Kersen - Canvas print - Woonkamer

205

motieven

Eten & drinken

Eten en drinken, het is en blijft een belangrijk deel van ons leven. We kunnen er echt met volle teugen genieten en dan nog krijgen we er niet genoeg van: zelfs in onze vrije tijd gaaLees meern we op de culinaire toer. Een bijzondere dag of een vakantie ver weg is pas echt geslaagd wanneer we uit eten gaan. Een smakelijk en uitnodigend canvas brengt sfeer in de keuken, de eetkamer of eender welke ruimte waar lekkerbekken aan het werk zijn. De uitgebreide canvascollectie zit boordevol lekkers, of je nu van abstracte, fotografische of eerder informatieve werken houdt.

Eten

Van doodeenvoudige aardbeien tot exotisch fruit, je wil er meteen je tanden in zetten. Op de sappigste appels liggen de nog enkele waterdruppels. Honingraten zitten barstensvol zoetigheid. Cartoonfiguurtjes dollen in een fantasiewereld waar heerlijke chocoladetaart, koekjes, cake en donuts zich een weg banen door de Melkweg. Houten kratten in een landelijk getint canvas, melkkannen uit de tijd dat er dagelijks verse melk aan de deur gekocht werd. Citroenen, tomaten, kruiden en meer van al dat lekkers fleuren de keuken op. Het hele gezin kijkt reikhalzend uit naar het avondmaal en droomt alvast weg bij de aanblik van verse vis en groenten aan de muur. Een retro behangmotiefje voor in de keuken lijkt recht uit een vintage catalogus te komen en maakt de inrichting van je ontbijtruimte gewoon áf. Een eenvoudig abstracte citroen wordt een kunstwerk op zichzelf.

Drinken

Creëer een herinnering aan die elegante wijnranken van je laatste reis met een canvas en kies voor een wijnkelder met vaten vol godendrank die aan het rijpen is. Diezelfde wijn, vergezeld van een kaasplankje, brengt herinneringen naar boven of geeft net zin om leuke plannen te maken. Toon je gasten hoezeer je van je dagelijks kopje thee houdt met een Japans getint canvas. Een afbeelding van een kurk doet je hunkeren naar je geliefkoosde drankje, terwijl koffiebonen je favoriete koffiebar bij jou in huis brengen. Kleurrijke flessen bezorgen de eetkamer die extra touch. Een zwart-wit canvas van wijnflessen verzekert je gasten: hier woont een kenner. Je volgende kaas- en wijnavond wordt een schot in de roos.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.