Maan

De maan is de enige natuurlijke satelliet die de aarde heeft en is ongeveer een kwart van haar grootte. Haar zwaartekracht beïnvloedt eb en vloed van de oceanen. Zij heeft geen atmosfLees meereer, hydrosfeer of magnetisch veld. De maan draait om de aarde gedurende een periode van 29,5 dagen, die de basis vormt van de maankalender. Afhankelijk van haar positie ten opzichte van de aarde en de zon, kan de maan van nul tot honderd procent van haar gezicht te zien zijn. Photowall brengt hulde aan dit prachtige hemellichaam in zijn eigen lijn van maan muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen de vele manieren waarop deze fascinerende natuurlijke satelliet wordt afgebeeld, van wetenschappelijk tot poëtisch, van artistiek tot komisch. Hang deze verbazingwekkende maan muurschilderingen in uw woonkamer om een krachtig statement te maken aan allen die deze plaats frequenteren. Laat het het middelpunt van de aandacht zijn en de focus van het oog in deze ruimte. Plaats deze maan muurschilderingen in uw recreatie kamers om ze een gevoel van romantiek en mysterie te geven. U zult ontelbare uren door deze maan muurschilderingen worden vermaakt terwijl u video games of een ronde van poker in uw recreatieve ruimte speelt.

Betoverend in maan muurschilderingen

In de literatuur en poëzie, is de maan bedoeld om de verschuivende en tijdelijke aard van de dingen aan te duiden. Hoewel het romantiek en alle dingen amoureuze connoteert, is het ook een waarschuwend symbool voor de vergankelijke aard van het bestaan. In de romantische tragedie van Shakespeare, Romeo en Julia, zegt onze heldin tegen haar minnaar: "Zweer niet bij de maan, de wisselvallige maan, die maandelijks verandert in haar omcirkelde baan, opdat uw liefde niet even veranderlijk is. Photowall laat u in de charme met "Maan met sterren", "Aarde in de ruimte", en "Blue Moon" in haar brede collectie van maan muurschilderingen. Deze prachtige afbeeldingen verbeelden de etherische aard van deze natuurlijke satelliet, de kant die al duizenden jaren dichters, minstrelen en scribenten inspireert. Plaats een paar van deze maan muurschilderingen in uw loungeruimte en u zult nauwelijks voelen dat de uren voorbij vliegen, zo ontspannen en uitgerust zult u zijn. Deze muurschilderingen op de maan zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zullen ook helpen om al uw zorgen en zorgen van de dag weg te nemen. Ga zitten met uw favoriete glas wijn terwijl u aandachtig naar deze maan muurschilderingen staart en wees de koning van uw eigen persoonlijke kasteel.

Het oplichten in maan muurschilderingen

In de psychologie wordt waanzin gedefinieerd als het onvermogen om realiteit van fantasie te onderscheiden. Het is ook de verbeelding van dingen en personages die niet bestaan. Het is, in het kort, een andere definitie voor dementie, wat een klassieke psychologische stoornis is. Het woord krankzinnigheid is afgeleid van het Latijnse woord Luna, dat maan betekent. De maan kan dus bedoeld zijn om een onstabiele gemoedstoestand aan te duiden, gezien vanuit een bepaald perspectief. Photowall huldigt dit vreemde en interessante feit met "Nieuw Perspectief", "Aarde en Maan", en "Lente Nacht" in haar fijne lijn van maan muurschilderingen. Deze beelden tonen de meer mysterieuze kwaliteiten van dit verbazingwekkende hemellichaam. Plaats strategisch een paar van deze maan muurschilderingen boven op uw bed in uw slaapgedeelte en sta versteld van de hypnotiserende kwaliteit die deze maan muurschilderingen in uw kamer brengen. U zult nooit een betere nachtrust hebben met deze muurschilderingen op de maan die over u waken. Zelfs de slaapkamers en speelhoeken van uw kinderen zullen veel baat hebben bij deze maan muurschilderingen. Kijk hoe zij vol ontzag en waardering naar deze prachtige afbeeldingen staren. Gebruik ze als een hulpmiddel om uw kinderen te leren over dit opmerkelijke hemellichaam.

Zilver en stralend

Ook in traditionele folklore over de hele wereld speelt de maan een grote rol bij het doorgeven van deze vocale gebruiken en het voortbestaan van de cultuur. In de mythe van de weerwolf wordt een mens telkens wanneer het volle maan is, veranderd in een hybride van mens en wolf. Er is ook de legende van de man op de maan, die op zijn hoge zitplaats alles overziet wat er in onze aardse wereld gebeurt. Toen de astronauten Neil Armstong en Buzz Aldrin voor het eerst voet op de maan zetten, werd van hen gezegd: "Het is een kleine stap voor een man, een reuzensprong voor de mensheid. Tot op de dag van vandaag is de maan nog steeds een belangrijke factor in de moderne overlevering. Wanneer de maan vol en helder aan de hemel staat, noemen de Italianen haar La Luna De Cacciatore, oftewel de jagersmaan. Dit betekent dat dit hemellichaam zo helder staat te stralen aan de nachtelijke hemel, dat het de perfecte tijd is om te gaan jagen in het bos. Deze prachtige muurschilderingen van de maan kunnen de magie en betovering van dit verbazingwekkende natuurwonder in uw huis brengen.
Productinformatie
  • 1-81 van 81 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.