Astronomie & heelal

Er is weinig twijfel mogelijk dat de adembenemende aanblik van de nachtelijke hemel een van de meest wonderbaarlijke uitzichten is die men maar kan zien. Of het nu een nachtelijk landLees meerschap boven een stad is, of een gedetailleerder beeld van de uiterste grens in al zijn hemelse heerlijkheid, de astronomie en ruimte afdeling van onze canvasschilderijen zullen een verbluffende aanvulling zijn voor elke kamer in uw huis. Neem de tijd om de wonderen van het universum te bekijken vanuit het comfort van uw eigen huis terwijl u geniet van een van de beste afbeeldingen van ’s werelds beste fotografen en kunstenaars.

Wat kan een canvas met een astronomie thema doen voor uw kamer?

Wanneer u een schilderij van welke aard dan ook aan het interieur van uw huis toevoegt is het meest belangrijke dat het interesse toevoegt. Met een astronomie-geïnspireerd schilderij krijgt u niet alleen een verbluffende afbeelding in huis maar ook iets dat een gevoel van ruimte en verbazing oproept. Een beoefening dat de mensheid al vanaf de prehistorie gefascineerd heeft, het bestuderen van de sterren en hun patronen, is iets waar ieder van ons wel gevoelens voor heeft – zelfs als men zelf nog nooit een telescoop vast gehouden heeft! In veel stedelijke omgevingen is het onmogelijk om de sterren goed te bewonderen door de hoeveelheden licht vervuiling. Toch, met een astronomie canvas kan u de hemel zo in uw eigen huis halen om het te kunnen bekijken vanuit een warme en comfortabele omgeving, en u hoeft er niet eens de hele nacht voor wakker te blijven. In de buurt van de ruimte, in de ruimte en Hubble Telescoop afbeeldingen zijn allemaal mogelijk om uit te kiezen, of u nu het gevoel van kalmte wilt oproepen dat u van de ruimte krijgt of wellicht iets met meer dynamiek, zoals de kleurrijke sterrenstelsels die helder schijnen van vele miljarden kilometers hier vandaan. Naar welk kleurenschema u ook op zoek bent, er is een astronomie afbeelding die bij u past. Vele van onze populaire afbeeldingen bevatten beelden van de Aarde zoals die vanuit de ruimte te zien is met diepe blauwe kleuren, maar ook donkerrode en vurige tinten zijn er in overvloed, zeker wanneer u opzoek bent naar afbeeldingen van de zon. U kunt ook kiezen uit schematische platen van het zonnestelsel, dat verkrijgbaar is in vele kleuren, of misschien is iets realistisch meer uw smaak. De keuze is geheel aan u.

Canvas geïnspireerd door de ruimtevaart

Tot zo ver de aanblik van de nachtelijke hemel vanaf de Aarde, of het terug kijken naar de Aarde vanuit ruimtelijke telescopen – wat denk u van iets meer dramatisch zoals de ruimtevaart als een onderwerp voor een canvas? Onze wanddecoratie geeft u vele mogelijkheden om uit te kiezen. Bijvoorbeeld, onze Space Shuttle platen met afbeeldingen van voertuigen die de ruimte in worden geschoten, geven een hele andere soort dynamiek weer dan de meer introspectieve voorstellingen van voertuigen op de maan die terug naar de Aarde kijken. Er is een brede keuzemogelijkheid voor kinderkamers met onder andere stijlvolle ruimte verkenners en raketten in complimenterende kleuren. Van astronauten die in de ruimte rondwaren – gezien over een dramatisch landschap van de Aarde onder hen – tot prachtige visuele eerbetonen aan de gloriedagen van de maanexpeditie missies van de Apollo. Er is iets voor elke soort kamer en interieurdecoratie stijl.

Sterrenlandschappen en verwondering

Twinkel, twinkel kleine ster … we hebben er allemaal weleens over nagedacht wat onze sterren werkelijk voorstellen. Vang hier een gevoel van fascinatie mee door te kiezen voor een sterrenlandschap canvasschilderij met bijvoorbeeld de adembenemende aanblik van de Melkweg in al zijn glorie ten opzichte van het Andromeda sterrenstelsel die helder schijnt met haar verre schoonheid. Toch kan het zijn dat u zich meer geïnspireerd voelt bij een Nirvana-thema canvas, wat mindfulness en een gevoel van innerlijke rust uitstraalt. Voor velen is de kracht van de sterren terug te vinden in het effect dat zij hebben op ons dagelijks leven en onze astrologie-geïnspireerde schilderijen brengen dit zeker naar voren. Ideaal voor het toevoegen van een persoonlijk tintje aan elke voorgeving van een kamer zijn onze schilderijen die alle mogelijke sterrenbeelden omvatten van Waterman tot Steenbok, allen in een kaart van de sterren met een afbeelding van het corresponderende sterrenbeeld.

UFO’s en ruimte fantasie

Laten we niet vergeten dat de ruimte een plek van de verbeelding is. Onze selectie van afbeeldingen geeft dit ook goed weer. Of u nu op zoek bent naar een klassieke vliegende schotel met een verouderde sepia look of wellicht iets meer moderns, wij hebben iets passends en inspirerends. Hoe denkt u over een van onze Star Wars collages bijvoorbeeld. Deze zijn geschikt voor kamers met een specifiek thema, speelkamers en zijn ook geweldige aanvullingen voor thuisbioscoop set-ups. Van canvasschilderijen met iconische designs, zoals de Millennium Falcon, tot canvassen met een focus op legendarische premiejagers uit de succesvolle film franchises, er is iets voor iedereen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.