Texas

Texas is een staat in het zuidelijke centrale deel van de Verenigde Staten. Het is de op één na grootste staat van het land, zowel wat oppervlakte als bevolking betreft. In het oostenLees meer grenst de staat aan Louisiana, in het noorden aan Oklahoma, in het westen aan New Mexico en in het zuiden aan de Mexicaanse staten Chihuahua, Coahuila, Nuevo Leon en Tamaulipas. Het deelt ook een kustlijn met de Golf van Mexico in het zuidoosten. Photowall brengt hulde aan de staat waar je ofwel groots uitpakt of naar huis gaat met zijn eigen collectie canvasafdrukken van Texas. Deze beelden tonen de meer bekende regio's van dit gebied zoals gevierd door Amerikanen en de hele wereld in het algemeen. Hang een paar van deze Texas canvasprints aan de muren van uw woonkamer en geef het gebied een gevoel van grootte en uitbundigheid. Uw familie en geliefden zullen versteld staan wanneer ze deze fantastische Texas canvasprints in hun gezichtsveld zien. Ze zullen u eindeloos dankbaar zijn dat u zo verstandig bent geweest om deze prachtige Texas canvasprints in deze kamer op te hangen. U zult zien dat ze steeds meer tot de verbeelding sprekende redenen bedenken om in deze ruimte te blijven hangen met al deze unieke Texas canvas prints om hen heen.

Groot in Texas canvas afdrukken

Houston is de dichtstbevolkte stad van Texas en de op drie na grootste van de Verenigde Staten. Austin, de hoofdstad van de staat, is de op een na dichtstbevolkte stad van het hele land. Texas wordt al lang de Lone Star State genoemd, omdat het ooit een onafhankelijke republiek was en als eerbetoon aan zijn strijd voor onafhankelijkheid van Mexico. Het symbool van de Lone Star is duidelijk te zien op de staatsvlag en op het staatszegel. Photowall zet zijn hoed af voor deze grandioze staat met "Austin Texas Skyline", "Dallas Texas Skyline", en "Houston Texas Skyline" in zijn prachtige collectie van Texas canvas prints. Hang een paar van deze Texas canvas prints in je studeerkamer of minibibliotheek en voel je alsof je een van de pioniers bent die de wildernis trotseerden om deze mooie staat te vestigen. Misschien wilt u deze Texas canvasprints ook in uw hal ophangen om deze vaak verwaarloosde ruimte een uitstraling van levendigheid en grootsheid te geven. Er is bijna geen kamer of muur in uw huis die niet tot leven kan worden gebracht door deze kleurrijke en diverse Texas canvas prints.

Rijk aan Texas canvas prints

De staat Texas ontleent zijn naam aan het Caddo-woord, Taysha, dat vrienden betekent. Door zijn enorme oppervlak en unieke geologische kenmerken zoals de Balcones Fault, kan het bogen op diverse landschappen die zowel de zuidelijke als de zuidwestelijke regio's gemeen hebben. Hoewel het vaak wordt geassocieerd met de zuidwestelijke woestijn, bestaat slechts tien procent van het gebied uit woestijn. De meeste van zijn bevolkte gebieden staan in wat eens prairies, graslanden, bossen, en kustlijnen waren. Photowall geeft je nog meer om van te houden met "San Antonio Texas Skyline", "El Paso Texas Skyline Black", en "Fort Worth Texas Skyline Black" in zijn opmerkelijke collectie van Texas canvas afdrukken. Deze boeiende beelden laten de belangrijkste steden zien die het centrum zijn van zaken en handel in de staat Texas. Hang een paar van deze Texas canvasprints aan de muren van uw recreatieruimte om deze ruimte te doordrenken met de geest en de essentie van de Lone Star State. Uw momenten van volwassen speeltijd zullen nooit zo leuk zijn als wanneer u deze Texas canvasprints aan uw muren heeft hangen. Laat deze Texas canvas prints een steunpilaar zijn in uw stedelijke verblijf.

Divers en welvarend

De uitdrukking Six Flags Over Texas verwijst naar de naties die ooit over deze mooie staat heersten. Spanje was de eerste die er enige macht over uitoefende, daarna kwam er een kortstondig bewind van Frankrijk. Ook Mexico beheerste de regio totdat Texas in 1836 onafhankelijk werd en de Republiek Texas werd. Texas trad in 1845 als 28e staat toe tot de Unie. De annexatie leidde tot de Mexicaans-Amerikaanse oorlog in 1846. Photowall respecteert de kleurrijke geschiedenis van deze staat met "Texas State", "Corpus Christie Texas Skyline", en "Dallas Texas Skyline Rainbow" in zijn mooie lijn van Texas canvasprints. Deze afbeeldingen tonen ons een paar van de iconische symbolen die deze geweldige staat vertegenwoordigen. Hang een paar van deze Texas canvas prints boven op je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit op een van de rijkste staten van het land. Je dromen zullen gevuld zijn met beelden van veeboerderijen en olievelden met deze Texas canvasprints overal om je heen. Slapen zal nog nooit zo rustgevend en verjongend zijn als met deze Texas canvasprints in je kamer. Deze prachtige Texas canvasprints zijn een gegarandeerde hit in uw huis
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's