Aarde

De planeet Aarde is de derde planeet vanaf de zon. Het is de enige planeet in ons zonnestelsel waar momenteel een actieve populatie van intelligente levensvormen leeft. Zij is het thuLees meeris van triljoenen homo sapiens, de overheersende soort op de planeet. Hij bestaat voor tweederde uit water en voor eenderde uit landmassa. Hij heeft twee polen, de Noord- en de Zuidpool, en een evenaar die zijn noordelijk en zuidelijk halfrond verdeelt. Photowall brengt hulde aan ons enige thuis in zijn schitterende collectie van muurschilderingen van de Aarde. Deze prachtige afbeeldingen van onze geliefde planeet tonen het prachtige blauwe juweel dat het is, gezien vanuit de ruimte. Wat is een betere afbeelding in uw woning dan die van het collectieve huis van de mensheid. Hang deze prachtige muurschilderingen van de Aarde in je woonkamer als een symbool van dankbaarheid voor onze overvloedige planeet die onze soort sinds het begin der tijden heeft gevoed en in stand gehouden. Plaats een paar van deze muurschilderingen in uw studeerkamer of minibibliotheek om te dienen als een oproep om waakzaam te zijn met de bescherming en zorg van ons milieu. Laat deze prachtige muurschilderingen van de Aarde ons eraan herinneren dat thuis het allerbelangrijkste is.

Geliefde in de Aarde muurschilderingen

De atmosfeer van de aarde bestaat voor het grootste deel uit stikstof en zuurstof, die wij mensen gebruiken om in te ademen. De samenstelling van de planeet zelf bestaat uit de lithosfeer, de korst, de bovenmantel, de ondermantel, de asthenosfeer, de buitenkern en de binnenkern. De buitenkern bestaat uit gesmolten heet magma, terwijl de binnenkern in feite een massieve bol ijzer is. Deze binnenkern draait rond met een snelheid van duizenden kilometers per seconde en produceert elektromagnetisme, dat op zijn beurt de planeet zijn elektromagnetisch veld geeft. Dit elektromagnetische veld beschermt onze planeet tegen schadelijke microgolven die door de zon worden uitgezonden. Photowall viert de onze met "Exoplanet in Deep Space", "Aarde in de ruimte", en "Planeten en hun manen" in haar fijne lijn van de Aarde muurschilderingen. Deze prachtige afbeeldingen tonen de majesteit en ontzagwekkende omvang van ons huis, evenals de diversiteit en kleur van het leven dat het onderhoudt. Hang deze verbazingwekkende muurschilderingen van de Aarde in uw ontspanningsruimte of ontspanningsruimte om uzelf een gevoel van comfort en saamhorigheid te geven. Zit met uw familie in uw woonkamer terwijl u omringd bent door deze muurschilderingen van de Aarde en deel met hen de trots en genegenheid die we allemaal voelen voor het aardse lichaam dat onze soort heeft gevoed.

Prijsloze muurschilderingen van de Aarde

De aarde doet er 365 dagen over om haar omwenteling rond de zon te voltooien. Ze heeft slechts één maan. De planeet heeft een 24-urige dag die verdeeld is in een antemeridiaan en postmeridiaan in stappen van elk 12 uur. Rondom de planeet loopt een denkbeeldige lijn die culmineert in Greenwich, Engeland, de nulmeridiaan genoemd, die de standaard is voor de internationale datumlijn. Photowall toont u meer met "Ringed Solar System", "Nieuw Perspectief", en "Aarde en Maan" in zijn opmerkelijke collectie van de Aarde muurschilderingen. Deze prachtige afbeeldingen zouden niet misstaan in de gangen van uw huis, om het een gevoel van continuïteit te geven, terwijl u van kamer naar kamer reist. Hang deze muurschilderingen van de Aarde in de slaap- en speelruimtes van uw kinderen om hen eindeloze uren van amusement te bieden. Maar deze muurschilderingen van de Aarde kunnen ook een educatief doel dienen als ze worden gebruikt om de geest van uw kinderen te openen voor de wonderen van hun eigen planeet. Gebruik deze muurschilderingen van de Aarde om hen de waarde van het verzorgen van ons huis te leren.

Een en alleen

De aarde is echter niet zonder problemen. Door de millennia heen hebben de achteloosheid en verwaarlozing van de mensheid geleid tot vernietiging en uitputting van onze natuurlijke hulpbronnen op een ongekende schaal. De koolstofemissies van onze interne verbrandingsmotoren hebben de gevaarlijke accumulatie van broeikasgassen veroorzaakt, die heel goed zou kunnen leiden tot het smelten van de poolijskappen. Als deze catastrofe zich voordoet, zal de aarde opwarmen en ons effectief in een nieuwe ijstijd brengen, die een groot percentage van het leven op deze planeet zou kunnen uitroeien. Photowall herinnert ons aan onze verantwoordelijkheid met "Astronaut met de Aarde op de achtergrond", "Amazing Space", en "Planet Earth" in zijn brede waaier van Aarde muurschilderingen. Laat deze iconische beelden onze plicht om onze thuisplaneet te beschermen en te verzorgen, en om ons best te doen om de enorme schade die we eraan hebben toegebracht ongedaan te maken, scherp in beeld brengen. Het is niet alleen onze heilige taak, maar ook die van de toekomstige generaties, ervoor te zorgen dat de planeet haar ecologische stabiliteit en biodiversiteit blijft behouden. De menselijke soort heeft slechts één thuis in dit universum en deze muurschilderingen van de Aarde zijn er om ons te herinneren aan onze taak om er zorg voor te dragen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's