Sciencefiction

Als u van literatuur houdt waarvan de inhoud fantasierijk is, maar gebaseerd op werkelijke feiten, dan is sciencefiction, of "sciencefiction", misschien wel uw ding. Dit kan ook het mLees meeriddelpunt van uw interieur worden! Dit genre leunt zwaar op wetenschappelijke feiten, theorieën en principes als ondersteuning voor de personages, settings, thema's en plotlijnen, waardoor het zich onderscheidt van fantasy. U kunt sciencefictionprints op canvas van Photowall gebruiken om uw huis, kantoor of ontspanningsruimte te verfraaien, terwijl u tegelijkertijd een kant van uw persoonlijkheid en karakter laat zien. Dit geeft uw kamer dat cruciale persoonlijke tintje dat van het grootste belang is als het gaat om het creëren van visueel gewicht en interesse. Science fiction canvasprints kunnen praktisch overal goed tot hun recht komen, of het nu in de woonkamer van uw woning is of in de directiekamer op kantoor. Met ons brede palet aan opties als het gaat om motieven, vindt u gegarandeerd de juiste match voor uw interieurontwerp.

Origins

Hoewel sciencefiction al in de Middeleeuwen bestond, was het pas vanaf het einde van de 19e eeuw in de literatuur te zien. De echte populariteit, zowel bij schrijvers als bij het publiek, kwam met de opkomst van de technologie, met ontwikkelingen als industriële groei, elektriciteit, medische vooruitgang en ruimteverkenning in het bijzonder. Het is logisch dat naarmate wetenschap en technologie vorderen, ook het genre sciencefiction groeit. U kunt deze vooruitgang ook zien in sommige van onze afdrukken op sciencefictioncanvas. Bovendien zijn er eigenlijk twee soorten sciencefiction: harde sciencefiction en zachte sciencefiction. Harde sciencefiction volgt strikt de wetenschappelijke feiten en principes, en richt zich op natuurwetenschappen zoals natuurkunde, astronomie, scheikunde, astrofysica, enzovoort. Soft science fiction wordt meer gekenmerkt door een focus op sociale wetenschappen zoals antropologie, sociologie, psychologie en politiek. Met andere woorden, soft science fiction neigt naar wetenschappen die te maken hebben met menselijk gedrag. Men moet echter in gedachten houden dat de meeste werken een combinatie van zowel harde als zachte science fiction gebruiken. Bekijk onze reeks canvasafdrukken van sciencefiction en zie wat voor u werkt.

Invloed van sciencefiction op canvas

Vaak worden in sciencefiction echte wetenschappelijke theorieën omgezet in volledige verhalen over wat mogelijk of denkbaar is. Deze verhalen kunnen dan suggereren wat er echt zou kunnen gebeuren in de toekomst, onderzoeken wat er zou kunnen gebeuren als bepaalde gebeurtenissen werkelijkheid zouden worden en uiteindelijk gevolgen suggereren van technologische en wetenschappelijke vooruitgang en innovatie. In de afgelopen 150 jaar is sciencefiction uitgegroeid tot een enorm en populair genre, met een bijzonder grote aanwezigheid in film en televisie. "Elixir" is een prachtige sciencefiction canvas print die deze punten illustreert. Dit motief ziet er niet alleen goed uit en genereert visueel gewicht, het stelt ons ook voor wat de toekomst voor de mensheid in petto zou kunnen hebben. Manifesteer deze kracht door science fiction canvas prints in uw huis of kantoor te gebruiken.

Gezonde dosis variatie

Photowall hecht altijd veel waarde aan de verscheidenheid binnen hun categorieën. Hetzelfde geldt voor science fiction canvas prints waar je kleinere groepen vindt, namelijk Aliens, Robots en Cyborgs en UFO's en ruimteschepen. Elk van deze secties heeft zijn specifieke charme en geassorteerde opstelling. In Aliens vind je charmante stukken zoals de sciencefiction canvas print "Robot vs Alien mono", een heerlijk eigenzinnige scène die niet beperkt hoeft te blijven tot kinderkamers, maar ook zijn magie kan laten werken in volwassen kamers zoals de woonkamer of misschien zelfs de pauzeruimte op kantoor. UFO's & Ruimteschepen biedt u ongelooflijke scenario's zoals in "UFO Fantasy", een sciencefiction canvasprint met een lifter die een ritje vanuit een andere wereld tegenkomt. Tieners zullen ook wel in zijn voor dit soort motieven, omdat het er cool uitziet en zeker dat buitenwereldse heeft.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's