Ridders & hofdames

Ridders en jonkvrouwen zijn altijd al een hoofdbestanddeel van de middeleeuwse literatuur geweest. Het beeld van een dappere en knappe ridder, gehuld in een harnas, galopperend op zijLees meern witte ros is bijna net zo iconisch als de heraldiek zelf. Een schone maagd, opgesloten in een stenen toren, wachtend op de redding van haar moedige ridder is altijd de andere kant van de vergelijking. Deze romantische notie van liefde, moed en eer is sinds het begin der tijden overheersend geweest in de menselijke psyche. En de grootste manifestatie van deze vorm van ridderlijkheid is de relatie tussen ridders en maagden. Photowall heft zijn vizier op dit nobele en romantische concept in zijn lijn van knights & maidens canvas prints. Deze opvallende stukken tonen enkele van de populairdere ridders uit de middeleeuwse overlevering in volle kleur. Laat uw huis een betoverd koninkrijk worden met deze canvasprints met ridders en jonkvrouwen. Plaats ze in uw bibliotheek of studeerkamer en voel u als een 12e-eeuwse schrijver die de grote veldslagen en prestaties van die tijd optekent. Deze prachtige canvasprints van ridders en jonkvrouwen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen, zodat de moderne heer des huizes er een keuze uit kan maken. Breng de glorie van de middeleeuwen in uw huis met deze canvasprints van ridders en jonkvrouwen.

Ridderlijk in canvasprints van ridders en jonkvrouwen

Naast ridders en jonkvrouwen zijn ook vuurspuwende draken, tovenaars, heksen, koningen en koninginnen, ogres en magische paarden enkele van de populairdere basiselementen van middeleeuwse legendes. Hun wonderbaarlijke daden van moed en ridderlijkheid werden vaak vereeuwigd in zang en poëzie. Photowall brengt hulde aan dit trotse erfgoed met "Oro", "Crepusculo", en "Maze" in zijn lijn van fijne ridders & jonkvrouwen canvas prints. De eerste afbeelding toont een dappere ridder in een glanzend harnas die de Heilige Graal aan een gouden draak presenteert. De tweede afbeelding toont een van de ridders van Crepusculo of Schemerridders, neergestreken op de nek van een draak, met een zwaard in de hand. De ridders van het schemerlicht waren de beschermers van alle menselijke kennis door de geschiedenis heen. En de derde toont een mooie, jonge maagd, gevangen in een doolhof, met een rode draak die haar achtervolgt, en een dappere ridder die klaar staat om haar tot de dood te verdedigen. Dit is slechts een voorproefje van de magische en spannende ridders & jonkvrouwen canvasprints die beschikbaar zijn om avontuur en spanning aan de muren van uw huis te brengen. Verzamel uw familie rond de woonkamer en probeer alle ridders en hun grote daden op te noemen.

Krachtig in ridders & jonkvrouwen canvas prints

In de moderne wereld wordt gezegd dat ridderlijkheid dood is. Maar dat is niet zo in de tijd van deze dappere ridders en hun jonkvrouwen in nood. In deze verhalen zijn goed en kwaad duidelijk gedefinieerd, samen met de held en de schurk. In onze kindersprookjes horen we vaak van boze heksen die een jong meisje betoveren, of haar opsluiten in een toren met een verschrikkelijke vuurspuwende draak die over haar waakt. Dan komt er een knappe witte ridder, galopperend als de wind op zijn trouwe ros, klaar om zijn leven te geven om de draak te bestrijden en het schone meisje te redden. Photowall huldigt hun adel met "Bedwyr", "Brian Boru", en "Lancelot" in zijn prachtige collectie van ridders & maagden canvas afdrukken. De eerste afbeelding is die van Sir Bedwyr, die in de Arthurlegende de ridder is die Excalibur teruggaf aan de dame van het meer na de ondergang van de grote koning. De tweede afbeelding toont ons Sir Brian Boru, die de koning van Ierland werd nadat hij met succes een einde had gemaakt aan de heerschappij van de Vikingen in de regio. De derde is die van Sir Lancelot, een van de moedigste en meest geliefde ridders van de ronde tafel van koning Arthur. Ook degene van wie wordt gezegd dat hij een liefdesaffaire had met koningin Guinivere, de vrouw van Arthur.

De goede strijd

Deze canvasprints van ridders en jonkvrouwen zullen niet alleen kleurrijke versieringen in je huis zijn, maar zullen ook geweldige verhalen opleveren die je aan je kinderen kunt vertellen. Kijk hoe hun ogen wijd opengaan als je ze vertelt over draken, tovenaars en betoverde zwaarden, met in het middelpunt altijd de ridderlijke ridder en het schone meisje in nood. Plaats deze geweldige ridders & jonkvrouwen canvasprints in hun kamers en speelruimtes, en laat ze dromen van daden van grote ridderlijkheid en moed. Elke romanticus in ons verlangt naar de nobele kwaliteiten die deze ridders en maagden bezitten. Wij verlangen naar een wereld waar het goede altijd zegeviert over het kwade, waar altijd gerechtigheid heerst, en waar altijd dapperen zijn om ons te verdedigen tegen hen die ons kwaad willen doen. Deze prachtige canvasprints van ridders en jonkvrouwen zijn de belichaming van deze idealen. Hang ze rond in uw huis, niet alleen als een object van schoonheid, maar ook als een herinnering aan de perfectie en romantiek waarnaar we allemaal streven.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's