Zonnestelsel - Behang - Kinderkamer

89

motieven

Zonnestelsel

Heelal. De ultieme grens. We hebben oceanen en wouden ontdekt, iedere berg bedwongen. Dus waar gaan we nu naartoe voor mysterie? Naar het heelal, natuurlijk! Honderden jaren heft de mLees meerens naar boven gekeken en zich afgevraagd wat daar zou kunnen zijn. Vreemde beschavingen? Wonderlijke uitzichten? Breng dat mysterie naar huis met fotobehang uit de collectie ‘zonnestelsel’ van Photowall. Of je nu op zoek bent naar de rode verlatenheid van Mars of de ijzige, schaduwrijke vlakten van Neptunus, Photowall heeft zeker een fotobehang dat je zal bevallen.

De groene heuvels van Aarde

Je vergeet het soms, maar Aarde is groter en veel mooier dan je misschien zou verwachten. Het is bescheiden gevoel als je naar een afbeelding van onze planeet kijkt waar wij allemaal leven, terwijl je je bedenkt hoe immense en vreemd het universum is. Breng die immense ruimte naar huis met fotobehang van planeet Aarde, en vind je eigen woonplaats op die afbeelding!

Verruim je geest

Hoeveel keer groter is Neptunus dan de Aarde? Hoe ver staat de Aarde van de zon? Vind het antwoord met een fotobehang dat het zonnestelsel weergeeft, want educatie kan ook mooi zijn.

Naar de maan en weer terug

Ga naar buiten tijdens een donkere nacht en je ziet iets fantastisch, als je naar boven kijkt. Een bal van steen groter dan je ooit zou kunnen voorstellen, die in de ruimte. Is dat niet prachtig? Eeuwenlang was de maan het symbol voor de mensheid van veel verschillende dingen. Van gekte, schoonheid en de laatste tijd… van uitdaging. Hang de maan op je muur met een fotobehang van de maan, onze buur in het heelal.

Mars

Mars, De Rode Planeet, genoemd naar de Griekse god van Oorlog vanwege zijn kleur, heeft altijd een rare fascinatie over zich gehad. Heinlein dacht dat Mars een atmosfeer of iets dergelijks had. Hij had zich vergist, maar als een man zulke kostelijke verhalen schijft over een plaats, lijkt het onheus om hem tegen te spreken. Hij was ook niet de enige. Zodra we wisten dat Mars een planeet was zoals de onze, hebben we hem in onze verbeelding bevolkt met goden en monsters, met Deja Thoris en John Carter, met een heel genre verbeeldingen. Breng de populairste verbeelding van de geschiedenis naar huis in de vorm van Mars-fotobehang van Photowall.
Productinformatie
  • 1-89 van 89 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.