Lei

Vaker wel dan niet hebben we slechts één specifiek element nodig om de gewenste look in ons interieur te vervolledigen. De afdrukken op leisteen op canvas van Photowall kunnen dat gewLees meerilde element zijn in elk huis, kantoor of ontspanningsruimte door vertrouwdheid en stijl te brengen door zijn natuurlijke charme en schoonheid. Het vertegenwoordigt de verbinding tussen de natuur en de aarde die we allemaal thuis noemen. Op zichzelf, met verschillende vormen, kleuren en maten, worden leien vaak geïntegreerd in sommige in een woon- of bedrijfsruimte. Photowall geeft u nog meer met verbazingwekkende ontwerpen in het leisteen canvas prints arsenaal. Ze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk en kunnen de esthetiek van uw interieur helemaal afmaken, ze kunnen ook symbolisch zijn en een diepere betekenis hebben.

Basisinformatie in leisteen canvas afdrukken

In zijn meest elementaire vorm is leisteen een fijnkorrelig, gebladerd, homogeen metamorf gesteente dat is afgeleid van een oorspronkelijk leisteenachtig sedimentgesteente dat is samengesteld uit klei of vulkanische as door middel van laaggradig regionaal metamorfisme. Het is het fijnst gekorrelde gefolieerde metamorfe gesteente. Dit klinkt misschien erg wetenschappelijk en technisch, maar u zult het begrijpen als u deze fijne leisteen op canvas doorbladert. Met behulp van speciaal gereedschap in de steengroeve kunnen veel leistenen een eigenschap vertonen die 'splijtbaarheid' wordt genoemd, waardoor gladde, vlakke platen steen worden gevormd die lang zijn gebruikt voor dakbedekking, vloertegels en andere doeleinden. Leisteen komt voor in een verscheidenheid van kleuren, zoals u kunt zien op de afdrukken op leisteen canvas van Photowall. Zelfs het woord zelf heeft veel context en geschiedenis. Leisteen kan een enkele dakpan van leisteen of een schrijflei betekenen. Het was van oudsher een klein, glad stuk rots, vaak ingelijst in hout, dat met krijt werd gebruikt als notitieblok of prikbord, en vooral voor het noteren van kosten in cafés en herbergen. De uitdrukkingen "schone lei" en "blanco lei" komen van dit gebruik, iets interessants dat u kunt delen met de bewonderaars van uw afdrukken op leisteen canvas.

Natuurlijke schoonheid

Het mooie van afdrukken op leisteen op canvas is dat ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt, handig kunnen worden geselecteerd en zeer lang meegaan. De hoge kwaliteit, unieke ontwerpen en rijke details van Photowall geven u een verbazingwekkende wanddecoratie in elke kamer die u kiest. Deze motieven kunnen gemakkelijk de juiste sfeer en uitstraling geven die bij uw interieurontwerp en kleurenschema past. Bij nader inzien is er schoonheid in echte leisteen die velen zien maar bijna dagelijks voor lief nemen zonder ooit stil te staan bij dit prachtige natuurlijke materiaal. Een bepalende factor voor dit specifieke begrip is dat geen twee leien identiek zijn. Sommige leisteen lijkt op elkaar, maar als je goed kijkt, kun je unieke kenmerken waarnemen. Dit is de reden waarom leisteen op canvas zo'n geweldig decoratief hulpmiddel is: het brengt iets verfrissends aan een al te bekend object dat we veel zien, en het wordt opnieuw uitgevonden om het middelpunt van uw kamer te worden.

Afdrukken op leisteen en water

Wanneer we langs de kust wandelen en genieten van de zilte bries van de oceaan, komen onze gedachten en emoties vaak bij ons op. Hetzelfde geldt voor praktisch elke omgeving die water omringt. Dit is waar leisteen canvas prints ook in beeld komen. Hun onaardse schoonheid verandert ons weer in kinderen, want de fascinatie voor water is eeuwig. Met afdrukken op leisteen canvas die het element water benadrukken, kunt u het gebruiken als hulpmiddel voor een interieurontwerp dat uniek is in stijl en dat ook uw milieuvriendelijkheid tot uitdrukking brengt. "Sunset at Elgol Beach" is echt prachtig en geeft je bijna het gevoel dat je zelf op het strand bent. "Under the Ledge" is een andere leisteen canvas print die je muurdecoratie echt kan laten opvallen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's