Watervallen

Of u nu de enorme kracht en majesteit van 's werelds beroemdste watervallen wilt vastleggen of het zachte witte schuim van een borrelende beek wilt bewonderen terwijl die over een berLees meerghelling klatert, de Photowall-collectie waterval canvasprints kan de schoonheid van water in de natuur in uw huis brengen. Van het donderende tot het magische, in onze collectie canvasprints vindt u precies wat u zoekt.

Geweldig, stemmig en prachtig

Onze uitgebreide collectie afdrukken op linnendoek omvat verbluffend artistieke foto's van de Victoriawaterval aan de Zambezi-rivier in Afrika, geflankeerd door weelderige vegetatie en gehuld in het stuifwater van de woeste, donderende rivier, tot afdrukken die de kracht van de Seljalandsfoss-waterval in IJsland benadrukken en scènes uit het prachtige Jiuzhai Valley National Park in China. Ontzagwekkende beelden uit de natuur nemen u mee vanuit het comfort van uw huis naar waar ook ter wereld. Door, bergen, bossen en zelfs Central Park in New York, u kunt die speciale scène vinden in ons assortiment schilderijen. Veel van onze beelden zijn in sfeervol zwart-wit, waardoor de dramatische kracht van deze giganten van de natuur wordt overgebracht.

Elegant, griezelig en gracieus

In tegenstelling tot onze afbeeldingen van de kracht en majesteit van watervallen in de natuur, hebben we ook veel canvasprints die de pure schoonheid, delicatesse en verscheidenheid van watervallen over de hele wereld illustreren. Regenbogen die de watervallen in hun technicolor glorie omlijsten, prachtige gouden zonsopgangen of roze zonsondergangen boven rivieren, wit schuimend in de smaragdgroene diepten eronder. Rivieren die ontspringen uit groene, kronkelende bospaden en varens, en die door rotsen heen in stuifwater te pletter slaan. Kraakheldere, witte, bevroren watervallen of een schuimende rivier in de zwart-wit prenten van de elegante, maar griezelige Fairy Pools op het Isle of Skye in Schotland. Of het nu in mystiek zwart-wit is of in de magische, dansende kleuren van watervallen die door de goud- en roestkleuren van het herfstlandschap jagen, onze collectie canvasprints heeft iets speciaals te bieden, wat u ook zoekt in de natuurwereld. U kunt kiezen uit canvas prints van de Iguazu watervallen in Argentinië en de bronnen van de Yaga rivier in Spanje. U kunt zelfs kiezen voor een actieprint van rotsklimmen naast watervallen. Als u een stukje sereniteit of de grootsheid van de natuur voor uw eigen huis wilt vastleggen, dan biedt onze catalogus met afdrukken op linnendoek een enorme verscheidenheid aan stijlen en stemmingen die elke kamer tot zijn recht zouden laten komen.

Breng een vleugje natuur in uw kamer

Een blik op de natuur in uw kamer is een van de beste manieren om een verfrissende en ontspannende kameromgeving te creëren. Het is bekend dat de natuur een belangrijke rol speelt bij het verminderen van stress en ook gezondheidsvoordelen biedt. De term is Biophilia, de aangeboren behoefte van mensen om zich te verbinden met de natuur. Dit is eigenlijk een van de trends in de ontwerpindustrie van vandaag. Het is u misschien opgevallen dat veel inrichtingen en ruimtes tegenwoordig op zijn minst wat groen in hun interieur hebben. Vergeet de stress van de dag en vervoer jezelf naar de prachtige plekken van onze planeet. Dit is wanneer Waterfalls muurschilderingen in het spel komen en uw kamer en ruimte er aantrekkelijk uit laten zien.
Productinformatie