Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Zonnestelsel - Behang - Kinderkamer

26

motieven

Sterrenstelsels

De ons bekende Universum blijft zich altijd uitbreiden. Wetenschappers en astronomen denken nu dat er nu al meer dan 100 miljoen sterrenstelsels bekend zijn, en dat dit aantal zal bliLees meerjven groeien. Van de Melkweg tot Andromeda, Van Centaurus A tot het Zonnebloemstelsel en verder, onze collectie fotobehang biedt je de kans op een persoonlijk venster op de spectaculaire schoonheid en pracht van al deze schitterende sterrenformaties.

Bewonder de wonderen van ons universum

Met ons fotobehang op de muur kun je urenlang dromen over de wonderen van het heelal. Stel jezelf eens voor in je woonkamer met het genot van de wonderbaarlijke dieptes van jouw favoriete sterrenstelsel. Het brede Sterrenstelsel fotobehang van onze collectie is geschikt voor alle ruimteliefhebbers, en iedereen die graag wegdroomt bij de wonderen van het Universum. Gun jezelf het plezier van het ontdekken van elke ster of elk willekeurig sterrenstelsel, en wij garanderen dat, net als met het universum zelf, je nooit twee keer hetzelfde ziet. Onze indrukwekkende serie sterrenstelsel fotobehang geeft jouw muur een unieke touch, en je krijgt een exclusief zicht op een van de miljarden bestaande sterrenstelsels. Ons sterrenstelsel fotobehang bevat elk type sterrenformatie die je maar wilt: van elliptische stelsels en spirale stelsels tot lensvormige stelsels, of enig andere, specifieke soort die je graag wilt bewonderen. Met heldere kleuren en diepte geeft een muur met sterrenstelsel fotobehang je een glimp van jouw favoriete stukje van het heelal. Van de dichtstbijzijnde sterrenstelsels, tot kleine dwergstelsels, tot de verste sterrenstelsels die je kent. Ons sterrenstelsel fotobehang geven een extra dimensie aan elke ruimte, die groter en helderder lijkt dan hij is.

De grandeur van ruimte

Fotobehang is altijd een goede keuze voor het personaliseren van een muur, maar met fotobehang van een sterrenstelsel breng je deze personalisatie tot een hoger niveau, je kunt wel zeggen dat het niet van deze wereld is!! Geniet van de pracht van de ruimte gewoon in je huis of kantoor, met fotobehang van sterrenstelsels op een van je muren kun je jezelf verliezen in de duizenden kleuren, vormen en structuren van sterrenformaties, en je kamer omvormen in een open venster naar de wonderen, diepte en oneindigheid van ons Universum.
Productinformatie
  • 1-26 van 26 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.