Californië

Californië is een staat in het westen van de Verenigde Staten die in het oosten grenst aan Nevada, in het westen aan de Stille Oceaan, in het noorden aan Oregon en in het zuiden aan dLees meere Mexicaanse staat Baja California. Hij telt 39,5 miljoen inwoners en bestrijkt een gebied van bijna 164.000 vierkante mijl. Het is de dichtstbevolkte staat van het land en de op twee na grootste als het om oppervlakte gaat. De hoofdstad is de stad Sacramento en de dichtstbevolkte stad is Los Angeles. Photowall brengt hulde aan deze ontzagwekkende staat met zijn eigen collectie canvasprints van Californië. Deze afbeeldingen tonen de populairdere regio's van deze staat zoals ze worden erkend door het land en de rest van de wereld. Hang een paar van deze Californië canvas prints aan de muren van uw woonkamer en vul de ruimte met een zorgeloze en ontspannen vibe. Uw familie en gasten zullen hun ogen niet kunnen losrukken van deze prachtige Californië canvas prints Hun dank aan u zal oneindig zijn voor uw vrijgevigheid in het ophangen van deze Californië canvas prints in deze omgeving. Laat deze Californië canvas prints een steunpilaar in uw huis zijn.

Zorgeloos in Californië canvas afdrukken

De economie van Californië is de grootste sub-nationale economie in de wereld. Als het een land was, zou het de vijfde rijkste op deze planeet zijn. San Francisco en Los Angeles staan respectievelijk op de tweede en derde plaats als de welvarendste steden van de hele Verenigde Staten. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de kandidaten tijdens een verkiezingsjaar de staat Californië in hun campagnekaartjes opnemen, en alles in het werk stellen om de harten en geesten van de kiezers van deze zeer progressieve staat voor zich te winnen. Photowall geeft u iets om u over te verbazen met "San Francisco City Skyline", "San Diego California Skyline", en "Los Angeles California Skyline Black" in zijn uitgebreide collectie van afdrukken op doek van Californië. Deze beelden tonen in silhouet, enkele van de meest vooruitstrevende en populaire stedelijke centra van deze grote staat. Hang een paar van deze Californië canvas prints in uw recreatie kamers en voel de ruimte doordrenkt met de levendige en ontembare geest van deze geweldige regio van de Verenigde Staten. Uw momenten van volwassen speeltijd zal nooit zo boeiend en spannend als wanneer je deze Californië canvas prints op de muren om je heen.

Significant in Californië canvas afdrukken

De San Francisco Bay Combined Statistical Area heeft het hoogste bruto binnenlands product per hoofd van de bevolking van het land. Het is ook de thuisbasis van vijf van 's werelds rijkste bedrijven, evenals vier van de rijkste mensen in de wereld. De regio die nu het huidige Californië is, was ooit het thuis van inheemse Amerikaanse stammen. Pas in de 16e en 17e eeuw begonnen de Europeanen het gebied te verkennen. Het Spaanse Rijk claimde en koloniseerde het gebied en maakte het in 1804 deel van het onderkoninkrijk Nieuw-Spanje. Het werd vervolgens in 1821 door Mexico geannexeerd, na de overwinning in zijn onafhankelijkheidsstrijd, maar het werd na de historische Mexicaans-Amerikaanse oorlog van 1848 aan de Verenigde Staten toegekend. Photowall zet zijn hoed af voor de geschiedenis van deze mooie staat met "Hey San Francisco", "Yosemite park, Californië", en "Sterren van Joshua Tree, Californië", in zijn prachtige collectie van Californië canvas prints. Deze beelden tonen de meer landelijke en provinciale regio's van deze opmerkelijke staat. Hang een paar van deze Californië canvas prints in uw prive-studie of mini-bibliotheek, en stel je voor dat je een van de pioniers bent die dit mooie land ontdekt hebben.

Rijk en glamoureus

Het centrum van de film- en televisie-industrie voor de hele wereld ligt stevig in Hollywood in de staat Californië. Meer dan een eeuw lang heeft dit deel van de staat de wereld kennis laten maken met een universum van entertainment en glamour dat tot op de dag van vandaag door geen enkel ander deel van de wereld is geëvenaard. Enkele van de meest legendarische sterren uit de film-, televisie- en muziekwereld hebben hier door de straten gelopen en de vele kroegen bezocht. De doorbraken die deze industrie heeft bereikt, zowel in de technologie als in de kunst, zijn verbluffend. Op de Hollywood Walk of Fame staan de handafdrukken van enkele van de meest illustere artiesten die sinds het tijdperk van de stomme films ooit het witte doek hebben opgeluisterd. Het Hollywood teken is iconisch geweest in het vertegenwoordigen van de hoop en dromen van de miljoenen jonge hoopvolle mensen die elk jaar naar deze mooie staat reizen om hun fortuin te zoeken in de entertainmentbusiness. Photowall maakt u deelgenoot van deze legendarische traditie met "San Francisco, California, USA", "Golden Gate to Stars", en "Monterey Dreams" in zijn prachtige en magnifieke collectie canvasprints van Californië.
Productinformatie