Wouden & bossen

Blaas je huis leven in met de Photowall Bossen en Wouden canvassen collectie. Onze verbluffende artistieke afbeeldingen van gevariëerde bos- en woudsituaties brengen een gevoel van ruLees meerst en kalmte in ieder huis. Of je nu de smaak van het buitenleven in een landhuis wil brengen of jezelf wil verplaatsen naar de pracht en praal van Moeder Natuur in een stedelijke omgeving, onze liefdevol ontworpen en gefotografeerde canvassen en schilderijen verbeteren de sfeer in elk huis. Van het levendige en lawaaierige regenwoud van Zuid-Amerika, tot de rustige, weelderige bossen van Noord-Europa; onze collectie canvassen omvat een geweldige variëteit aan humeur verbeterende en ontroerende illustraties.

Stralende regenwouden en oerbossen

Van de gematigde regenwouden van Chili en Argentinië in Zuid-Amerika, de weelderige groene vegetatie van de regenwouden in Nieuw-Zeeland en de koelere klimaten van Noorwegen, naar de stomende tropische regenwouden van het Amazonegebied, het Congo bassin in centraal Afrika en de equatoriale, altijd groene bossen van Azië; we hebben een uitgebreide collectie illustraties verzameld, die elke stemming omvat. Stel je de stomende boomtoppen van de Amazone voor, die zich uitsrekken over Brazilië, Peru en Colombia, met miljarden bomen, duizenden dier- en plantsoorten en wemeldend van het leven. Stel je het zoemen en brommen voor van insecten en het indringende gekrijs van de rondfladdderende vogels. Is de Amzone het thuis van de prachtige, kleurrijke diersoorten, het is ook het thuis van het gevaar: jaguars, poema’s en anaconda’s. Onze canvassen vangen de essentie van deze omgeving; zonnestralen die door het bladerdak breken, de mysterieuze mist en stoomwolken van deze wouden en geven een indruk van de dichtheid en levendigheid van gebieden die zelden worden betreden. Verbeeld je de lange cypressen en pijnboombossen met hun mangroves, moerassen en eilanden van bomen, afgewisseld met blauwe wateren van Florida’s Everglades. In Nieuw-Zeeland’s gematige regenwoud, meanderen piepkleine stroompjes over de bodem van het bos, bekleed met mossen en varens, terwijl in India de regenwouden van loofbomen doorspekt zijn met bamboe, struikjes en grassen. Over de gehele wereld staan trotse oerbossen met hun bomen ,zo lang en dicht op elkaar, dat de regen de grond zelfs nooit bereikt. Brede, grootse eiken overheersen de bossen en wouden, terwijl eeuwenoude ruïnes bedekt worden door de tropische jungle. Photowall canvassen tonen de schoonheid en de wonderen van de grote variëteit aan bosssen over de hele wereld.

Grillige bossen

Wat je interieur ontwerp ook is, je zult iets in onze collectie vinden om je woonruimte aan te vullen en te verbeteren. Betoverende boshyacinten bedekken de bodem van het bos, kabbelende beekjes zwerven tussen varens en adelaarsvarens en bossen flikkeren en schitteren onder een dun laagje rijp. Je kunt de seizoenen volgen in onze illustraties: knisperend witte besneeuwde winter wonderlandschappen, waar je bijna het knappen va de bevroren takjes en blaadjes onder je voeten kan horen; het gouden zonlicht dat in de lente doorbreekt door de bomen, vol met delicate bloesem, die zachtjes naar de grond dwarrelt om een tapijt van bloemblaadjes confetti te vormen. Levendige groene bomen, zo dicht bebladerd dat het zonlicht er nauwelijks doorheen komt en roodbruine, gouden en bronzen tapijten van herfstbladeren, die de bomen verlaten, klaar voor de winter. Zwart-wit of sepia canvassen voegen een dramatische noot toe aan reeds magnifieke landschappen, terwijl de kleurtonen en dieptes van onze illustraties zodanig gevariëerd zijn, dat er werkelijk voor elke artistieke smaak iets te vinden is. In Italië kleven bomen aan de voet van de bergen van de Dolomieten; in Scandinavië kleven ze precair aan de klifwanden. Bossen bieden zo’n grote variëteit aan beelden; de helderheid van een rivier in de lente die zachtjes zijn weg vindt in het zonlicht door de flora en fauna, of een boog van knoestige, verstrengelde bomen, dat een donker, omineus pad creëert. Wellicht word je getrokken door de schittering van besneeuwde bossen, hoog op de berghelling, helder stralend in de winterzon of misschien door het innemende geel van de bossen van Aspen tegen een stralend blauwe lucht. Bossen die belicht worden door het specifieke licht en de kleuren van een zonsopgang of zonsondergang bieden een betoverend middelpunt in elk huis. Misschien ben je op zoek naar illustraties van je thuisland, van de plek waar je woont of die je herinnert aan een geweldige vakantie, of misschien zoek je gewooon een prachtig, ontroerend kunstwerk op zich. Wat je ook zoekt om die finishing touch, of iets speciaals toe te voegen, dat je huis een thuis maakt, je kunt het vinden in onze collectie canvassen en schilderijen.
Productinformatie