Idaho

Idaho is een staat in het noordwesten van de Stille Oceaan, een deel van het vasteland van de Verenigde Staten. In het oosten grenst de staat aan Wyoming, in het zuiden aan Nevada en Lees meerUtah, in het westen aan Washington en Oregon en in het noorden aan de Canadese provincie British Columbia. De staat telt 1,8 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van ongeveer 83.500 vierkante mijl. De hoofdstad en grootste stad van de staat is de stad Boise. Photowall brengt hulde aan deze gedenkwaardige staat met zijn eigen collectie Idaho canvas prints. Deze Idaho canvasprints tonen het silhouet van deze mooie staat zoals het door het grootste deel van de wereld wordt gezien en herkend. Hang een paar van deze Idaho canvasprints aan de muren van uw woonkamer en laat de geest van deze geweldige staat de ruimte doordrenken met zijn kracht en vitaliteit. Uw geliefden en gasten zullen het gevoel hebben dat ze de reis naar deze verbazingwekkende plaats hebben gemaakt met al deze canvasprints uit Idaho om hen heen. U zult hen eeuwig dankbaar zijn voor het feit dat u zo voorzichtig bent geweest om deze mooie Idaho canvasprints in hun gezichtsveld op te hangen. Er is vrijwel geen kamer of muur in uw huis die niet van deze Idaho canvasprints kan worden voorzien. Laat deze Idaho canvas afdrukken een steunpilaar in uw huis zijn.

Dynamiek in Idaho canvas afdrukken

Idaho is al duizenden jaren de thuishaven van talrijke indiaanse volkeren. In het begin van de 19e eeuw werd deze stad het onderwerp van een geschil tussen Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, toen werd gedebatteerd over het eigendom van zijn grondgebied dat deel zou uitmaken van het Oregon-gebied. Het werd officieel opgenomen als lid van de Verenigde Staten met de ondertekening van het Verdrag van Oregon in 1848. Idaho werd al snel deel van de Unie op 3 juli 1890, waardoor het de 43ste staat van het land werd. Photowall laat u deel uitmaken van de geschiedenis met "Boise Idaho Skyline" in zijn unieke collectie van Idaho canvas afdrukken. Deze voorbeelden van Idaho canvasprints laten de hoofdstad zien zoals ze door het hele land wordt gevierd. Hang een paar van deze Idaho canvasprints in uw studeerkamer of minibibliotheek en stel u voor dat u een van de stichters bent, die het lot van deze prachtige staat uitstippelt. U kunt deze Idaho canvasprints ook in uw gangen ophangen om deze saaie ruimte een gevoel van doel en inertie te geven. Maak van het reizen van kamer naar kamer een oefening in productiviteit en amusement met deze verbazingwekkende Idaho canvas prints. Deze Idaho canvasprints zijn zeker een hit in uw stedelijke woning.

Verrukkelijk in Idaho canvas afdrukken

Een van de bijzonderheden van de ligging in de Pacific Northwest is dat de staat Idaho is verdeeld in verschillende geografische en klimatologische regio's. Het noordelijke deel, de Panhandles, valt in de Pacific Time Zone. Terwijl de rest van de staat onder de Mountain Time Zone valt. Het zuidelijke deel van Idaho, dat de Snake River Plain omvat, is waar het grootste deel van de bevolking woont, en is ook de regio waar de meeste landbouwgronden te zien zijn. Photowall laat u het grote plaatje zien met zijn opmerkelijke selectie van Idaho canvas prints. Hang een paar van deze Idaho canvasprints in uw recreatiegebieden om u het gevoel te geven dat u op vakantie bent in deze fraaie bergstaat. Uw momenten van volwassen vermaak zullen nooit zo boeiend zijn als wanneer u deze Idaho canvasprints om u heen heeft. U kunt deze Idaho canvasprints zelfs in uw loungeruimte plaatsen om de ruimte op te vullen met een ontspannen en aardse sfeer.

Divers en bergachtig

Idaho omvat binnen zijn gebied een deel van de Rocky Mountains zelf. De United States Forest Service bezit ongeveer 38% van het land van deze staat, wat het grootste is van alle andere staten in de Verenigde Staten. Enkele van de meer populaire industrieën die de economie ondersteunen zijn landbouw, industrie, mijnbouw, bosbouw en toerisme. Verschillende op wetenschap en technologie gebaseerde bedrijven hebben ook hun hoofdkwartier in deze mooie staat. Ook het Idaho National Laboratory is hier gevestigd, de grootste faciliteit van het Department of Energy van het land. Photowall geeft je meer van de vooruitgang en ontwikkeling met zijn prachtige collectie Idaho canvas prints. Hang deze Idaho canvasprints boven je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit op een van de meest idyllische en vredige steden van Amerika. Laat deze prachtige Idaho canvasprints uw dromen vullen met beelden van industrie en vooruitgang. Uw momenten van sluimering zullen nooit zo vredig en verkwikkend zijn als wanneer u deze verbazingwekkende Idaho canvasprints in uw kamer heeft. Deze Idaho canvas prints zijn gemaakt van materialen die gegarandeerd veilig zijn om in huis te hebben, en veilig in de buurt van uw kinderen.
Productinformatie
  • 1-5 van 5 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.