Eten & drinken

Eten en drinken maken een belangrijk deel uit van ons leven. Wij houden van eten en drinken, en ook van culinaire hobby's. Geen vakantie of speciale dag is compleet zonder uit eten teLees meer gaan. Smakelijke afdrukken op canvas van eten en drinken bekoren de muren van uw keuken, eetkamer, en elke andere ruimte waar gastronomische dingen zijn. Of u nu houdt van abstract, fotografisch of informatief, in de uitgebreide collectie canvasprints vindt u zeker het perfecte schilderij.

Sumptueus interieur met Eten & Drinken muurschilderingen

De meesten van ons houden van eten en er zijn veel gelegenheden waarbij we kunnen genieten van heerlijke maaltijden die op tafel worden bereid. Als zodanig geven sommige huiseigenaren en ontwerpers er de voorkeur aan om in bepaalde kamers decoraties aan te brengen die eten en drinken uitbeelden. In de meeste gevallen, de eetkamer en de keuken zijn de kamers die vaak worden ingericht met dergelijke decors. Deze dagen, de gemakkelijkste manier om elke kamer kijken geweldig en levendig is door het gebruik van muurschilderingen. Het lijkt erop dat muurschilderingen kan worden gezien waar je ook gaat. Waarom niet. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben tonnen van ontwerpen om uit te kiezen. Photowall heeft een brede collectie die elke saaie en saaie muur er geweldig uit kan laten zien. Een geweldig voorbeeld zijn de Eten & Drinken muurschilderingen. Voeg deze muurschilderingen toe aan de muren van de keuken en eetkamer en je zult zeker de kamer transformatie hebben waar je naar op zoek bent geweest. Maak coole en interessante muren met deze prachtige muurschilderingen en u zult zeker het uiterlijk van uw kamer naar het volgende niveau brengen.

Voedsel

Appels druipen van het frisse water, honingcellen lijken klaar om uit te barsten in hun zoetheid, bekijk fruit van over de hele wereld of eenvoudige aardbeien die verleidelijk genoeg zijn om aan te raken. Tekenfilmfiguren leven in een fantasiewereld waar plakjes heerlijke chocoladetaart, koekjes, taarten en donuts in een melkwegachtig patroon in de ruimte ronddwarrelen. Muurschilderingen met als thema de boerderij omvatten op houten kisten geïnspireerde reclame, Vintage Vessels tonen melkbussen uit een tijd waarin iedereen een melkdeurtje had staan wachten op zijn dagelijkse zuivel. Citroenen, tomaten, kruiden en nog veel meer kunnen uw tafel of keuken muren sieren. Verse vis en groenten kunnen worden bekeken voor inspiratie wanneer de hele familie wil weten wat er te eten is. Retro keukenprints rechtstreeks uit vintage behangcatalogi kunnen u helpen uw droomthema te ontwerpen in de eetkamer of de ontbijtbar van uw huis. Hier is een enkele abstracte citroen een kunstwerk op een muurschildering.

Drinken

Vier uw wijngaardrondleiding met een muurschildering van vaten die rijpen in een kelder. Een wijn- en kaasplankje met vintage rood in de fles kan herinneringen of toekomstplannen oproepen. Laat uw gasten zien dat u geniet van theetijd wanneer u Japans geïnspireerde muurschilderingen ophangt. Je kunt kurken laten zien en ook koffiebonen, zodat je keuken aanvoelt als de koffiebar thuis die je wilt dat het is. Een display van kleurrijke flessen of flessenbodems geeft de juiste sfeer aan een eet- of barruimte. Zwart-wit canvasprints van wijnflessen en wijn kunnen uw gasten uw culinaire interesses en vaardigheden laten zien. Een voorproefje van Napa Valley kan u helpen om een extra speciaal gevoel op te roepen op uw volgende wijn- en kaasproefavond.
Productinformatie