Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Neuschwanstein Disney-kasteel - Canvas print - Slaapkamer

5

motieven

Disney

Van de oude Mickey Mouse en Steamboat Willy cartoons tot, recentelijk Toy Story en Cars: het merk Disney is wereldwijd verspreid en genesteld in ons collectieve onderbewustzijn. Er isLees meer een hele generatie die exact weet wat ”to Infinity, and Beyond!” betekent en miljoenen kinderen van alle leeftijden over de wereld zijn opgegroeid met de verhalen van Disney’s opmerkelijke team. De term ’Disney film’ betekent meer dan slechts een kinderverhaal. Het betekent familie, samenkomen en loyaliteit. Het betekent liefde. Haal deze verhalen in huis met onze collectie Disney canvassen.

Winnie de Poeh

Er is waarschijnlijk geen enkel personage in de wereld dat zo universeel geliefd is als de niet zo slimme Beer. Winnie de Poeh, of Poehbeer, was de creatie van A. A. Milne in 1926, maar het o-zo-bekende beeld is 100% Disney. De eerste Winnie de Poeh film, Winnie de Poeh en de Honingboom, werd gemaakt terwijl Walt Disney nog leefde, en zijn bijzondere visie en vreugde zit vervat in het verhaal. Haal het Honderd Bunderbos en haar bewoners Kanga, Roe, Iejoor, Knorretje en Uil in huis. En vergeet ook Poeh zelf en Janneman Robinson niet.

Cars

Snelheid… ‘K ben pu-re snelheid. Wie herinnert zich deze woorden niet, uit de film Cars? Wie herinnert zich niet dat hij toekeek hoe Lightning McQueen de waarden van vriendschap en loyaliteit leerde? Cars werd een wereldwijd fenomeen, en dit is jouw opportuniteit om je kind te verrassen met een schilderij in zijn of haar kamer.

Toy Story

“To Infinity, and Beyond!” Een hele generatie mensen, waarvan de meesten ondertussen volwassen, krijgen een brok in hun keel bij het horen van deze bekende woorden uit Disneys Toy Story. Het verhaal van een jongen en zijn speelgoed kwam uit in 1995, als eerste film van de nu bekende Pixar Studios, en werd meteen een succes. Woody en zijn vrienden waren zo grappig en loyaal dat de wereld niet anders kon dan ze geweldig te vinden. De vervolgen introduceerden het verhaal bij een compleet nieuwe generatie die er net zo zot van zijn als de vorige. Decoreer de slaapkamer van jouw kind met een Toy Story canvas uit onze Disney collectie. En nu je toch bezig bent, niemand verbiedt volwassenen om een Toy Story poster te hebben… en het is een canvas, dus is het kunst. Toch?

Disney Feeën

Peter Pans vriend Tinkerbell is misschien de meest bekende fee uit de Disney-wereld, maar zeker niet de enige. Chloe, Rosetta, Glimmer en Iridessa sprongen uit het scherm recht in het hart van het publiek, en zijn er gebleven. Verras je kind door een canvas van deze schattige feeën op te hangen in hun kamer.

De Klassiekers

In haar bijna honderdjarig bestaan heeft Disney een ongelooflijk aantal films en shows gemaakt, waarvan vele het soort film dat maar zelfden voorbij komt. Jungle Boek, gebaseerd op de roman met dezelfde naam van Rudyard Kipling, heeft enkele van de beste liedjes in een geanimeerde film. En het heeft ook Baloe, waarschijnlijk de oorzaak van vele problemen met het eten van mieren, maar die toch uitermate geliefd is. En Shere Khan, die altijd de stem der wijsheid is. 101 Dalmatiërs, gebaseerd op een boek van Dodie Smith, is een verhaal over moed dat zowel kinderen als volwassen voor meer dan 60 jaar verblijd. Pinokkio en Peter Pan zijn nog twee geliefde karakters die al vele jaren meegaan. Net als Dumbo, de circus olifant die kan vliegen, die vele generaties kinderen toont dat ook zij uniek zijn. Introduceer deze personages bij jouw kind en verheug ze met een canvas print in hun kamer uit onze Disney collectie.

Een avontuurlijke geest

Van Alice in Wonderland tot de Aristokatten, van Lady en de Vagebond tot de Prinses en de Kikker, er is een Disney verhaal en personage voor elk kind. Haal dat karakter nu in huis met een canvas uit Photowalls Disney collectie.
Productinformatie
5 motieven
  • 1-5 van 5 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.