Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

Eenhoorn - Canvas print - Kinderkamer

48

motieven

Eenhoorns

Eenhoorns zijn mythische wezens die lijken op een paard met een enkele hoorn. Van de hoorn wordt gezegd dat die lijkt op die van een narwal. Zolang al als geschreven geschiedenis bestLees meeraat, is de eenhoorn onderwerp van gesprek en overpeinzing geweest. De Eenhoorn is te zien in de oude zegels van de Indus Vallei cultuur. Er werd in Griekenland over geschreven alsof het een natuurlijk dier was, meer nog dan een mythe. De eenhoorn heeft steevast het lichaam van een paard en is helemaal wit. Vang voor uzelf een eenhoorn wanneer u een canvasprint koopt van een van de vele eenhoorns die hier beschikbaar zijn. Er is wel een stijl die bij iedere persoon van kind tot volwassene past, hetzij grillig of meer traditioneel geschilderd. Soms verschijnt de eenhoorn in de Europese folklore met geitenbaard en de gespleten hoeven van een geit, hoewel de eenhoorn in de gedaante van een paard over het algemeen veel beter bekend is. Kinderen en mensen met een zwak voor paarden kunnen daardoor genieten van een verzameling schilderijen op canvas met daarop volwassen eenhoorns en hun jongen die uit een bron drinken of in een weide grazen.

Zuiverheid en gratie

In de Middeleeuwen en de Renaissance symboliseerde de eenhoorn deugden als zuiverheid en gratie. Er werd gezegd dat alleen een maagd een eenhoorn kon vangen. Sommigen dachten dat de hoorn van een eenhoorn alle water drinkbaar kon maken en ook ziekten kon genezen. In de magische wereld van sprookjes mag natuurlijk iedereen met een goed hart een ritje op een eenhoorn maken of kan bevriend raken met zo'n beest. Er zijn canvasprints beschikbaar, waarop eenhoorns in cartoon vorm staan afgebeeld, die een picknick hebben onder de sterrenhemel met een deken en een bord met fruit - en taartjes - terwijl ze met elkaar neuzelen. Deze afbeelding kan heel populair zijn bij kinderen die nog eerder geloven dat de eenhoorn echt is dan dat het een mythe is.

Mythisch en legendarisch

De Astral Unicorn canvasprint kan rustgevend zijn voor degenen die genieten van etherisch, symbolische schilderijen. De levendige paarse kleuren en bewolkte achtergrond met sterren highlighten de majestueuze eenhoorn, met golvende manen en staart, de hoorn gloeiend als een baken in het duister. De Eenhoorn is te zien in het Koninklijke Wapen van koningin Elizabeth II van zowel Engeland als Schotland. Transformeer elke muur in een conversatiepunt met een set eenhoorn canvasprints. Op unieke muren kan een eenhoorn schilderij worden aangebracht. Zo mythisch en legendarisch als de eenhoorn is, zo vrij kunt u zich voelen om uw eigen creativiteit ruim baan te geven.
Productinformatie
  • 1-48 van 48 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.