Tuinen

De aanwezigheid van een natuurthema in je interieur geeft het altijd een andere en meer organische sfeer. Met de uitgelezen selectie van Photowall's canvasafdrukken van tuinen kunt u Lees meeruw muren voorzien van de goddelijk verzorgde tuinen van Versailles of de levendige vormen en kleuren van een Engelse landelijke tuin, en nog veel meer. Of uw voorkeur nu uitgaat naar het verfraaide en gepolijste of het wilde en levendige, de canvasafdrukken op tuinen kunnen het ideale middel zijn om elke woon-, bedrijfs- of recreatieruimte op te vrolijken. Stelt u zich eens voor dat u de lieflijke tinten van verse velden en de aangeboren aantrekkingskracht van gecultiveerde planten in uw interieur heeft, in combinatie met de meubels en kleurstellingen van uw keuze. U kunt de kamer zien oplichten en tot leven zien komen met stijl en passie wanneer u de canvasafdrukken van tuinen gebruikt.

Dossier over tuinen op canvas

De oorsprong van tuinen in huis ligt buiten het bereik van de opgetekende geschiedenis. De oudste afbeeldingen van tuinen stammen echter uit het Oude Egypte en tonen aan dat ze verbazingwekkend veel leken op moderne tuinen. De tuinen op Egyptische graftomben waren natuurlijk de tuinen van de rijken. In ons assortiment canvasafdrukken van tuinen vindt u volop luxe, maar met die spreekwoordelijke provinciale charme erin verwerkt. Elke cultuur heeft wel een of andere historische tuin in zijn verleden, en daarom hebben we ook motieven die tot ver in deze prachtige wereld reiken. Van een weelderig plein in Europa zoals in het stuk met de naam "Vigeland Sculpture Park in Oslo, Noorwegen" en een elegant landgoed in Azië zoals in het motief met de titel "Kersenbloesem in de Hamarikyu Tuinen, Chuo Ward - Tokio", tot het tropische paradijs in de tuinen op canvas zoals gespecificeerd onder "Hangmat in Santa Teresa, Costa Rica", er is voor elk wat wils.

Grote mengeling

In onze reeks canvasafdrukken van tuinen vindt u levensechte foto's met details die zo rijk zijn dat u de bloemen bijna kunt ruiken en kunstwerken die zo mooi zijn dat u meteen uw eigen tuin zou willen aanleggen. Of u nu de voorkeur geeft aan het gekweekte of het wilde, het surrealistische of het echte, canvasafdrukken van tuinen kunnen een saaie of te gewone kamer opfleuren door een beetje van het buitenleven in een aan de stad gebonden leven te brengen. Of u nu een foto wilt van de eerder genoemde hoge kwaliteit zoals het stuk getiteld "Backyard Flower Collection" of een schilderij met een ongelooflijk visueel gewicht en een echte diepere betekenis zoals "Secret Garden", onze diverse en brede scala aan tuinen canvas prints heeft zeker de ideale scène die aan uw wensen voldoet zonder dat u het gras hoeft te maaien of het gazon echt onkruidvrij hoeft te maken.

Voordelen van afdrukken op canvas van tuinen

Tuinieren zelf is een boeiende, leuke bezigheid die iedereen op elk moment in zijn leven kan oppakken, als hij er de tijd voor heeft en natuurlijk ook de middelen. Je hoeft geen grote achtertuin of woonruimte te hebben om een tuin te onderhouden, maar ruimte hebben helpt zeker. Dit kan worden gezien in de artistieke weergave die de naam "Garden - Abbott Fuller Graves" draagt, een afdruk op canvas van tuinen met een levendige reeks bloemen, liefdevol geïllustreerd in warme kleuren. Op weinig uitzonderingen na is het leven van de meeste mensen tegenwoordig gevuld met stress en druk. Aangezien tuinieren een volkomen natuurlijke stressverlichter is die altijd werkt en je een verjongd en over het algemeen gelukkig gevoel geeft, kan het hebben van canvas prints van tuinen in je woon- of zelfs bedrijfsruimte deze moderne symptomen verlichten. Het brede scala aan kleuren en ontwerpen binnen deze selectie kan iemands geest kalmeren en hem openstellen voor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.