Florida

Florida is een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten. In het westen ligt de Golf van Mexico, in het noorden Alabama, in het oosten de Atlantische Oceaan, en in het zuiden deLees meer Straat van Florida. De hoofdstad is Tallahassee, en Miami is de dichtstbevolkte en meest verstedelijkte stad. Photowall toont zijn respect voor deze unieke en gevierde staat in zijn eigen lijn van Florida canvas prints. Deze afdrukken op doek in Florida geven de swingende en elektrische sfeer weer van de verschillende plaatsen in deze opmerkelijke regio. Met deze Florida canvasprints in uw huis haalt u de warmte van de stadsnachten, de geluiden van de samba, het aroma van de tamales en de lichten van Miami in uw eigen prive-heiligdom. Er is geen staat die aan Florida kan tippen als het om feestvieren gaat, en er zijn geen afbeeldingen zoals deze canvas prints van Florida om deze magie in uw huis te brengen. Stel je de gebruinde lichamen voor die door de drukke straten lopen, de glanzende sportauto's langs de trottoirs en de prachtige blauwe stranden van deze regio met deze fantastische canvas prints van Florida. Er is zeker geen ruimte in uw huis die niet tot leven zal worden gewekt door deze canvasafdrukken van Florida.

Sfeervol in Florida canvas afdrukken

Deze staat wordt al meer dan 14.000 jaar bewoond door inheemse Amerikanen. Ze werden voor het eerst ontdekt door de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de Leon. Hij noemde het land La Florida omdat dit Spaans was voor Pasen, de tijd van het jaar dat hij er aan land ging. Op verschillende momenten in de geschiedenis was deze historische staat eigendom van Spanje of Engeland. Het is de plaats waar de Seminoleoorlogen plaatsvonden, de bloedigste en langste indianenoorlogen in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Photowall zet zijn hoed af voor deze geweldige staat met "Florida Illustrated Mapi", "Tampa Florida Skyline, en "Jacksonville Florida Skyline" in zijn verbazingwekkende collectie van canvasafdrukken op Florida. Deze voorbeelden van Florida canvasprints tonen het bruisende stadsleven en de hartslag van deze mooie staat. Hang een paar van deze Florida canvasprints in uw woonkamer om de ruimte een feestelijke en dynamische sfeer te geven. Een paar van deze canvasprints Florida in uw recreatieruimten zullen de spanning en sensatie van het spelen verhogen. Plaats een paar van deze prachtige canvasprints van Florida in uw loungeruimte en voel het ritme van de straten in uw aderen.

Exotisch in Florida canvas afdrukken

In de jaren 80 was de populairste en best bekeken televisieserie Miami Vice. Deze cops and robbers-show legde perfect het nachtleven, de ondeugden en de meeslepende muziek van Florida's meest energieke stad vast. De hoofdrollen waren weggelegd voor Don Johnson, Jan Michael Philips en de briljante Edward James Olmos. Deze show katapulteerde al deze acteurs naar supersterrendom. Photowall geeft u meer om van te houden met "West Palm Beach Florida Skyline", "Fort Lauderdale Florida Skyline", en "Geïllustreerd Florida" in haar prachtige collectie van Florida canvas afdrukken. Deze fantastische Florida canvasprints laten alles zien waar we van houden en wat we bewonderen aan deze prachtige staat. Hang deze Florida canvas prints boven op uw bed, in uw slaapkamer, en voel u alsof u uw ogen sluit op een van die hete nachten in Miami. Sluimer in stijl met deze canvasafdrukken van Florida in uw slaapkamer. U zou zelfs zo ver kunnen gaan om deze Florida canvasprints op te hangen aan de muren van de slaap- en speelruimtes van uw kinderen. Hun boeiende kleuren alleen al zullen uw kleintjes urenlang bezighouden en vermaken. Breng de bedrijvigheid en het bruisende leven van deze mooie staat in uw huis met deze canvasprints van Florida. Er zal nooit meer een moment van somberheid in uw woning zijn, dankzij deze Florida canvasprints.

Ritmisch en pulserend

Florida is lang gevierd als de pensioenhoofdstad van de Verenigde Staten. Dit is te danken aan het mooie en warme weer, perfect voor ouderen. De levensstandaard is er goedkoop en er zijn talloze amusementsmogelijkheden om senioren bezig te houden. De rest van je dagen in Florida slijten is een prima voorstel. De familie Kennedy heeft ook haar voorouderlijk huis in Hyannisport, en hun leden worden meestal gezien in de vele nachtclubs die in de straten te vinden zijn. Het Kennedy Space Center ligt ook in deze staat, net als Lake Okeechobee. De grootste Cubaanse expatgemeenschap woont hier ook, vanwege het feit dat Florida slechts een paar honderd mijl van Cuba verwijderd is. Het is ook een mekka geweest voor onsterfelijke schrijvers als Ernest Hemingway, Tennessee Williams, en Marjorie Rawlings. Het Everglades National Park is ook de woonplaats van de Amerikaanse alligator, de Florida panter, de flesneus dolfijn, en de beminnelijke zeekoe. Dit zijn maar een paar van de attracties die mensen naar deze geweldige staat trekken. Laat het gevoel van deze regio in uw huis doordringen met deze afdrukken op doek van Florida.
Productinformatie
  • 1-23 van 23 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.