Vulkanen

Vulkanen behoren tot de machtigste natuurkrachten op deze planeet. Ze zitten vol met rode, gesmolten lava, vulkanisch gesteente en peksteen. Eén enkele explosie kan pyroklastische wolLees meerken rechtstreeks de stratosfeer insturen, waar ze zonder telescoop vanuit de ruimte kunnen worden gezien. Eén enkele uitbarsting kan de topografie en de geologische samenstelling van een continent voor altijd veranderen. Photowall toont zijn respect voor deze ontzagwekkende natuurkracht in zijn unieke reeks canvasprints over vulkanen. Deze prachtige afbeeldingen tonen enkele van de meest adembenemende en historische vulkanen die hun stempel op deze planeet hebben gedrukt. Laat deze canvasprints van vulkanen een plaatsje krijgen in uw huis en herinner u aan de verbijsterende kracht van dit natuurverschijnsel. Plaats ze in uw woonkamer of in de ontspanningsruimten van uw woning om ze een gevoel van grootte en grootsheid te geven. Deze prachtige canvasprints van vulkanen zullen zelfs goed staan in de speel- en slaaphoekjes van uw kinderen. Ze kunnen niet alleen een decoratief doel dienen, maar kunnen ook een inleiding zijn voor uw kleintjes over de basisgeologie. Ga bij ze zitten en geef ze hun eerste les over hoe deze ontzagwekkende natuurkrachten ooit het aanschijn van de aarde hebben veranderd.

Explosief in vulkanen canvas afdrukken

De historische stad Pompeii in Italië werd van de aardbodem weggevaagd door de uitbarsting van de vulkaan, de Vesuvius, in 79 na Christus. Lava en as van de berg overspoelden de stad volledig en hulden zelfs een aantal inwoners in steen, waardoor ze voor altijd verankerd bleven in de groteske posities waarin ze stierven. In recentere tijden zond de uitbarsting van de berg Pinatubo in de Luzon-regio van de Filippijnen in 1991 een pyroklastische wolk de atmosfeer in die het andere deel van het halfrond van de planeet bereikte. Photowall brengt hulde aan dit verwoestende natuurverschijnsel met "Vloeibaar vuur", "Rode Fuji, Katsushika Hokusai", en "Ueno District en Mt.Fuji in Tokyo, Japan" in zijn mooie lijn van vulkanen canvas prints. Op deze canvasprints staan enkele van de meer actieve vulkanen afgebeeld die in de vorige eeuw een ravage hebben aangericht op het eiland Japan. Deze prachtige canvasprints over vulkanen zouden een goede aanvulling zijn op de muurprints in uw studeerkamer of uw persoonlijke minibibliotheek. Laat deze canvasprints van vulkanen u het gevoel geven van een deskundig geoloog wanneer ze hun majestueuze en welverdiende plaats aan uw muren innemen.

Vluchtstormen in vulkanen op canvas

Yellowstone National Park in Wyoming in de Verenigde Staten was ooit een zeer grote vulkaan miljoenen jaren geleden. De uitbarsting ervan creëerde een van de grootste kraters die deze planeet ooit heeft gezien. De geothermische kenmerken die vandaag de dag worden gevierd, zoals de geiser Old Faithful, maken deel uit van de vulkanische oorsprong van het park. Mt. Apo in de zuidelijkste regio's van de Filippijnen wordt beschouwd als de grootste en hoogste top van het hele land. Het is de grootste slapende vulkaan in de regio. Hij heeft duizenden openingen en uitmondingen die de stoom naar buiten laten, waardoor een opeenhoping van hitte en een mogelijke uitbarsting wordt voorkomen. De grond eromheen behoort tot de vruchtbaarste ter wereld. Photowall laat u de geschiedenis delen met "Fuji over Shinjuku", "Mount Fuji and Sea of Clouds", en "Volcano Dawn" in zijn prachtige collectie van vulkanen canvas prints. Deze fantastische vulkanen canvas prints in uw woonkamer kunnen een gespreksonderwerp zijn dat zo stimulerend is, dat het uren van discussie zal genereren tussen u en uw bezoekers. Nodig vrienden en collega's uit voor wat sangria en tapas en laat ze delen in de verwondering en het ontzag van deze fenomenale vulkanen canvas prints.

Momenteel en indrukwekkend

Wanneer lava opdroogt, laat het zoveel voedingsstoffen en mineralen in de bodem achter dat de getroffen gebieden tot de vruchtbaarste gronden op aarde gaan behoren. De vulkanische grond in Hawaï vormt de basis van de landbouw en is in zijn eentje verantwoordelijk voor de hele ananasindustrie in het land. Photowall vertelt u dat er iets goeds kan voortkomen uit iets dat zo destructief is met "Thinking Thin", "Crystallization", en "Craters Edge" in haar geweldige collectie canvasprints van vulkanen. Deze opmerkelijke beelden herinneren ons eraan dat, hoewel krachten van deze omvang verschrikkelijke verwoesting in hun kielzog kunnen achterlaten, er een zilveren randje is in de vorm van de agrarische rijkdom en vruchtbaarheid die ze achterlaten voor de verbetering en vooruitgang van toekomstige generaties. Laat deze vulkanen canvas prints ons vermanen dat het goede en het slechte op de meest ongebruikelijke manier hand in hand kunnen gaan. Deze canvasprints met vulkanen zijn er in een breed scala aan ontwerpen en kleuren, waaruit de veeleisende amateurgeoloog kan kiezen. Terwijl ze prachtig en majestueus op de aarde rusten, laat ze dan op dezelfde manier in de gangen en woonkamers van uw huis staan. Koop vandaag nog uw eigen collectie van deze fraaie canvasafdrukken van vulkanen.
Productinformatie
  • 1-13 van 13 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.