Feeën

Een fee is een mythische figuur die prominent aanwezig is in de folklore. Het wordt geclassificeerd als een bovennatuurlijk wezen, een entiteit niet van vlees en bloed. De oorsprong vLees meeran de mythe van de feeën kan niet worden teruggevoerd tot een specifieke regio van de wereld, maar is eerder een verzameling van volksbijgeloof uit verschillende culturen. Photowall brengt hulde aan deze opmerkelijke mythefiguur in zijn lijn van elfen canvas prints. Deze afbeeldingen, strategisch geplaatst in uw huis, kunnen een sfeer van betovering en eigenzinnigheid creëren die rustgevend kan zijn voor de gemiddelde werkende mens. Deze canvasafdrukken van feeën doen de ogen van uw kinderen gegarandeerd wijd opengaan van verwondering en ontzag. Er komt geen einde aan de verhalen en mythes die u uw kinderen kunt vertellen terwijl u kijkt naar de geweldige canvasprints van feeën die hun slaap- of speelhoekjes omringen. Zelfs de meer volwassen leden van uw gezin zullen niet kunnen weerstaan aan de magische charme die deze canvas prints van feeën aan uw woning zullen geven. Een beetje van het fantastische en bovennatuurlijke is alles wat je nodig hebt om je dagelijkse sleur wat leven in te blazen, en met deze canvasprints van feeën lukt dat zeker.

Getoverd in feeën canvas prints

Er was een tijd dat het woord fee alleen een bepaald type magisch wezen betekende met menselijke trekken, een vermogen tot magie en een aanleg voor bedrog. Maar naarmate de tijd vorderde en hun mythe zich ontwikkelde, zijn ze uitgegroeid tot de betekenis van elk wezen van magische oorsprong, zoals goblins en kabouters. Photowall eert deze verbazingwekkende geest met "Unicorns and Fairies", "Fairy Hollow", en "Fairy Triptych" in haar mooie collectie van elfen canvas prints. De tweede en derde afbeelding tonen deze wonderlijke bosnimfen die ronddartelen en ravotten in hun eigen magische koninkrijk. Op de eerste afbeelding zijn niet alleen elfjes afgebeeld, maar ook de eenhoorn, een ander dier dat in de oude mythen wordt vereerd. Deze canvasafdrukken van feeën zouden bijzonder goed staan in uw persoonlijke bibliotheek of studeerkamer. Ze kunnen je een broodnodige adempauze geven na een lange dag van studeren over troosteloze intellectuele boeken. Hun eenvoudige uiterlijk kan je meevoeren naar een magische tijd en plaats waar de enige grenzen de grenzen van je verbeelding zijn. Het hebben van deze prachtige elfjes canvas prints om je heen kan je angsten en de problemen die de dagelijkse voorstedelijke sleur met zich meebrengt wegnemen.

Feeën op canvas: magie

In James Barrie's onsterfelijke fantasyroman Peter Pan heeft de held Peter een behulpzaam hulpje in de vorm van een vrouwelijke fee genaamd Tinkerbell. Zij is misschien wel de beroemdste fee in de hedendaagse populaire cultuur, met haar beeltenis in films, schilderijen, tijdschriften, posters en verhalenboeken. Photowall heeft haar mede supernaturals in "Fairy Hollow 2", "Fairy Raindrops", en "Moonlit Brethren" in haar brede selectie van elfen canvas prints. De laatste afbeelding is bijzonder uniek omdat er elfjes op staan samen met andere boswezens zoals de uil, de wolf en zijn pups. Volgens de legende werden elfjes op deze aarde gezet om deze onschuldige dieren te beschermen tegen de wreedheden van de mens. Voeg dit fijne stukje informatie toe aan de verhalen die u uw kinderen vertelt om hen liefde en respect voor alle levende wezens bij te brengen. Deze canvasprints met elfjes zijn niet alleen een prachtig sieraad voor uw huis, maar zijn ook een bron van levenslessen voor deze leergierige jonge geesten. Veel van de waarden die wij als volwassenen hoog in het vaandel hebben, zijn afkomstig uit de lessen van verhaaltjes voor het slapengaan, zoals deze.

Mythe en betovering

In mythen wordt vaak verteld dat reizigers in bossen en bosgebieden altijd amuletten en amuletten moeten dragen om de magie en het onheil tegen te gaan die speelse feeën over hen kunnen uitstorten. Een paar voorbeelden van deze zogenaamde magische tegenmaatregelen zijn kerkklokken, klavertjes vier, voedsel, en het binnenstebuiten dragen van je kleding. De laatste voorzorgsmaatregel zou je beschermen tegen een betovering van een fee waardoor je voor altijd rondjes door het bos zou blijven lopen. Photowall wakkert het vuur van deze betoverende mythes aan met "Dags Brun", "Feeën", en "Feeënbloem" in zijn gevarieerde collectie van feeën canvas prints. Deze afbeeldingen geven het typische uiterlijk weer van de feeën die we vaak in onze sprookjes uit onze kindertijd hebben gevierd. Er zijn ook "Hadas", "Urlindea", "Hawap", en "Instructeurs". Deze stellen feeën voor met een krachtiger en doelbewuster persoonlijkheid, zij zijn de beschermers van de bossen en de dieren tegen het kwaad van het metaaltijdperk. Nodig je vrienden uit die van oude mythen houden, en heb geweldige discussies en argumenten over de tientallen variëteiten van elfen en hun doel op deze Aarde. Neem thee en snacks met de buren terwijl ze zich vergapen aan deze prachtige en betoverende prenten. Haast u en grijp vandaag nog uw collectie canvasafdrukken van feeën.
Productinformatie
  • 1-20 van 20 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.