Ravijnen

Een canyon is een diepe kloof tussen twee kliffen die is ontstaan door de erosie van een rivier in de loop van honderden of duizenden jaren. Het kan ook de scheiding tussen twee bergtLees meeroppen betekenen. De term canyon wordt meer gebruikt in Noord-Amerika, terwijl in Europa de woorden kloof en ravijn meer gangbaar zijn. Een kloof is een smalle canyon, terwijl een ravijn wordt begrensd door bossen en over het algemeen een bredere breedte heeft. Photowall brengt hulde aan deze verbazingwekkende natuurlijke formatie met zijn eigen lijn canyons op canvas. Deze beelden tonen enkele van de beroemdste en meest adembenemende canyons ter wereld. Hang een paar van deze canyons op canvas in uw woonkamer en geef de ruimte een meer weidse en dramatische uitstraling. Deze canvasprints van canyons kunnen ook de broodnodige kleur aan deze specifieke ruimte toevoegen. Uw gasten en geliefden zullen vol ontzag en waardering kijken naar de magnifieke pracht van deze canyons op canvas. U zult zien dat ze steeds weer terugkeren naar deze aantrekkelijke ruimte en bijna aarzelen om deze te verlaten. Er is vrijwel geen kamer of muur in uw huis waar deze canyons canvasprints niet voor kleur en levenskracht kunnen zorgen. Laat deze canyons canvas prints uw huis tot leven brengen.

Diep in canyons canvas afdrukken

Canyons zijn meer te zien in droge dan in natte gebieden. Dit komt omdat erosie sneller en effectiever optreedt in droge gebieden. Wind en water van een rivier dragen beide bij tot de vernietiging van broos gesteente. Na verloop van tijd snijden deze elementen een baan door het gesteente en vormt zich een ondiepe canyon. Na een paar duizend jaar van deze behandeling, worden de canyons van grote diepte en hoogte van onze tijd gevormd. Photowall viert dit verbazingwekkende natuurwonder met "Redemption", "Canyon at Kawasan Falls II", en "De Chelly Sandstone" in haar ruime collectie canyons canvas prints. Deze afbeeldingen tonen een paar van de populairdere canyons die door toeristen worden bezocht. Hang deze canyons op canvas in uw recreatieruimte en vermenigvuldig de sensatie factor in deze ruimte met het honderdvoudige. Het bekijken van uw favoriete programma's, het spelen van videospelletjes en het luisteren naar muziek zal nog nooit zo boeiend en leuk zijn met deze canyons op canvas om u heen. De dramatische kwaliteit en de donkere tinten van deze canyons canvas prints zullen uw wezen opwekken en uw zintuigen een nieuwe impuls geven. Verveling en saaiheid zullen voorgoed verdwijnen met deze canyons canvas prints.

Ontdekken in canyons canvas afdrukken

De overblijfselen van de vroege mens zijn gevonden in de rotswanden van de meeste grote canyons in Amerika. Hierdoor leveren canyons een grote bijdrage aan de archeologische kennis. Kloven die slechts aan één kant een opening hebben worden box canyons genoemd. Slot canyons zijn zeer smalle canyons met zeer gladde wanden. En onderzeese canyons hebben steile valleien in de zeebodem. Photowall geeft u, nog meer, om te bewonderen met "Dead Horse Point", "Pure Photodelight 2", en "Grand Canyon Night" in zijn fijne lijn van canyon canvas afdrukken. Deze beelden tonen ons het spel van licht dat canyons tot een nog geliefdere aardse formatie maakt. Plaats deze canyons canvas prints in uw loungeruimte en vergroot de hoeveelheid ontspanning en rust die u voelt. Neem plaats in uw favoriete lounge stoel en laat u hypnotiseren door deze canyons canvas prints. Ze zullen u in een meer ontspannen toestand brengen dan u ooit eerder heeft gehad. Plaats een paar van deze canyons op canvas in uw hal en voeg kleur en energie toe aan deze gewoonlijk verwaarloosde ruimte. Breng een gevoel van grootte en grootsheid in uw huis met deze canyons op canvas.

Oeroud en gedenkwaardig

In de film Indiana Jones and the Last Crusade van Steven Spielberg werden de meeste van de climactische scènes opgenomen in de canyons van Malta. Er wordt gezegd dat de belichtingsregisseurs van de film voortdurend op de uitkijk moesten staan voor veranderingen in de lichtomstandigheden, vanwege de unieke lichteigenschappen binnen die rotswanden. Photowall laat u genieten van de gezichten van de natuur met "Toroweap Overlook", "High above the Colorado River", en "Arches National Park" in zijn prachtige collectie canvasafdrukken van canyons. Deze beelden tonen de canyons die deel zijn geworden van beroemde parken over de hele wereld. Hang een paar van deze canyons canvas prints boven op uw bed, in uw slaapvertrek, en voel u alsof u uw ogen sluit op het einde van de wereld zelf. Deze canyons op canvas kunnen je de diepste en meest verkwikkende slaap geven die je ooit in decennia hebt gehad. U kunt er zelfs voor kiezen om een paar van deze canyons op canvas in de slaap- en speelhoekjes van uw kinderen te plaatsen. Kijk toe hoe ze nieuwsgierig en vol waardering naar deze prachtige afbeeldingen kijken, en wees bereid om vragen over deze prachtige rotsformaties te beantwoorden.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's