Utah

Veel mensen associëren de staat Utah met de mormoonse kerk, aangezien zestig procent van de inwoners van deze staat tot de kerk behoort. De zogenaamde Bijenkorfstaat heeft echter zoveLees meerel meer te bieden, zoals je zult zien in de geweldige collectie Utah canvas prints van Photowall. Dit assortiment Utah canvasprints is rijk aan details, geschiedenis en stijl, en toont je de mooiste bezienswaardigheden terwijl het je ook voorziet van kennis en weetjes. Utah dankt zijn naam aan de inheemse Ute-stam, wat "volk van de bergen" betekent. Op de canvasafdrukken van Utah zie je tal van prachtige bergen, waarmee je je huis, kantoor of ontspanningsruimte kunt versieren. Bovendien bent u meer dan vrij om deze Utah canvas prints te bewerken, zodat u ze kunt afstemmen op, of laten contrasteren met, uw bestaande interieurontwerp, kleurenschema's en andere decoratieve onderdelen.

De natuur regeert in Utah canvas afdrukken

Hoewel het park meestal Monument Valley wordt genoemd, is de Navajo-naam Tsé Bii' Ndzisgaii, wat ruwweg "de vallei van de rotsen" betekent. Het park zelf vormt slechts een klein stukje van de semi-autonome Navajo Nation, die het grootste Indiaanse grondgebied in de Verenigde Staten van Amerika is. Gelegen op de grens van Utah en Arizona, is deze iconische plek eigenlijk technisch gezien geen nationaal park of een monument. Zoals je kunt zien op de canvas prints van Utah, ligt het echt in het midden van nergens, en letterlijk honderden kilometers verwijderd van elke noemenswaardige stad, waardoor het aanvoelt alsof je terug in de tijd stapt. Als je Utah canvas prints bekijkt, zoals "Monument Valley, Utah, USA", is het alsof je een ander tijdperk of een andere eeuw bent binnengestapt. Utah canvas prints hebben veel natuurlijke scènes die een emotie van tijdloosheid oproepen en uw kamer een geheel nieuwe dimensie en vibe geven. Stel u iets voor als "Delicate Light" en kijk hoe uw interieur verandert in een geheel nieuwe wereld. "Salt Desert" is een andere zeer in het oog springende Utah canvas print met maximale visuele impact en gewicht.

De hoofdstad van de staat

De horizon van Salt Lake City heeft tal van kenmerken, of opmerkelijke gebouwen zo u wilt. De Salt Lake Temple, bijvoorbeeld, wordt beschouwd als het centrum van Salt Lake City, aangezien adressen binnen de stadsgrenzen worden gemeten aan de hand van hun afstand tot het noorden, zuiden, oosten of westen van Temple Square. De tempel zelf werd gebouwd in een periode van 40 jaar, van 1853 tot 1893. De Salt Lake Temple is de grootste tempel van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, beter bekend als de Mormonen, die u kunt zien in Utah canvas prints zoals "Salt Lake City Skyline". Dit motief toont ook Salt Lake City's kathedraal van de Madeleine. Naast de reguliere rooms-katholieke religieuze diensten worden in de kathedraal koor- en orgelconcerten en andere culturele evenementen gehouden, evenals een zeer populaire middernachtmis met Kerstmis. Bekijk de Utah canvas print "Salt Lake City Skyline, black and white", die iets dramatischer is, maar niettemin in elke omgeving kan werken. Opgemerkt moet worden dat deze specifieke set van Utah canvas afdrukken wordt geleverd in verschillende tinten en tonen, waardoor u veel speelruimte met betrekking tot het decoreren van uw interieur.

Dingen om te weten over Utah canvas afdrukken

Utah staat bekend als een van de beste plaatsen voor paleontologie in heel Noord-Amerika. Door de aanwezigheid van een grote verscheidenheid aan gesteenten waarin fossielen kunnen worden bewaard, heeft de staat de meeste dinosaurussoorten van het land. De Bijenkorfstaat staat symbool voor hard werken en industrie, een beroemde eigenschap van hun volk dat een rijke geschiedenis heeft. U zult dit in talrijke vormen zien wanneer u de canvasprints van Utah bekijkt. Hoewel er al duizenden jaren mensen in Utah wonen, arriveerden de eerste Europeanen pas in de jaren 1700 toen een Spaanse ontdekkingsreiziger genaamd Juan Antonio de Rivera het land voor Spanje opeiste en de Colorado rivier vond. Belangrijker is dat een religieuze groep, de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen genaamd, die door Joseph Smith in New York was opgericht, besloot dat zij een nieuwe plaats nodig hadden om te leven nadat zij overal waar zij kwamen werden vervolgd en hun leider werd gedood. Ze kozen uiteindelijk voor Utah omdat daar zo weinig mensen woonden. Utah canvas prints tonen dit interessante stukje geschiedenis met Utah canvas prints zoals de eerder genoemde Salt Lake stad collecties die de stad van de Mormonen tonen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's