende kleuren de stemming en sfeer kunnen bepalen. De muurschilderingen van New York nemen u mee naar de verschillende plaatsen van de prachtige stad. U zult zeker houden van de taxi's reizen door de straten van New York, Times Square, Manhattan, Vrijheidsbeeld, en anderen zoals ze zijn afgedrukt op de muur muurschilderingen. Als u op zoek bent naar een muurdecoratie die uw interieur zal rocken, Photowall heeft de antwoorden voor uw eisen. New York muurschilderingen zijn er in verschillende ontwerpen en komen in verschillende kleurpatronen. Als u op zoek bent naar een klassieke uitstraling, zijn er muurschilderingen beschikbaar die een tijdloze uitstraling geven aan het interieur van uw ruimte. De muurschilderingen zijn er ook in levendige kleuren die ook saaie en saaie muren levendig en interessant maken. Maak een nostalgische muurdecoratie met New York muurschilderingen. U zult zeker verliefd worden op de stad en haar bezienswaardigheden. Dit geldt ook voor degenen die de stad hebben bezocht of in de stad wonen. Een snel stadsleven voor degenen die leven in de fast lane. Maar een comfortabel en ontspannen uitzicht wanneer de muurschilderingen zijn toegevoegd op uw muren.

Wat is er zo speciaal aan New York?

De stad New York, vaak NYC genoemd, staat bekend als de dichtstbevolkte stad van de Verenigde Staten. In 2017 werd het inwoneraantal geschat op 8.622.698. De stad zelf ligt in het zuidelijke puntje van de staat New York en wordt beschouwd als het centrum van het grootstedelijk gebied New York. New York is beschreven als de mondiale machtsstad, de culturele, financiële en mediahoofdstad van de wereld. De stad heeft een grote invloed op de handel, het amusement, het onderzoek, de technologie, het onderwijs, de politiek, het toerisme en de sport. New York City is ook de belangrijkste toegangspoort voor legale immigratie naar de Verenigde Staten, waar maar liefst 800 talen worden gesproken. Dit maakt de stad tot de meest taalkundige diverse stad ter wereld. Historisch gezien is New York City ontstaan als een handelspost die in 1624 door kolonisten uit de Nederlandse Republiek werd gesticht op Lower Manhattan. Een paar jaar later kwam de stad onder de controle van de Engelsen. De naam New York werd gegeven nadat koning Charles II van Engeland het land had geschonken aan zijn broer, de hertog van York. New York was ook de hoofdstad van de Verenigde Staten van 1785 - 1790. Een van de belangrijkste herkenningspunten en symbolen van de stad is het Vrijheidsbeeld. Het begroet miljoenen immigranten wanneer zij per schip in de stad aankomen. Het standbeeld staat ook symbool voor vrijheid en vrede. New York wordt ook bezocht door toeristen vanwege de vele bezienswaardigheden en toeristische attracties. Enkele daarvan zijn Times Square, het Broadway Theater District, bruggen, wolkenkrabbers en parken, om er maar een paar te noemen.
Productinformatie