Kiezelstenen

Laten we het toegeven, aan het strand zijn kan een van de meest rustgevende en ontspannende ervaringen zijn die men ooit kan hebben. Misschien kunt u nu niet op reis gaan, maar u kuntLees meer de rust van de oceaan in uw eigen huis brengen met de canvasprints met kiezelstenen van Photowall. Koop een uiterst gedetailleerde foto of een prachtig schilderij en laat uw gedachten afdwalen naar uw favoriete paradijs. Als je goed luistert, kun je bijna het geluid van de golven door je interieur horen kabbelen! Net zoals geen twee kiezelstenen precies hetzelfde zijn, zijn onze gevarieerde afdrukken op kiezelsteen op canvas allemaal uniek. Of u nu op zoek bent naar neutrale bruintinten of koele blauwtinten, wij hebben een steentjes canvas print voor elke stijl van huis of zelfs kantoorinrichting. U kunt ook altijd uw geselecteerde motieven aanpassen om ze te laten passen bij uw bestaande interieurontwerp en kleurenschema's, of juist contrasteren.

Kiezelsteentjes op canvas

U vraagt zich misschien af wat een kiezelsteen precies is? In zijn meest elementaire vorm is een kiezelsteen een kleine steen die glad en rond is geworden door de werking van water of zand. Kijkend naar de moeder categorie van kiezelsteen canvas afdrukken, welke Stones & Rocks is, kun je een proces zien verschijnen. Eerst heb je een rotsblok dat wordt afgebroken tot een steen, en dan een kiezelsteentje wordt. Hoe eenvoudig het ook klinkt, het kan een hele uitdaging zijn om dit van elkaar te onderscheiden, en dat is ook deels de reden waarom we deze categorie met canvasprints van kiezelstenen hebben gemaakt. Houd wel in gedachten dat kiezels geen cirkels zijn. Het zijn in wezen 3D-objecten die dichter bij een bol staan, maar zelfs dan hebben ze niet de gelijke kromming van een bol. Voor een technische en wetenschappelijke definitie, een kiezelsteen is een rond lichaam met een bijna-gaussische verdeling van krommingen. Laten we het simpel en eenvoudig houden door ze gewoon "kiezelvormig" te noemen. Kiezelstenen op canvas hebben een overvloed aan deze vorm voor u in petto.

Een ander essentieel verschil

Omwille van het evenwicht moeten we het verschil tussen een steen en een rots vaststellen, zodat u de ideale keuze kunt maken voor uw afdrukken op canvas met kiezelstenen. Een steen is in wezen een gesteente dat door een menselijke activiteit is gewijzigd voor een of andere toepassing, zoals het vergruizen van stenen om grind te maken, het uithouwen van stenen voor beeldhouwwerken en blokken, edelstenen enzovoort. Een steen is een vast materiaal dat bestaat uit een mengsel van mineralen die al dan niet verweerd kunnen zijn, maar elke wijziging die eraan wordt aangebracht is van zuiver natuurlijke oorsprong. Het verschil tussen steen en rots is dus dat rots verwijst naar het ruwe materiaal, terwijl steen rots is na menselijk ingrijpen. Desalniettemin zijn beide fascinerend om in uw kamer op te hangen, waarbij u niet verkeerd kunt gaan met het assortiment kiezelstenen van Photowall.

Ocean vibes met afdrukken op canvas van kiezelstenen

Wanneer we langs de kust wandelen en genieten van de zilte bries van de oceaan, zien we vaak dat we zeestenen verzamelen. De onaardse schoonheid van de stenen verandert ons weer in kinderen, want de fascinatie voor de zeven zeeën is eeuwig. Met de afdrukken op canvas van kiezelstenen kunt u een interieur ontwerpen dat een maritieme stijl heeft en ook uw milieuvriendelijkheid uitdrukt. "Multicolor Stones" is echt een prachtig voorbeeld en geeft je bijna het gevoel dat je zelf op het strand bent. Een afdruk op canvas met kiezelstenen zoals deze kan net zo goed in de gang thuis staan als in de vergaderruimte op kantoor. "Pebble Tower" is een andere prachtige kiezelsteen canvas print die echt vastlegt waar we van houden. Als je nog meer kunst wilt uitproberen, probeer dan de eclectische set van kiezelsteen canvas prints die beginnen met "Pebbles I-V".
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's