Moeder mu & kraai Moeder mu - Canvas print - Kinderkamer

8

motieven

Mama Moe en de Kraai

Mama Moe en de Kraai zijn natuurlijk twee van de meest geliefde karakters uit Zweedse kinderboeken. Geschreven door Jujja en Tomas Wieslander en prachtig geïllustreerd door Sven NordqLees meervist. De boeken over Mama Moe worden over de hele wereld gelezen en zijn in meer dan 30 talen vertaald. Ze zijn een grote favoriet onder kinderen van alle leeftijden. Alle behangmotieven zijn gemaakt met ingescande originele tekeningen van Sven Nordqvist. Sven Nordqvist is een van de populairste Zweedse illustratoren. Naast de illustraties van de boeken over Mama Moe, heeft hij de boeken over Pettson en Findus geschreven en geïllustreerd.

De vriendschap tussen Mama Moe en de Kraai

Met deze behangcollectie volg je het klassieke duo Mama Moe en Kraai. Het lijkt soms alsof ze niet zo goed bij elkaar passen: drukke Kraai en rustige Mama Moe zijn desondanks vrienden en staan elkaar door dik en dun bij. Kraai kan soms een beetje egocentrisch en betweterig zijn, maar is eigenlijk heel onzeker. Mama Moe – een vrolijke en vriendelijke optimist die alles wil leren en proberen. Ze vullen elkaar aan en de verhalen over het duo laten alle kanten van vriendschap zien – maar vooral loyaliteit.

Een harmonieuze behangcollectie

Alle motieven worden gekenmerkt door rust en harmonie en het is moeilijk om stress te voelen bij het kijken naar Mama Moe en Kraai. Kom tot rust in de fantastische wereld van deze twee vrienden en word besmet met de vriendelijkheid en goedheid van Mama Moe. Bij Photowall vind je behang met motieven van onder andere de boeken Mama Moe - Een dag op de boerderij, Kerst met Mama Moe en Kraai, Mama Moe heeft een wond en het puzzelboek Mama Moe ABC en nog veel meer. Beleef heel veel leuke avonturen met Mama Moe en Kraai!

De magische wereld van Mama Moe en Kraai in de kinderkamer

De verhalen over Mama Moe en de Kraai vinden hun oorsprong in kinderspelletjes met woorden en geluiden en bewegingen. Geïnspireerd door kinderen, voor kinderen - geen wonder dat kinderen er zo gek op zijn! Behang de kinderkamer met de Zweedse klassieke kinderpersonages Mama Moe en Kraai en creëer zo de favoriete kamer voor je kind. De kinderkamer wordt magisch met het unieke en kleurrijke behang van Mama Moe. Creëer je eigen Mama Moe en Kraai wereld en laat je kinderen van dichtbij genieten van hun favoriete personages. Met het gezelschap van Mama Moe en Kraai hoeven ze zich nooit meer alleen te voelen.
Productinformatie
8 motieven
Weergave:
  • 1-8 van 8 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.