Zuid-Amerika

Zuid-Amerika canvas prints van Photowall zijn het ideale hulpmiddel als u cultuur en natuur in uw interieurinrichting wilt. Dit romantische, bruisende en diverse continent staat bekenLees meerd om zijn fantastische landschappen, contrasterende keukens en ongelooflijke muziek die voortkomt uit een gezonde mix van invloeden. Onze collectie canvasafdrukken van Zuid-Amerika heeft de moderne allure van wereldsteden zoals de Braziliaanse hoofdstad Sao Paulo, maar ook de oude charme van bezienswaardigheden zoals de mystiek van Machu Picchu. Contrasterende kleuren, verschillende stijlen en unieke ontwerpen zijn slechts enkele van de ingrediënten die we hebben toegevoegd om van dit assortiment canvasprints van Zuid-Amerika het neusje van de zalm te maken. Zuid-Amerika is het op drie na grootste continent in omvang en het op vier na grootste als we naar de bevolking kijken. Het bestaat uit 12 landen: Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay en Venezuela. Zuid-Amerika canvas prints zijn ook de thuisbasis van de op een na langste rivier in de wereld na de Nijl, de Amazone, evenals de op een na hoogste van de zeven toppen van de wereld na Mount Everest, Aconcagua in Argentinië. Zuid-Amerika afdrukken op canvas zullen u, uw familie, vrienden en iedereen die deze prachtige uitzichten ziet, verrukken, behagen en informeren.

Voorbeelden van Zuid-Amerika canvas afdrukken

Bogota is de hoofdstad van Colombia met ongeveer 8 miljoen inwoners. Een ooit kosmopolitisch centrum van verfijning is in de afgelopen decennia een epicentrum van zaken, politiek en entertainment geworden. De bevoorrechte locatie en de nationale luchthaven maken het een zeer toegankelijk en een handig "jump-off point" voor andere bestemmingen in het hele land. Misschien kun je het zelfs zien op canvasdrukken van Zuid-Amerika zoals "Bogota Colombia City Map". Bogota dankt zijn bijnaam aan het feit dat er zoveel bibliotheken en universiteiten zijn gevestigd. Op canvasdrukken van Zuid-Amerika zoals "Bogota Colombia Skyline" zijn iconische gebouwen te zien zoals Palacio Arzobispal of de Rosario Universiteit. Met verschillende tinten en kleurschakeringen waaruit u kunt kiezen, zijn deze afdrukken op doek van Zuid-Amerika een veelzijdig en handig hulpmiddel om het visuele gewicht aan te passen aan uw bestaande interieurontwerp of kleurenschema's, of juist daarmee te contrasteren.

Cultuur en natuur

Brazilië heeft misschien wel het grootste aantal UNESCO Werelderfgoedlocaties, maar Peru, op de tweede plaats met 12 van dergelijke locaties, heeft misschien wel de bekendste en beroemdste. Zo'n beetje het kroonjuweel van culturele bezienswaardigheden in Zuid-Amerika is ongetwijfeld de sublieme en "Verloren Stad" Machu Picchu. Hoog in de bergen gelegen, blijft dit archeologische wonder bezoekers verbazen die van over de hele wereld komen om de tijdloze schoonheid en de adembenemende vergezichten te bewonderen, zoals u ook zult zien op de canvas prints van Zuid-Amerika. Met zijn gigantische muren, terrassen en hellingen is het werkelijk een lust voor het oog. Bekijk de Zuid-Amerika canvas print met de naam "Machu Picchu" en verbaas u over hoe het de hele aanblik van uw kamer kan veranderen, waardoor deze meer diepte en dimensie krijgt, maar ook schoonheid en karakter.

Grootste speler in Zuid-Amerika canvas afdrukken

Brazilië is niet alleen het grootste land, het is ook een van de historisch rijkste landen in het zuiden van Amerika, wat blijkt uit het feit dat het 21 werelderfgoedlocaties heeft. De eerste Europeanen die zich hier vestigden waren de Portugezen die de eerste nederzetting stichtten in 1532. Brazilië bleef zich uitbreiden door oorlogen en gevechten totdat de Portugese koninklijke familie aan Napoleon ontsnapte en in 1807 naar Brazilië vluchtte. Deze verschillende invloeden zijn voelbaar in alle aspecten van de Braziliaanse cultuur, en dus ook in de canvasprints van Zuid-Amerika. Hoewel de koning, Dom Joao VI, in 1821 naar Portugal terugkeerde, bleef zijn zoon in Brazilië en werd keizer van het land en uiteindelijk onafhankelijk in 1822. In 1889 leidde Deodoro Da Fonseca een staatsgreep om de regering van de keizer over te nemen en veranderde deze in een republiek die door een grondwet werd geregeerd. Vandaag is Brazilië het vijfde grootste land ter wereld!
Productinformatie
  • 1-20 van 20 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.