Eten & drinken

Voeding is een zeer belangrijk onderdeel van de opvoeding van een kind. Terwijl de meeste mensen graag eten en drinken, kunnen kinderen heel selectief zijn als het op hun eten en drinLees meerken aankomt. Daarom heeft Photowall een assortiment canvasprints over eten en drinken samengesteld dat speciaal op de kleintjes is afgestemd. Smakelijke canvasprints over eten en drinken zijn een ideaal thema voor hen om dagelijkse voeding te waarderen, maar ook een genot voor de muren van uw keuken, eethoek en elke andere ruimte waar u wat stijl en schoonheid wilt. Of u nu houdt van grillig of informatief, er is altijd wel een perfecte canvasafdruk over eten en drinken in de uitgebreide en gevarieerde collectie van Photowall voor uw kind. U bent ook vrij om wijzigingen aan te vragen die passen bij uw bestaande kleurenschema's en algehele ontwerp, of die ermee contrasteren.

De rol van kleur in eten & drinken canvas afdrukken

Terwijl huiseigenaren en ontwerpers er de voorkeur aan geven om in bepaalde kamers decoraties aan te brengen die passen bij hun algehele interieurontwerp, hebben kinderen de neiging om voor andere factoren te gaan. De gemakkelijkste manier om een kamer er in de ogen van uw kinderen geweldig en levendig uit te laten zien, is beslist door het gebruik van hun favoriete kleuren. Met de hoogwaardige, rijk gedetailleerde en diverse canvasprints van Photowall over eten en drinken kunt u elke saaie en effen muur er eenvoudigweg fantastisch uit laten zien. Je kunt ze toevoegen aan het interieur van de keuken en de eetkamer, maar ook aan de slaapkamer, de studeerkamer of de speelruimte van je kind. De ruime keuze aan motieven in dit assortiment canvasprints voor eten en drinken helpt u gegarandeerd bij het maken van de juiste keuze. Verbeter de esthetiek en het visuele gewicht van uw kamers met deze afbeeldingen, net zoals u bepaalde ingrediënten aan uw gerecht zou toevoegen om het nog lekkerder te maken. De kinderen zullen de levendigheid en de kleuren die deze canvasprints met eten en drinken in uw interieur brengen zeker op prijs stellen.

populaire karakters

Gecreëerd door Carin en Stina Wirsén, twee Zweedse zussen die beiden schrijfster zijn, brengen deze charmante kleine wezentjes in de eet & drink canvas print met de naam "Brokiga Bakar", al het plezier naar je deur. Brokiga is een Zweeds woord dat veelkleurig en vol levendige patronen betekent. De minuscule figuren uit deze serie maken ruzie en maken het goed, bijten en troosten, enzovoort. Ook al hebben ze van tijd tot tijd vreselijke ruzies, ze worden altijd en gemakkelijk weer vrienden. Little Pink leidt je door de meeste ervaringen die in elk verhaal aan bod komen, zoals je misschien wel merkt bij de canvasprints over eten en drinken. Kleine Roze is echter slechts een van de vele personages, waarvan sommige van boek tot boek terugkomen, terwijl andere slechts in een zwerm van kleur voorbij komen. Ze zijn er in alle vormen, sommige zijn geruit, met stippen, roze, groen, bruin en blauw, enzovoort. Combineer deze karakters aanwezig in eten & drinken canvas prints om van het leven van uw kind een avontuur te maken elke keer dat ze eten of drinken. De eten & drinken canvas print "Keuken" zou ze zelfs kunnen verleiden om actief deel te nemen aan de creatie van voedsel, aangezien deze schattige karakters een taart bakken, brood bakken en pasta koken.

Verschillende soorten afdrukken op canvas voor eten en drinken

We weten allemaal dat het vaak een hele opgave is om kinderen gezond te laten eten. Laat eten en drinken op canvas afdrukken van Photowall u daarbij een handje helpen. Deze cluster van afbeeldingen biedt een ruime keuze, waarbij zowel gezonde als minder gezonde onderwerpen aan bod komen. Een mogelijke optie is het ophangen van canvasprints met eten en drinken zoals "Kivik Appel en Peer - Wit" in de gemeenschappelijke eetruimte om hen te herinneren aan hun regelmatige inname van gezond fruit. Op uw beurt kunt u ze de food & drink canvas print "Frosted Cupcakes" in hun eigen kamer laten ophangen als traktatie. "Ice Cream Fun" is ook een zeer populaire keuze en creëert een mooie symmetrische maar ook kleurrijke sfeer in elk interieur. Combineer de verschillende soorten voedsel op de canvasprints voor eten en drinken om de perfecte visuele balans voor uw kind te creëren.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's