Astronomie & heelal

Er kan weinig twijfel over bestaan dat de ontzagwekkende aanblik van de nachtelijke hemel een van de meest wonderbaarlijke uitzichten is die je kunt zien. Of het nu een nachtlandschapLees meer boven een stad is of een meer gedetailleerde afbeelding van de laatste grens in al zijn hemelse glorie, de astronomie en ruimtevaart sectie van onze canvas prints zullen een verbluffende aanvulling zijn op het interieur van een van uw kamers. Leun achterover en bewonder de wonderen van het heelal vanuit uw eigen huis terwijl u geniet van de beste afbeeldingen van de beste fotografen en kunstenaars ter wereld.

Wat kan een canvasafdruk met sterrenhemel voor een kamer doen?

Als u een afdruk wilt toevoegen aan uw interieur, is een van de belangrijkste dingen het toevoegen van interesse. Met een astronomisch geïnspireerd schilderij krijgt u niet alleen een prachtig beeld op zich, maar ook iets dat een gevoel van ruimte en verwondering oproept. Het bestuderen van de sterren en hun patronen is iets wat de mens al sinds de prehistorie boeit en waar we ons allemaal in kunnen vinden - zelfs als we nog nooit een telescoop hebben vastgehouden! In veel stedelijke omgevingen is de lichtvervuiling van dien aard dat sterrenkijken niet praktisch is. Maar met een astronomie-canvasprint kunt u de hemel in uw huis halen om hem in alle comfort en warmte te bekijken - om nog maar te zwijgen van het feit dat u niet de hele nacht hoeft op te blijven. U kunt kiezen uit foto's van de nabije en verre ruimte en van de Hubble-telescoop, of u nu het gevoel van rust wilt oproepen dat u van de ruimte krijgt of misschien iets veel dynamischer, zoals de kleurrijke sterrenstelsels die op miljarden kilometers afstand helder schijnen. Welk kleurenschema u ook wilt gebruiken, er is altijd wel een astronomische afbeelding die bij u past. Veel van onze populaire keuzes omvatten afbeeldingen van de aarde gezien vanuit de ruimte met diepe blauwtinten in beeld, maar crimskleuren en gebrande roodtinten zijn er ook in overvloed, vooral waar de voorkeur uitgaat naar afbeeldingen van de zon. U kunt ook kiezen uit schema's van het zonnestelsel in verschillende kleuren, indien gewenst, of gaan voor iets veel realistischer - de keuze is aan u.

Canvasafdrukken geïnspireerd door ruimtevaart

Wat dacht u van het bekijken van de hemel 's nachts vanaf de aarde of het terugkijken vanuit telescopen - wat dacht u van de pure dramatiek van de ruimte-exploratie als onderwerp voor uw keuze van een afdruk op canvas? Onze muurkunst biedt zoveel om uit te kiezen. Bijvoorbeeld, onze Space Shuttle schilderijen, die een straalvoertuig afbeelden dat de ruimte in schiet, bieden een heel ander soort dynamiek dan de meer introspectieve afbeelding van maanvoertuigen op de maan die terugkijken naar de aarde. Er zijn ook een aantal keuzes voor kinderkamers met gestileerde ruimteverkenners en raketten in complementaire tinten. Dan zijn er nog beelden die werkelijk in de ruimte zijn vastgelegd door de pioniers van de ruimteverkenning. Van astronauten tijdens ruimtewandelingen - gezien over een dramatisch landschap van de aarde eronder - tot liefdevolle visuele eerbetonen aan de hoogtijdagen van de maanverkenning van de Apollo-missies, er is voor elk soort kamer en voor elke interieurstijl wel iets te vinden.

Sterrenlandschappen en Wonder

Twinkel, twinkel kleine ster... We hebben ons allemaal wel eens afgevraagd wat onze sterren eigenlijk voorstellen. Vang dat gevoel van fascinatie voor hen op door te kiezen voor een afdruk op canvas van een sterrenlandschap, waarop van alles kan worden afgebeeld, van de prachtige Melkweg in al haar glorie tot het Andromedastelsel dat schittert in een verre schoonheid. Maar misschien bent u meer geïnspireerd door een sterrencanvas met het Nirvana-thema, dat mindfulness en een gevoel van innerlijke rust bevordert terwijl u de hemel aanschouwt. Voor velen ligt de kracht van de sterren in het effect dat ze hebben op ons dagelijks leven en onze astrologisch geïnspireerde schilderijen brengen dit zeker naar voren. Ideaal om de inrichting van een kamer een persoonlijk tintje te geven, zijn er doeken die alle tekens van de dierenriem bestrijken, van Waterman tot Steenbok, elk uiteengezet in een kaart van de sterren met een afbeelding van het corresponderende teken.

UFO's en ruimtefantasie

Laten we niet vergeten dat de ruimte een plaats van verbeelding is. Onze selectie van beelden weerspiegelt dit en of u nu op zoek bent naar een klassieke vliegende schotel foto met een oude sepia look of misschien iets moderners, wij hebben iets passend inspirerend. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om een van onze collages met Star Wars-thema te kiezen. Deze zijn geweldig voor themakamers, speelkamers en zijn ook een geweldige aanvulling voor thuisbioscoopopstellingen. Van canvasprints met iconische ontwerpen, zoals de Millennium Falcon, tot canvasprints met de legendarische premiejagers uit de enorm succesvolle filmreeks, er is voor elk wat wils.
Productinformatie