Azië

De charme en allure van het Oosten zullen de hoofdattractie worden in uw huis, kantoor of ontspanningsruimte met onze fantastische selectie van Azië canvas prints. U zult kunnen kiezeLees meern uit een breed en divers aanbod van motieven met unieke ontwerpen, diepe betekenissen en levendige kleurenschema's. Op canvas prints van Azië vindt u ongelooflijk gedetailleerde foto's die als een teleportatie-apparaat voor uw geest kunnen fungeren, en schilderijen die zo prachtig zijn dat ze emoties oproepen waarvan u niet eens wist dat u ze had. Net als het continent zelf zijn er uitzichten op natuurlijke schoonheid die u ademloos zullen achterlaten en uitzichten op moderne innovatie die u versteld zullen doen staan. Azië is het grootste continent van onze planeet, zowel in grootte als in bevolkingsaantal, en telt 48 landen die lid zijn van de Verenigde Naties. De canvasprints van Azië hebben zoveel te bieden in termen van visueel gewicht, maar ook geschiedenis en culturele betekenis. U vindt er voorwerpen die u kunnen motiveren voor uw volgende reis naar het Oosten, en gedenkwaardige taferelen die u misschien al bent tegengekomen. Zoals altijd kunt u uw afdrukken op canvas van Azië afstemmen op, of laten contrasteren met, uw bestaande of geplande interieurontwerp, kleurenschema's, enzovoort.

Het land van de rijzende zon

Japan is een keten van eilanden langs de oostkust van Azië, bestaande uit 4 hoofdeilanden en tientallen kleinere eilanden. Het grootste van de vier grote eilanden is Honshu, dat tevens het op zes na grootste eiland ter wereld is. De grootste steden zijn Tokio, Yokohama, Osaka en Nagoya, waarvan u er een aantal volop zult zien op de canvasprints van Azië. Naast deze levendige en high-tech locaties, bezit Japan ook enkele van de beste culturele en natuurlijke bezienswaardigheden in dit deel van de wereld. Mount Fuji, de hoogste berg van Japan, is hier een concreet voorbeeld van. Op canvas van Asia kunt u zien dat deze slapende vulkaan, die in 1707 voor het laatst tot uitbarsting kwam, het ideale middelpunt in uw kamer kan zijn.

Azië canvas prints en hun variëteit

Net als het continent zelf, hebben AziÃ" canvasprints zo veel variatie in termen van visuele opties, thema's en plaatsen. Er is het element natuur, aangezien dit continent het op twee na grootste eiland ter wereld, de op twee na langste rivier en de hoogste bergtop bezit. Er is ook veel moderne vooruitgang en technologische vooruitgang die worden weerspiegeld in sommige Azië canvas prints. Foto's uit het echte leven, zoals in het stuk met de naam "Coconut Palms, Thailand", kunnen dienen als een mentale ontsnapping en zorgen voor een goed humeur het hele jaar door, ongeacht het seizoen of het weer. Op canvas afdrukken van Azië kunt u ook fantastische kunstwerken bewonderen die een blijvende indruk achterlaten, zoals "Singapore Skyline". Deze iconische horizon is verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten, waardoor het het ideale middel is om uw muren mee te verfraaien. Misschien kunnen de canvasprints van Azië zelfs de leidraad zijn bij het kiezen van uw volgende bestemming. Dit is ook de reden waarom Photowall de canvasafdrukken van Azië handig heeft gerangschikt in vier verschillende subcategorieën, namelijk China, India, Japan en Zuidoost-Azië.

Grote cultuur

De categorie Aziatische canvas prints van Photowall biedt u niet alleen beelden die uw interieur naar een hoger niveau tillen, maar is ook zeer educatief. Wist u bijvoorbeeld dat de naam "India" is afgeleid van de rivier Indus die door India stroomt? Het op één na dichtstbevolkte land ter wereld heeft veel grote steden die bruisen van de mensen, maar ook van innovatie en vooruitgang. Toch woont ongeveer tweederde van de Indiase bevolking nog steeds op het platteland. "Goa Beach Sunset" is een prachtig voorbeeld van het soort schoonheid dat deze plattelandsgebieden bezitten. Natuurlijk zouden afdrukken op canvas van Azië met India niet compleet zijn zonder het architectonische wonder dat de Taj Mahal is. Dit immense mausoleum van wit marmer werd tussen 1631 en 1648 in Agra gebouwd in opdracht van de Mughal keizer Shah Jahan ter nagedachtenis van zijn favoriete vrouw Mumtaz Mahal, die stierf tijdens de geboorte van hun 14e kind! Hierdoor is een canvasprint van Azië met de Taj Mahal ideaal voor intieme ruimtes, zoals de slaapkamer thuis.
Productinformatie