Transport

Vervoer kan een fascinatie zijn voor jong en oud. Van auto's en boten tot grillige luchtballonnen, paard en buggy's, en nog veel meer, de methoden die we gebruiken om van vertrek naarLees meer bestemming te komen hebben de wereld lang geïntrigeerd. Een perfecte aanvulling op de studeerkamer of woonkamer van een heer is een afdruk op canvas van uw favoriete transportmiddelen. Deze kunnen dienen als herinnering aan welke auto's of motoren u wilt kopen, op welke boten u tijdens uw vakantie hebt gevaren, en elke andere tijd waarin vervoer een belangrijke rol in uw leven speelde.

Land en zee

Clipper Under Sail van J Spurling is een van de vele canvasprints waarop u uw liefde voor de zee kunt uitleven. Ga terug in de tijd met vintage items zoals waterfietsen en roeiboten. Prachtige uitzichten op exotische plaatsen, gezien vanaf de boeg van een schip, wachten op uw kijkplezier. Bekijk Kilt Rock, Buchas Grande, een art-deco canvasafdruk van de Titanic voordat ze voor het eerst uitvaartte, of een moderne blik in een scheepswerf. U kunt ook canvasprints vinden met afbeeldingen van boten op zee, opgerolde zeilen, of prints van vissersdorpjes en zeekaarten. Als u van het fantastische houdt, zijn er memorabele afbeeldingen van het leven op zee en zeegezichten die mooi genoeg zijn om uw hart te beroeren. Afdrukken op canvas van motorfietsen kunnen het verhaal vertellen van uw passie voor een road hog, of een schilderij van een autokerkhofscène dat een lust voor het oog is. Van de vintage canvas print tot het moderne schilderij, er zijn motorfietsen, scooters, en nog veel meer.

Lucht- en ruimtevaart

Schilderijen van lucht- en ruimtevaart hebben al menig kinderkamer, klaslokaal en uiteindelijk huis bekleed. Wat geeft ons meer hoop op ontdekkingsreizen dan een schilderij van Maanvoertuigen op de maan, of schilderijen van oldtimervliegtuigen tijdens de vlucht. Voor de meer technische mensen zijn er diverse kaartschilderijen waarop te zien is hoe de luchtschepen zijn gebouwd, en waarin ze worden vergeleken met andere in hun grootte en functiecategorieën. Er zijn grillige prenten, die men langs de zijkant van vliegtuigen van een bepaald tijdperk zou kunnen vinden, en vliegtuigen in vlucht door de lucht die de gelegenheid bieden om na te denken over waar ze heen gaan.
Productinformatie