Pettson en Findus - Pettson Tenten 1 - Canvas print - Kinderkamer

15

motieven

Pettersen og Findus

De fantasierijke boeken van Sven Nordqvist over opa Pettson en de kat Findus behoren tot onze meest geliefde en tijdloze klassiekers. De boeken zijn inmiddels in 47 talen vertaald en Lees meernog steeds populair en geliefd bij kinderen (en volwassenen!) wereldwijd en van alle leeftijden. Geniet van de nostalgie en ontdek nieuwe dingen over elkaar met deze behangcollectie! Alle behangmotieven zijn gemaakt van ingescande originele tekeningen van Sven Nordqvist en zijn heel kleurrijk en gedetailleerd, net als in de boeken. Het maakt niet uit hoe vaak je één van de fantasierijke tekeningen al bewonderd hebt, je vindt altijd een nieuw en gek detail. Bijvoorbeeld een kip die een jamkoekje eet, een vogel die een mat uitklopt voor zijn vogelnestje of een haan die de rode kleur van zijn hanenkam vernieuwd met een zelfgebouwde machine, compleet met verf en penseel!

Avonturen met Pettson en Findus

Volg Pettson wanneer hij een pannenkoekentaart bakt voor verjaardag van Findus, die maar liefst drie keer per jaar jarig is! Ga mee op een spannend avontuur met Pettson en Findus, wanneer ze de vos proberen weg te jagen die achter de kippen aanzit. Of geniet van het hilarische verhaal van Pettson die groenten zaait terwijl Findus gehaktballen in de moestuin plant. De moestuin wordt flink opgeschud wanneer hanen, koeien en een varken plotseling op bezoek komen. Houd Findus gezelschap wanneer hij gaat verhuizen en met hulp van Pettson zijn eigen kleine hoekje in het buitentoilet inricht. Bij ons vind je behang met ontwerpen van onder andere De Pannekoekentaart, Gekakel in de moestuin, Pettson gaat kamperen en Toen Findus klein was. Welkom in de prachtige sprookjeswereld van Pettson en Findus!

Een speelse kinderkamer met Pettson en Findus

Met uniek behang van Pettson en Findus kun je gemakkelijk een speels gevoel creëren in de kinderkamer. Laat je kind ontdekken dat elk moment een avontuur kan zijn en dat het belangrijk is om lief te zijn voor iedereen, voor zowel kippen als vossen, en zowel katten als opa’s. De kinderbehangen passen in alle kinderkamers en zetten je kind aan tot spelen, creativiteit en leren. Laat je inspireren door ons assortiment met originele tekeningen uit de boeken en kies het behang dat het beste bij je huis past. Welk behang je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat jij en je kind een warm en vrolijk gevoel zullen krijgen van het nieuwe kinderbehang! De fantastisch geïllustreerde wereld van Sven Nordqvist is met een kleurenpalet uit de Zweedse groene en zachte natuur tijdloos. Groengele grasvelden, groene, zomerse struiken en rode huisjes met witte balken maken deze stijl compleet. Combineer het behang met lichthouten meubelen en de kinderkamer zal een warm thuis zijn!
Productinformatie
15 motieven
Weergave:
  • 1-15 van 15 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.