Mama Moe en de Kraai

Mamma Moo en Kraai zijn beslist twee van de meest geliefde kinderboekfiguren van Zweden. Gecreëerd door Jujja en Tomas Wieslander en prachtig geïllustreerd door Sven Nordqvist. De boeLees meerken over Mamma Moo worden over de hele wereld gelezen en zijn vertaald in meer dan 30 talen en zijn een grote favoriet bij kinderen van alle leeftijden. Alle muurschilderingen zijn gemaakt van gescande originele tekeningen van Sven Nordqvist. Sven Nordqvist is een van de meest geliefde illustratoren van Zweden en heeft, naast de illustraties in de boeken over Mamma Moo, onder andere de boeken Pettson en Findus geschreven en geïllustreerd.

Mamma Moo en Kraai's vriendschap

Door deze muurschildering collectie, krijg je het klassieke paar Mamma Moo en Kraai te volgen. Ze lijken misschien een onwaarschijnlijk paar; de intense Kraai en de kalme Mamma Moo, die toch vrienden zijn en door dik en dun bevriend blijven. Crow. Crow, die kan worden gezien als egoïstisch en een betweter, maar die eigenlijk behoorlijk onzeker is. Mamma Moo - een vrolijke en vriendelijke optimist die alles wil leren en uitproberen. Ze vullen elkaar aan en de verhalen over hen laten alle kanten van vriendschap zien - maar misschien wel bovenal loyaliteit.

Een harmonieuze muurschildering collectie

Alle ontwerpen worden gekenmerkt door sereniteit en harmonie, en het is moeilijk om je gestrest te voelen wanneer je Mamma Moo en Crow ziet. Rust uit in de wondere wereld van de twee vrienden en laat u inspireren door de vriendelijkheid en het goede karakter van Mamma Moo. Bij Photowall vind je muurschilderingen met ontwerpen van Mamma Mu - En dag på bondgården, Mamma Mu och Kråkans Jul, Mamma Mu får ett sår onder andere en pysselboken Mamma Mu ABC med flera. Doe mee met de spannende spelletjes van Crow en Mamma Moo!

Mamma Moo en Kraai's magische wereld in de kinderkamer

De verhalen over Mamma Moo en Kraai zijn ontstaan uit het spel van het kind met woorden, geluiden en bewegingen. Geïnspireerd door kinderen, voor kinderen - geen wonder dat de kinderen er dol op zijn! Decoreer met de Zweedse klassieke karakters Mamma Moo en Kraai, geliefd bij kinderen, en maak van de kamer de absolute lievelingskamer van uw kind. De kinderkamer wordt magisch met de unieke en kleurrijke Mamma Moo muurschildering. Creëer je eigen Mamma Moo en Kraai wereld en laat de kinderen genieten van de nabijheid van hun favoriete personages. In het gezelschap van Mamma Moo en Kraai voel je je nooit eenzaam. Canvas prints van de boekenserie Mamma Moo en Kraai worden exclusief verkocht bij Photowall.
Productinformatie
  • 1-8 van 8 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.