Illinois

Als u actief op zoek bent naar een prachtig interieurdecoratiethema, dan kunnen de muurschilderingen van Illinois van Photowall uw troef zijn. Niet alleen omdat ze mooi zijn om naar tLees meere kijken en een lust voor het oog, maar ook omdat de Prairie State zo'n rijke geschiedenis bezit waar zoveel wereldveranderende gebeurtenissen plaatsvonden, zonder dat de mensen het zich zelfs maar realiseerden. Een concreet voorbeeld is het feit dat Illinois de eerste staat was die het 13e amendement ratificeerde om de slavernij af te schaffen. Voor een beetje trivia die niet zo zwaar weegt, de term "jazz" werd bedacht in Chicago door Benny Goodman en Gene Krupa in 1914. Zoals u ziet, valt er via de muurschilderingen in Illinois heel wat te leren en te ontdekken over deze fantastische staat. Bijna 80% van het grondgebied van de staat bestaat uit landbouwgrond met als hoogste punt de Charles Mound op slechts ca. 375 meter. Illinois muurschilderingen zijn ook de thuisbasis van bezienswaardigheden van de op twee na grootste stad van Amerika, Chicago. Met Photowall, kunt u altijd uw geselecteerde Illinois muurschilderingen aan te passen aan uw esthetische en geplande kleurenschema's.

De muurschilderingen van Illinois in de Windy City

Chicago heeft een overvloed aan opmerkelijke en iconische structuren die u in uw eigen huis, kantoor of recreatieve ruimte in de vorm van Illinois muurschilderingen kunt hebben, en dat is de reden waarom Chicago de uitvinder is van wat nu gebruikelijk is in grote steden. Zoals sommigen van u wellicht weten of hebben gehoord, gaat Chicago hand in hand met de Sears Tower. Maar als je feitelijk correct wilt zijn, moet je het nu de Willis Tower noemen. De 440 meter hoge toren, voltooid in 1973, is de onbetwiste koning van de skyline van de Windy City, zoals u kunt zien in veel van deze muurschilderingen in Illinois die Chicago als thema hebben. Deze structuur hield de titel van 's werelds hoogste gebouw voor decennia en zijn aanspraak op het hoogste dak op het westelijk halfrond voor een zeer lange tijd! De Illinois muurschildering genaamd "Chicago Skyline" geeft u een prachtig uitzicht op deze bezienswaardigheid en nog veel meer.

Grote hoeveelheid geschiedenis

De eerste Europeanen die in Illinois arriveerden, waren de Franse ontdekkingsreizigers Jacques Marquette en Louis Joliet. Zij reisden langs de Mississippi en de Illinois-rivier en maakten contact met de lokale indianenstammen om bonthandel te drijven. De Britten kregen controle over Illinois nadat ze de Franse en Indiaanse oorlog in 1763 hadden gewonnen. Maar slechts 20 jaar later, in 1783, werd het land na de Revolutionaire Oorlog deel van de Verenigde Staten en op 3 december 1818 werd Illinois als 21e staat tot de Unie toegelaten. Deze rijke geschiedenis wordt ook weerspiegeld in tal van deze geweldige muurschilderingen van Illinois. Een van de ergste brandrampen in de geschiedenis van de Verenigde Staten van Amerika was de beruchte Grote Brand van Chicago van 1871. Het begon allemaal met een klein brandje in een schuur in het zuiden van Chicago, maar aangezien de meeste gebouwen in die tijd van hout waren gemaakt, was het moeilijk om het vuur te stoppen toen het eenmaal begon en meer dan 20.000 gebouwen werden volledig verwoest. Desondanks krabbelden de inwoners van Illinois weer overeind en creëerden een bloeiende stad die je kunt zien in de muurschilderingen van Illinois. Deze geest van doorzettingsvermogen kan ook worden weerspiegeld in uw decoratie met Illinois muurschilderingen!

Aanvullende muurschilderingen van Illinois

Het zal u verbazen dat het niet vreemd is om alle vier de seizoenen op één enkele dag in Chicago mee te maken! Het wordt niet voor niets de eerder genoemde Windy City genoemd. De bron hiervan is Lake Michigan dat grenst aan de gehele oostkant van de stad zoals u kunt zien in Illinois muurschilderingen zoals "Chicago and Lake Michigan". "View from a Skyscraper in Chicago" is een andere geweldige Illinois muurschildering die pronkt met deze kant en schoonheid van de metropool. Als u op zoek bent naar iets meer artsy en een beetje van karakter, misschien "Chicago Illinois Rust Skyline" is de juiste pasvorm voor u. Illinois muurschilderingen bieden u met een gezonde hoeveelheid opties om verfraaiing van uw spreekwoordelijke vier muren.
Productinformatie
  • 1-10 van 10 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.