Lunch op de top van een wolkenkrabber - Canvas print - Woonkamer

444

motieven

New York

New York, de Big Apple...New York City heeft vele populaire namen. Als er een stad op de wereld is die vandaag in de buurt komt van het mythische gestalte van het oeroude Timboektoe, Lees meeris die stad waarschijnlijk New York City. Zijn skyline is legendarisch, beroemd gemaakt in duizenden films en een miljoen foto’s. Zijn attracties zijn veel mensen beter bekend dan attracties rond hun eigen woonplaats – wie heeft er nou niet gehoord van Brooklyn en Broadway, van het vrijheidsbeeld en Times Square? Wie heeft er niet van gedroomd het nieuwe jaar in te luiden op Times Square, of het uitzicht te zien vanaf het dak van het Empire State Building? Wek de legendarische stad van Al Capone en Whoopi Goldberg tot leven met een canvas uit onze New York collectie.

Skyline

New York’s skyline is makkelijk één van de beroemdste en meest herkenbare in de wereld. Gevuld met wolkenkrabbers, waaronder het beroemde Empire State Building, is het een bekend aanzicht in films en foto’s. New York’s wilde energie vult de skyline, en het geheel is een wonderlijk voorbeeld van menselijk kunnen. Breng die bruisende energie naar elke kamer met een canvas.

Central Park

Midden in New York, 3.41 vierkante kilometer land bezettend, ligt Central Park, één van de meest bezochte en meest gefilmde locaties ter wereld. Met zijn prachtig verzorgde tuinachtige lucht en de uitgebreide wandel-en jogpaden ontvangt Central Park jaarlijks miljoenen bezoekers, maar behoudt toch het gevoel van een toevluchtsoord. Breng een kamer tot leven met die vredige energie met schilderijen uit onze New York collectie.

Kunst

New York kunst heeft een vreemd gevoel, een bijna wilde energie, alsof de artiesten geïnspireerd worden door de stad, of vice versa. De canvassen kenmerken zich met heldere kleuren en stevige blokken, een vrolijke en enthousiaste bron van kleur waarop de beroemdste attracties van de stad worden weergegeven, waaronder het Empire State Building en waarschijnlijk het beroemdste beeld ter wereld – het Vrijheidsbeeld, wiens bekende silhouet dag en nacht waakt over de stad. Breng het gevoel van de stad uw huis in door een canvas uit onze New York selectie in te voegen.

Times Square

Nog een bekende attractie, onmiddelijk herkenbaar voor iedereen die een Amerikaanse film gezien heeft- Times Square is iets om te ervaren. De bruisende energie waarmee New York zich kenmerkt borrelt hier aan het oppervlak, in de zoevende gele taxi’s en de eindeloze stromen van voetgangers. De billboards hangen over de straten en adverteren alles in de wereld, terwijl miljoenen mensen zich met hun dagelijks leven bezighouden. De brul van het verkeer in Times Square is als het geluid van de oceaan – nooit stoppend en constant veranderend, het geluid van een hele wereld in beweging. De energie van de plek is fantastisch, geweldig en glorieus. Terwijl canvassen van Times Square wellicht te druk zijn voor een woonkamer, zouden ze ideaal kunnen zijn voor een kantoor of eetkamer. Ook bedrijven zullen waarschijnlijk Times Square prints waarderen om hun ruimten levendiger te maken.

Attracties

New York heeft een grote verscheidenheid herkenbare attracties, waarvan velen worden vertegenwoordigd in onze collectie. Van Lady Liberty tot de Brooklyn Bridge tot Central Park tot, wederom, het Empire State Building- de stad is vol met attracties en monumenten. Al deze monumenten zijn herkenbaar uit duizend afleveringen Friends, honderd films en foto’s en tekeningen. Ze hebben een speciale betekenis voor degenen die nog nooit persoonlijk naar New York zijn geweest. Voor deze mensen zijn ze een ideaal van vrijheid, van een plek zo druk en bevolkt dat ze nooit op zullen vallen. Voor de weemoedigen kunnen ze een vorm van inspiratie zijn om door te gaan, om zich door de dag te slepen. Voor degenen die er zijn geweest en zijn vertrokken, brengen ze herinneringen terug aan hun tijd in de stad, herinneringen aan het haastige verkeer en de drukke stoepen, van een plek waar iedereen altijd onderweg is.Terwijl New York een echte stad is, is het voor velen een mythe – het land waar al uw dromen uit kunnen komen, als u maar hard genoeg werkt en het maar probeert. Breng de dromen van de stad van legenden uw huis in met behulp van een canvas.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.